cafte!!ja naozaj len kratko!takze-vsetci chlapi co som ich zatial stretla nebrali holky az tak vazne..takze mi hlapi plis vysvetlite, ci aj vy potrebujete objatia od bab,ci sa aj vy radi maznate,ci sa dokazete zamilovat a nepodviest?ako sa u vas prejavuje
maznanie? objatie? dokazat zamilovat?????? hmm preco nie, vsak aj muzi to potrebuju? Hladas na nespravnych miestach.
Ale ja sa nedokazem zamilovat. Iba ak zalubit. Lebo laska a zamilovanie je rozdiel. zamilovanie je ked mas rada viac osob, cize to slovo je ak tak pre deti. Ale lubit mozes iba jednu osobu . Ale ver tomu, ze keby si stretla takeho muza ktori by sa chcel iba maznat a obimat, tak by ti to slo trosku aj na nervy nie?
Samozrejme, že potrebujeme, a možno niekedy viac ako vy.
Kasko: To s tým zamilovaním, zaľúbením je diskutabilné. Ja napríklad mám takú neoficiálnu postupnosť - najprv máš rád, potom ľúbiš a nakoniec miluješ. Miluješ pritom na veky a iba tú jedinú osobu, teda skutočne miluješ iba raz. Ale to je iba môj názor.
ich zatial stretla nebrali holky az tak vazne..takze mi hlapi plis vysvetlite, ci aj vy potrebujete objatia od bab,ci sa aj vy radi maznate,ci sa dokazete zamilovat a nepodviest?ako sa u vas prejavuje zamilovanost? diky dopredu
prepac, ale kedze si nestretla spravneho chlapa, nie si v spravnom kolektive. preto si chalani chcu len uzivat.
asi si nevies ani predstavit, ako potrebujem napr.ja objatia od dievcata.a to hlavne ked sa citim zraneny mnohymi inymi zenami.maznáme sa strasne radi, ale len s tou vyvolenou.dokazem sa zamilovat, ale v podstate dost tazko, kedze ziadne dievca ma zatial nechcelo.ale jedno ma svojim kamaratstvom vedelo dvakrát priputať k Amorovým sípom.ale zamilovanosti som sa zakazdym nejako zbavil.
ak mam byt objektivny, niekto dokaze podviest dievca a niekto nie.zalezi na tom, v akom prostredi bol vychovavany a v akom aj zije.
ako sa prejavuje zamilovanost?tá je dvojaká.pozitivna a negativna.ja som prezil len negativnu, takze vysvetlim len tú. zk zamilovaniu dochádza v necakanú dobu.po jej príchode sa na nejaky okamih zamerias na nejaku vec (osobu), ktorá s osobou, do ktorej si zalubena, vôbec nesúvisí. zacne ti z toho sibať, ze tá tvoja nie je do teba zalubena.vsade v telke uvidis sutaziacich z mesta,kde ona byva, z mesta v ktorom sa s nou schádzas, a z mesta, v ktorom byvas. potom niekto uplne nahodou na ulici povie, ze pojde na kone a tá tvoja zalubena osoba miluje kone a aj na ne kedysi chodievala. ide ťa porazit, ze s nou nikdy nebudes mat rande. tajne tuzis po tom aby sa zalubila, ale Boh to tak nechce.lutujem, viac ti k tomu nepoviem.
dakujem za vsetky nazory mam este jednu otazocku na vas:ked ma chalan babu uz cca 3roky a vyzera ze to je ok...ale uz dlho sa obzera za inou holkou(stale za tou istou)pise jej ze mu je s nou dobre, ze si vzdy spolu pokecaju.ze dobre vyzera a ze keby nemal vztah tak .....aky mate nazor natoto plis?????? surne!!dakujemmmmm
my muzi vieme milovat to si nezazila este tu pravu lasku mam tajnu lasku o ktorej snivam uz 3roky a ona ma nenavidi a tajne ju sledujem a salejem ked ju vidim a busi mi srdce
jsou věci který už si nechci nikdy zopakovat ,ale strach z nich se mi vrací pořad znova ,zaujal jsem obranní pozici ,naučil jsem si nestežovať ,ale najednou jsem zistil že už nevím jak se zamilovat ,chlad bylo to co mne obklokopilo ,a hlad po milovat bylo to jediný co zbilo, je to tak, mužu jen doufat že neujel mi vlak ,za lásku mám prej bojovat,nikdy to pro ni ale nesmím vzdát ,fér, z toho už jsem vyrosť ale jak mám věřit že mám na výběr ,co chceš to prej netrvá ,kdyš chceš tak máš snahu, je to oukej na horu a dolu jako vevytahu ,ale kote.. víš že si nemúžem být jistí ,každopádne se z toho minimálne jeden z nás do rána vyspí....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj chlapi potrebuju objatia od zien, potrebuju chvilku "romantiky", aj ked sa tvaria, ze o nu nemaju zaujem...
Ale ja sa nedokazem zamilovat. Iba ak zalubit. Lebo laska a zamilovanie je rozdiel. zamilovanie je ked mas rada viac osob, cize to slovo je ak tak pre deti. Ale lubit mozes iba jednu osobu . Ale ver tomu, ze keby si stretla takeho muza ktori by sa chcel iba maznat a obimat, tak by ti to slo trosku aj na nervy nie?
Kasko: To s tým zamilovaním, zaľúbením je diskutabilné. Ja napríklad mám takú neoficiálnu postupnosť - najprv máš rád, potom ľúbiš a nakoniec miluješ. Miluješ pritom na veky a iba tú jedinú osobu, teda skutočne miluješ iba raz. Ale to je iba môj názor.
ano radi sa mazname
dokazeme sa zamilovat
a ak sme zamilovany, tak dokazeme nepodviest.
nerob z nas necitlive zvery
prepac, ale kedze si nestretla spravneho chlapa, nie si v spravnom kolektive. preto si chalani chcu len uzivat.
asi si nevies ani predstavit, ako potrebujem napr.ja objatia od dievcata.a to hlavne ked sa citim zraneny mnohymi inymi zenami.maznáme sa strasne radi, ale len s tou vyvolenou.dokazem sa zamilovat, ale v podstate dost tazko, kedze ziadne dievca ma zatial nechcelo.ale jedno ma svojim kamaratstvom vedelo dvakrát priputať k Amorovým sípom.ale zamilovanosti som sa zakazdym nejako zbavil.
ak mam byt objektivny, niekto dokaze podviest dievca a niekto nie.zalezi na tom, v akom prostredi bol vychovavany a v akom aj zije.
ako sa prejavuje zamilovanost?tá je dvojaká.pozitivna a negativna.ja som prezil len negativnu, takze vysvetlim len tú. zk zamilovaniu dochádza v necakanú dobu.po jej príchode sa na nejaky okamih zamerias na nejaku vec (osobu), ktorá s osobou, do ktorej si zalubena, vôbec nesúvisí. zacne ti z toho sibať, ze tá tvoja nie je do teba zalubena.vsade v telke uvidis sutaziacich z mesta,kde ona byva, z mesta v ktorom sa s nou schádzas, a z mesta, v ktorom byvas. potom niekto uplne nahodou na ulici povie, ze pojde na kone a tá tvoja zalubena osoba miluje kone a aj na ne kedysi chodievala. ide ťa porazit, ze s nou nikdy nebudes mat rande. tajne tuzis po tom aby sa zalubila, ale Boh to tak nechce.lutujem, viac ti k tomu nepoviem.
vela stastia.
Sasa,na otazku cislo 2,ked nieco take povedal,tak uz kuje pikle ficur jeden...neda sa lubit 2 zeny naraz(aspon nie bez komplikacii)