Len tak pre zaujímavosť: prečo tu tak mnoho ľudí udáva iný vek ako je ten jeho? ako sranda musí byť, ale je mi divné, keď sa pod vekom napr. 7 rokov skrýva das 16-17 ročná baba alebo za 40 rokmi sa ukrýva násťročný chalan...
Ja som mala skoro vždy pravý vek, takže myslím, že kto chce, vie koľko mám rokov a keby niekto chcel vedieť ak nevie, tak rada poviem svoj pravý vek, nemám ho prečo tajiť.
Hej je to cele divne mali by si davat skutocny vek a takych co si nedaju by som zastrelil a zjedol im potomstvo, lebo takto nam skutocnzm 7 rocnym nikto neveri ze mame tak malo
Aj mne to vadí... Hlavne keď tam ani fotku nemá a potom neviem na akej úrovni s ním alebo s ňou mám komunikovať.. Či je to decko alebo už niekto dospelý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a navyše, keby si sem napr ja dám 17 tak to by nebol tiež pravý vek ale nikto by o tom nepochyboval že mám 17
Ja som mala skoro vždy pravý vek, takže myslím, že kto chce, vie koľko mám rokov a keby niekto chcel vedieť ak nevie, tak rada poviem svoj pravý vek, nemám ho prečo tajiť.
tak.
@luc.ka @ubosko To by som aj ja spravila, lenže vždy musí byť navolený nejaký vek. Nič sa tam dať jednoducho nedá.