vysvetlite mi niekto aky ma zmysel ak mate vo svojich profiloch vek rozdielny od svojho skutocneho?? to sa tak ako na tolko citite? dlho nad tym premyslam... asi som tiež 3ročný a neviem na to prísť ...
Ja kvôli tomu, lebo sa mi strašne páči ten nápis "40 ročná žena", ale ak niekoho veľmi trápi môj vek, tak sa kľudne môže spýtať, čiže nevidím v tom problém. =p
ja som to mala chvíľu kvôli tomu, že keď som sa tu pred pár rokmi registrovala bolo napísané že všetky tie údaje nebudú zverejnené a zrazu po čase hop dátum narodenia. nechcela som k tomu vtedy prihadzovať ešte aj rok. a mala som tesne pred osemnástkou. mala som krízu stredného veku
Keďže tu nemám možnosť nezverejniť vek, tak si musím dať takýto, keď sa mi bude chcieť, zmením si ho na skutočný. Je to každého vec tak neviem čo musia poniektorí do toho pindať..
Už ma začína tu srať to, že každý sa stará do druhého. Dobre že nie každý deň sa tu rieši, že či si niekto hviezdičkuje/nehviezdičkuje vlastný blog a teraz sa aj minimálne trikrát týždenne rieši, že prečo niekto nemá skutočný vek.
Ako keby to nebolo jedno, nech si robí každý čo chce, neviem, prečo sa to vkuse preberá. Predtým to nikto neriešil a teraz sa to rieši vkuse.
Ešte dodám, že týmto neútočím na zakladateľku diskusie, nie je to mierené proti nej, ale myslela som to celkovo.
Ja mám taký vek hlavne preto, že chcem byť čo najviac v anonymite, preto tu nemám ani bydlisko a príde mi fajn, že tam nemám ani skutočný vek, aj keĎ dlho som ho mala. A okrem toho sa mi nepáči označenie dievča, radšej dievčatko alebo aj mladá žena, ale na to označenie si budem musieť ešte chvílu počkať, preto radšej uvediem vek, kde je jasné, že nie je pravý ako by som mala klamať tým, že si pár rokov pridám a vek by vyzeral reálne, ale bol by zavádzajúci.
občas mi to prekáža, ale je to ich vec.. rešpektujem.. každý má právo si na svoju webku uverejnit COKOLVEK, nie je to občiansky.. môžu tam byť kadejaké voloviny
Ja nevidím najmenší dôvod, prečo by si sem ľudia museli dávať svoj vek. Je to snáď na každého rozhodnutí, aké informácie o sebe na internete zverejní, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@takzvany skôr by som povedal, že tu na birdzi odsudzujú ľudí ak majú dajaký vek, v ktorom je to všetkým ich rovesníkom úplne jasné a banalita...
Ako keby to nebolo jedno, nech si robí každý čo chce, neviem, prečo sa to vkuse preberá. Predtým to nikto neriešil a teraz sa to rieši vkuse.
Ešte dodám, že týmto neútočím na zakladateľku diskusie, nie je to mierené proti nej, ale myslela som to celkovo.
Ja mám taký vek hlavne preto, že chcem byť čo najviac v anonymite, preto tu nemám ani bydlisko a príde mi fajn, že tam nemám ani skutočný vek, aj keĎ dlho som ho mala. A okrem toho sa mi nepáči označenie dievča, radšej dievčatko alebo aj mladá žena, ale na to označenie si budem musieť ešte chvílu počkať, preto radšej uvediem vek, kde je jasné, že nie je pravý ako by som mala klamať tým, že si pár rokov pridám a vek by vyzeral reálne, ale bol by zavádzajúci.