Ahojte,moja najlepšia kamoška má 19 rokov a našla si chlapa čo má 32 rokov. Co si o tom myslite?Viem,že sa lubia ako draci,ale...je to oka?Nejak sa o nu obavam..ze ci to nie je vela.
zalezi to od toho, ake maju plany do zivota. nevyhoda starsieho muza je, ze sa vacsinou chce usadit, mat rodinu a deti a 19 rocne dievca sa chce bavit a uzivat si. ale ked si v zivotnom style sadli, tak nie je problem.
ja by som 32 ročnému mužovi nevedela ani tykať mne to príde divné, teda ja si neviem predstaviť byť v takom vzťahu, ale neodsudzujem.. keď si fakt tak sadli a myslia to vážne. medzi mojimi rodičmi je rozdiel 12 rokov a je to čudné
ja mam kamosku co ked mala 16 nasla si 26 rocneho chlapa.. ked mala 19 otehotnela a dnes ma maly uz asi 3 roky a ziju si stastne.. ona ma 19 takze uz teoreticky neni nevyburena i ked niektore baby sa chovaju ako pice aj do 30 a on by tiez mal mat uz rozum.. nieje to o veku ale o tom ci im to klape.. z psychologickeho hladiska vies preco sa hovori ze partneri by nemali mat velky vekovy rozdiel?? to preto aby mali spolocne zaujmy a nie aby jeden spominal ako 1975 nastupil na vojnu a ona ani nema sajnu o com toci a uzrela svetla sveta az v 1990 .. dobre vojna bola blby priklad ale chapes co som tym chcela
Neser sa jej do života a nerozoberaj na fore jej vekový rozdiel vo vzťahu. je to každého osobná vec. Partnera si vyberáme na základe iných vecí ako je vek.
ale zaujimalo by ma, do akej miery tie baby daneho cloveka naozaj lubia a do akej su proste neschopne najst si medzi rovesnikmi niekoho, kto by ich chcel
A k tomu jej frajerovi - on je obyčajný chudák, ktorý nemá šancu zaujať rovesníčky a preto využíva to, že naivné mladé dievčatá sú z neho na mäkko... Keby mu povedala, že mu dá až po pol roku vzťahu, tak by sa s ňou rozišiel okamžite
podľa mňa sa to dá, pokiaľ tá kamoška už ukončila školu a chcú si spolu založiť rodinu prosím. Ak sa tá kamka už správa ako dospelý človek tak sa to dá vysvetliť. ale pokiaľ ešte študuje a on pracuje príde mi to trochu absurdné. Lebo načo by 32 ročnému chlapovi bol seriózny vzťah s nejakou študentkou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Má dosť rokov na to aby vedela zistiť na ňom či to myslí vážne , tak nech to spraví.
Ja si myslím že je to divné , ale keď sa majú radi tak nech sú radi.
+- cca 5 rokov, viac si sama naozaj neviem ani predstaviť.
ale ked si to vezmem z pohladu chlapa.. nechapem muza co ma 32 a ide von s 19tkou..
Neser sa jej do života a nerozoberaj na fore jej vekový rozdiel vo vzťahu. je to každého osobná vec. Partnera si vyberáme na základe iných vecí ako je vek.