Caute. Chcel by som sa spytat, strasne sa mi paci jedna baba (zena), ale ma to maly hacik. Je odo mna o 9 rokov starsia (ja mam 21, ona 30). Co by ste robili na mojom mieste? Skusili by ste spolocny vztah alebo by ste sa na to vykaslali?
vek by vo vzťahu nemal byť komplikáciou (samozrejme smrť pedofílom)...len v tvojich údajoch je trochu problém - vravíš že má 30 - nuž štatisticky je to najčastejší vek kedy sa žena rozhliada po niečom trvácnom - dom, vzťah/manželstvo, dieťa...
@trdelniiiq Z pozorovania by si zistil že po 40-45 stráca koža u žien pružnosť a svalstvo pevnosť čiže začína ovísať. Samozrejme dá sa vytvoriť krajší kožený obal pomocou plastickej chirurgie.
@trdelniiiq Ale tu nejde o výzor ale o spomínaný jav... jasné že aj po 40-tke môže byť žena sexy ale okolo 50-ky sa tvary úplne rozpadnú a už to nieje bohviečo nastupújú už aj saterecké škvrny však vieš ako to chodí.
@trdelniiiq Nie začal som na 40... 30-ku som ani nespomínal
Chcel som ho len vystríhať pred tým že, ženy rýchlo starnú. Nie zo srandy je zaužívaným zvykom brať si mladšie dievča za manželku. Všetky zvyky sú založené na pozorovaniach prírody
@cokozeledortikposypanyskorici hm..to ani tak nie je o veku, ale o tom psychickom veku.áno žena 30 väčšinou už presne vie čo chce a čo nechce,ide o to či to vie aj chalan v tvojom veku .všeobecne si myslím,že ľudia sa zvyknú nachádzať tak po 25. ale každý je originál,takže what i try to say nejde o vek, ale o to či ste si blízki názormi, záujmami a predstavami o vzťahu a o živote. a to asi nezistíš, kým nevyskúšaš.takže prečo nie ? .) @creeson , sa mám ísž zabiť, keď mám 30 ?a nie neroztekám sa. ty máš vážne 24 ? .snáď nie.
skus to aj tak je mala pravdepodobnost ze sa clovek dozije vysokeho veku takze bude pekna cely zivot ale nee keby si sa dozil a j 80 tak sa budete mat radi tak bude dobre
dnes je vek velmi diskutabilny dobrou starostlivostou starneme pomalsie (to k roztekaniu ) a vo vztahu su dolezite ine atributy cize ak sa na to obaja citite .. treba to spolu skusit, ale suhlasim .. taka zena ma uz vyhranene predstavy o zivote a malokedy hlada uz len flirt (aj ked to nie je vylucene, ale na to by vedela viac odpovedat ona sama) ... skratka vsetko je v hlave a vek samotny v tomto pripade nie je prekazkou
je zlé ked chodím s 25 rocným a ja mám 15 ? mame sa fakt radi..pýtam sa to len kvoli tomu že nikto to s mojej rodiny nievie pochopit ... nazývaju ho pedofilom ... on by mi nic nespravil ..je sluný a dobrý ... už fakt neviem co si mám o tom vsetkom mysliet ...uz som rodicom povedala ze to myslime vazne a ze sa mame radi ..ale oni nie anie to pochopit ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@kokinka neva... nie každý má rád horory
a na tvojom mieste by som skúsil asi iba spoločnú noc
Chcel som ho len vystríhať pred tým že, ženy rýchlo starnú. Nie zo srandy je zaužívaným zvykom brať si mladšie dievča za manželku. Všetky zvyky sú založené na pozorovaniach prírody
@flysser no práve, že mne to príde divné, keď je staršia ŽENSKÁ a navyše o toľko ale nič proti vkusu
je zlé ked chodím s 25 rocným a ja mám 15 ? mame sa fakt radi..pýtam sa to len kvoli tomu že nikto to s mojej rodiny nievie pochopit ... nazývaju ho pedofilom ... on by mi nic nespravil ..je sluný a dobrý ... už fakt neviem co si mám o tom vsetkom mysliet ...uz som rodicom povedala ze to myslime vazne a ze sa mame radi ..ale oni nie anie to pochopit ..