preboha, toto im nepoviem...uz davno som si predsavzala, ze im predstavim jedine mojho buduceho manzela...takze u nas to robit nebudeme...a ked nebudu vediet ze mam priatela, nemusim im nic hovorit nie ?
jedine žeby si to domysleli... ale taký otvorený vzťah s rodičmi teda nemám aby som im také veci hovoril.. veeeľa vecí o mne nevedia či už zlé alebo dobré...
no pravdu povediac im to zrejme došlo....zaujímavé je že im to došlo skôr ako to bolo skutočne ale nevadí ale zas keďže mám 2,5ročný vzťah tak to by od nich bolo naivné si to nemyslieť
no mama vie a otec tusi, ale nie je to ich vec, takze je mi uplne jedno co si o tom myslia, nemienim sa s nimi o tom bavit pokial nebudu mat rozumne argumenty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ty dedo .........
Marilyn nieje zatial rodicom, tak ho nechaj na pokoji !!
nepovedala som im to na rovinu,len som im povedala,že chcem začať brať tabletky.
reakcia bola super,žiadne výčitky,vyzvedanie,len pomoc.
tak ale keď má človek 21 rokov,chalana 25 ročného a chodia spolu vyše dvoch rokov,je jasné aj rodičom že po večeroch nehrávame pexeso