casto su vedecke dokazy a dohady take bludy ze az, takisto ako ked robili paniku pri urychlovaci castic vo svajciarsku...Vacsina publikovanych vedeckych clankov ma nejaku alebo nejake chyby
Jediné čo som vedel je, že tieto "Vedeli ste, že ..." sú z väčšej časti pičoviny (toť téma). Ak si pod tým "zamilovaním" predstavujú stoporenie kokota, tak ja som zamilovaný stále. A to aj do 3 (se)kúnd.
@pawlo no gumy tie mám úplne najsamlepšejšie..jednu som našiel za vsí v potoku a tá ešte nebola najhoršia..a druhá tam už bola-BARUM..to síce nepoznám ale to bude isto niečo ako michelin alebo pirelli
@Vampiresister666@32 Zle si pochopila (zle som napísal). Bolo to venované tomu "objavu". Tým "toť téma" som myslel ten objav a nie to, že si to sem vložila.
Vedci su taky mudry, ze este neprisli na to, ze kazdy clovek ma ine myslenie, vnimanie, IQ atd... Proste kazdy vyskum je sprostost, je to individualne...
Možno sú vedci len zúfalí, že nemajú čo robiť, tak si vymýšľajú kraviny
A možno sú zúfalé médiá, ktoré si vymýšľajú vedcov ...
"Anglickí vedci prišli so šokujúcim objavom ... Zistili, že používanie gumených rukavíc na kŕmenie krátkosrstých psov má katastrofálny dopad na potenciu mužov!"
až na to, že nie 9 sekúnd ale iba 8,2 a čítala to pravdepodobne na wanda.sk ( či jak je tá stránka ), kde som to čítal aj ja, a moja prvá reakcia bola približne:
Druhá informácia, ktorá tam bola, že ak pohľad trvá menej než 4,5 sekundy tak, že chalan nemá záujem...
nevedela, zatial sa do mna nikto na prvy pohlad nezalubil, ale keby nahodou tak dotycnemu poviem, aby si vzal stopky a stopoval kolko mu trvalo sa do mna zalubit, myslim ze to budu hodiny, ked nie dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mne stacia aj 3 sekundy
@grieusha nie o tom viem...davno som citala....
@9 WTF???
a vedecky dokazane.. hh..takych som uz pocul a vobec to neni pravda..vedci casto vravia o tom co ani sami nezazili
@rischo to vedia len chalani...xD
Možno sú vedci len zúfalí, že nemajú čo robiť, tak si vymýšľajú kraviny
A možno sú zúfalé médiá, ktoré si vymýšľajú vedcov ...
"Anglickí vedci prišli so šokujúcim objavom ... Zistili, že používanie gumených rukavíc na kŕmenie krátkosrstých psov má katastrofálny dopad na potenciu mužov!"
Obetuješ sa pre svetovú populáciu mužov a zašpiníš si trocha ruky?
To su radovo milisekundy
Druhá informácia, ktorá tam bola, že ak pohľad trvá menej než 4,5 sekundy tak, že chalan nemá záujem...