Ahojte, potrebujem od vás jednu radu lebo sa stretávam s odlišným názorom..Totižto moj kamarát má 21 rokov a ja mám 15..očividne by chcel aj niečo viac ako kamaratstvo tak som sa rozprávala s kamáratkami a ony ze 6 rokov nie je az tak vela..lenze iné kama
ježis ja teraz vázne neviem.. ..uvidíme jak sa to bude vyvíjat..ako tiez sa mu cudujem pretoze mne by bolo jedno keby poviem ze moj frajer ma 21..ale on keby dakde povie ze frajerka ma 15 tak aby nanho nepozerali ako na dilina..
@goralecka a nech si hovoria co chcu, a uvidis ze po case uz nebudu mat ziadne poznamky moja kamoska zacala v 15tich chodit s o 10 rokov starsim...teraz ma 18 a furt su spolu
Teraz je to veľa. Máš 15, pred pár mesiacmi si len dostala občiansky a chceš si začínať s dospelým chlapom? O tom, že vyzeráš staršie to nie je, je to o tej vyspelosti, no ak sa chlapec zasekol niekde medzi sedemnástym a devätnástym rokom tak v pohode Môžeš si hovoriť že si vyspelejšia ako kamarátky, ale ver mi, to hovorí každá Len aby ťa náhodou nezbuchol a už o ňom nebudeš ani počuť :ehm: Zapoj rozum a vyhodnoť si situáciu sama či sa ti to oplatí risknúť a či ho poznáš natoľko dobre že po jednej noci sa ti už neozve.
Ale je to vpohode podľa mňa. Dosť fór na túto tému tu bolo, takže si to skús prečítať.
Ak si dosť vyspelá, je to fajn.
A ak to jemu nevadí, vykašli sa na ostatných.
Nemáš začo.
Milujem takychto ludi,ktori strkaju nos do veci,do ktorych ich nic nie je -.- .
Pozri sa,je ti s tym clovek dobre? Mas ho viac ako len rada? Prechovavas k nemu nejake city? Ak si na vsetky tri otazky odpovedala kladne,tak chod do toho dievca!
Predsa sa tu nejedna o ziadny extrem,kedy by dotycny mal napr. 30 rokov,vtedy by sa to dalo oznacit za divne,ale toto je nic prosim ta ..
Hah, tak ja ked som mala 14/15 tak som chodila s 20/21 rocnym. A bolo to v pohode, tiez byvam v dedinke a on bol z mesta. Nasim sa to nepacilo, hlavne otcovi. Kamarati sa akosi cudovali ako to, ze nam to funguje ked tam je taky rozdiel a vsetci tvrdili, ze nam to dlho nevydrzi a ze som blba a podobne. Co uz kasla som na nich, otec mi zakazoval sa s nim stretavat a raz sa zial bohu dost pochytili. Ale vydrazlo nam to zhruba 4 mesiace a doteraz chodievame na kavicku, vzdy najdeme spolocnu rec, mozno je to tym, ze mnoho mojich rovesnikov je zatazenych len na tom ako sa s dievcatu dostat medzi nohy. A s nim to bolo ine a bola to moja prva laska, cize podla mna je vekovy rozdiel dobry. Len teraz to pride blbe tvojmu okoliu, ked sa nato pozries ze to bude o par rokov 35 a 29 tak to nie je take strasne... A moja babka a dedko mali 10 rocny rozdiel medzi sebou, a kamaratka s priatelom maju 8 rocny ...
Je to na tebe, ked si vies predstavit ako bude vas vztah fungovat, tak sa nedaj odradit okolim. A rozhodne si premysli vsetko docoho
Môj názor je nasledovný : povedala by som , že je to už dosť ,pretože človek v tvojom veku a človek v tom jeho rozmýšľa úplne odlišne . Taktiež si nemusí rozumieť s tvojimi rovesníkmi a ty si nemusíš rozumieť s jeho. Možno sa len snažíš nevedomky dospieť trošku rýchlejšie ,ale ver mi , že aj keď si možno myslíš, že chlapci v tvojom veku sú hlúpe deti je vždy fajn vybrať si niekoho v podobnom veku .
Môj prvý vzťah bol s 16 ročnou babou keď ja som mal 17 a podľa mna uz to bola dosť hranica pretože keby je ten rozdiel vacsi tak by som si nevedel predstaviť ako sa stretávať s jej kamarátmi a ako by sa ona stretávali s mojimi keď by sme niekam šli .. My sme sa sa spoznali na nete a do vzťahu huslí dosť skoro .. Rozumeli sme si ale všetci mi hovorili že taký vzťah nevydrží keď uz sme boli spolu pól roka tak nás konečne začali brat všetci normálne .. Jej rodičia si ma obľúbili ale po čase sme si prestali rozumieť a nás vzťah skončil po 2 rokoch.. Teraz sa ako tak bavíme ale uz by som si nikdy nezačal s babou o toľko mladšou odo mna .. Podľa mna to nie je dobre.. Toľko môj názor
moralisti radšej ani nepoviem koľko rokov mal najstarší chlap s ktorým som niečo riešila, lebo ma asi upálite a zjete a potom utopíte alebo čo
bože, vek je tak nepodstatné číslo
@goralecka budujte si priateľstvo. Spoznávajte kto ste aký človek... lebo toto vyzerá akoby si chcela s ním byť, len aby si s niekým bola.
Napr. sa môže stať, že ty budeš myslieť ako zmaturuješ a on na to kde bude pracovať a kedy si založí rodinu...
@ameryka lenže tu ide o to že to zmýšľanie je úplne iné u ľudí s takým vekovým rozdielom .. Nejde o to či je to vhodne či nevhodne .. Myslím si že menej ako polovica takých vzťahov je úplne serióznych .. A keď sa chce niekto len riešiť tak je úplne o inom.. Nech sa rieši s kým chce veď si s ním nepotrebuje rozumieť v podstatných veciach
@michal468ca ja si myslim, ze som dost emocne a inteligencne vyspela, aby taky vekovy rozdiel nevadil. Hoci by to velmi perspektivny vztah nebol, ale myslim, ze fungovat by to mohlo.
@Ameryka tak kamaratkina kamoska ma 16 a chodi s 23 rocnym a klape im to ako uz celkom dlho spolu takze si myslim ze sme na tom neni az tak najhoršie.. ..@Georg21
no tak on v juni nastupuje na vysoku takze budeme na skolu mysliet spolocne ja na matury on na statnice ked tak..
@goralecka nás rozdiel medzi priatelkou je 8 rokov a já na tom nevidím nic zvláštně pokial si člověk z danou osobou rozumie neprihiadam na názoru jiných já snou tvoří par a nie druhy je to na tebe kde si rozumiete a je rozumný a mate sa řadí nic zle v tom nevidím
Keď máš 15 to je veľa, aj na Teba aj na okolie, skúsiť no môžeš možno si sadnete ( ale keď ho tvoj otec bude chciet prizabiť sa nečuduj) ja mám 22 môj drahý 30 ale my sa už ideme brať, ale tiež to bolo pre okolie "vela" no ked si staršia sa už v šetko vníma inak,......ale moja sestra má 16 keeby mala 21ročného asi ju zabijem...
Ja som mala 14 a chodila som s 22 ročným. (vyzeral síce na 18-19 a ja na cca 16) No na veku nezáleží, pokiaľ si s ním rozumieš. A ostatní nech to vnímajú ako chcú. čo ťa po nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale aj medzi nami je 6 rokov :-S
Ale je to vpohode podľa mňa. Dosť fór na túto tému tu bolo, takže si to skús prečítať.
Ak si dosť vyspelá, je to fajn.
A ak to jemu nevadí, vykašli sa na ostatných.
Nemáš začo.
Pozri sa,je ti s tym clovek dobre? Mas ho viac ako len rada? Prechovavas k nemu nejake city? Ak si na vsetky tri otazky odpovedala kladne,tak chod do toho dievca!
Predsa sa tu nejedna o ziadny extrem,kedy by dotycny mal napr. 30 rokov,vtedy by sa to dalo oznacit za divne,ale toto je nic prosim ta ..
Je to na tebe, ked si vies predstavit ako bude vas vztah fungovat, tak sa nedaj odradit okolim. A rozhodne si premysli vsetko docoho
A pardon za diakritiku, som lenivec
bože, vek je tak nepodstatné číslo
Napr. sa môže stať, že ty budeš myslieť ako zmaturuješ a on na to kde bude pracovať a kedy si založí rodinu...
no tak on v juni nastupuje na vysoku takze budeme na skolu mysliet spolocne ja na matury on na statnice ked tak..