podla vas hra vo vztahu velku rolu vek? aky je idealny vekovy rozdiel? rozdel viac ako 10 rokov je vela? napr. mam 18 a najdem si niekoho kto bude mat 28
no 18 a 28 je podla mna rozhodne vela... PODLA MNA uz napr co ja viem... 19 a 15 je dost velky rozdiel... sice si myslim, ze s rastucim vekom sa tie rozdiely nejak "zmiernuju", ale 10 a viac nez 10 rokov je podla mna vzdy velmi velky rozdiel...
tak 5 rokov je rozdiel ked ma baba 13 a chalan 18 alebo ked ma baba 22 a chalan 27. rozhodne som za starsich chalanov. minimalne o 3 roky. ak mas 18 a on 28 tak je to ok ale otazne je ake mate ocakavania vsak ano
to bola ironia, lebo niekto hladal normu... tato mne celkom sedi, aspon u mladych... potom nech je aj o niekolko desat roci starsi... ak si zlatokopka...
@jaro1991 Bože, ja už som sa chcela zdesiť, že kde si zobral tú matematickú rovnicu na rozdiely veku medzi mladším a starším partnerom... som rada, že si potom napísal, že to bola recesia, fakt ma až zamrazilo, že "toto by som do neho nepovedala"!
A mimochodom, ono to FAKT nie je o veku. VOBEC. Zažila som si vo svojom okolí aj sama na sebe absolútne najrôznejšie rozdiely, a že chlap musí byť starší je taká kravina akože poďme na jahody. Foter bol od mamy mladší, jej druhý manžel je mladší hneď o celkom dosť rokov, a tí najrozumnejší ľudia, ktorí kedy mali so mnou čo do činenia, boli tiež napospol všetko presní vrstovníci alebo MLADŠÍ odo mňa. Pretože všetko je aj tak o individuálnej vyspelosti
nejde o číslo, ide o pomer k ich veku, iná bude kombinácia 18 a 28 (hlavne preto, že jeden je ešte študent a druhý je už zodpovedný, samostatný a zamestnaný, môžu rozmýšľať nad úplne inými vecami....) a iná 28 a 38..... čiže mi prídu dosť odveci otázky o ideálnom vekovom rozdiele
vekovy rozdiel partnerov je relativny, ked chodi 20 rocny s 15-tkou je to podla mna hodne zufaly cin z jeho strany ( nechcem urazit 14-rocnu ucastnicku fora, ktora by rada 20-rocneho pretoze sa citi vyspelo, ale nie, v 14-tich nemozes byt nikdy vyspela ako 20-rocny, vsak si este ani zakladnu skolu neskoncila tak co mozes vediet, toto nie je ziadna urazka ale proste holy fakt, netvrdim, ze som bol v Tvojom veku lepsi )
ked vsak 25-rocny chodi s 20-rocnou ( co je rovnaky vekovy nepomer) je to uz v poriadku pretoze obaja su viac menej rovnako vyspeli ( navyse tomu nahrava, ze dievcata dospeivaju skor), je to bezny typ vztahu na vysokej skole
dalsi rozsireny extrem, ktory som mohol pozorovat este na strednej je ked 4-tacky chodia s 30-tnikmi a viac. Je to taky pomerne divny typ vztahu ked je ona stastna, ze jej partner zaraba a on, ze si moze za pomerne lacne prachy ( parkrat ju vezme do restauracie, kupi jej nieco na narodky... ) zatrtkat so skolackou, ktora je v rozkvete krasy, holt ked vsetci su spokojni. ^^
@malapohroma Inak, mala by som este otazku; co je, prosimta, v tomto diskusnom svete pojek UKE? Lebo ja to poznam iba ako skratku pre UKulelE, co je teda.. dost pozitivny zmysel
@flussica UKE je prenesene povedané submisívny človek (v origináli je to v shonen(nwm či som napísal správne) anime (2chalani spolu) ten, ktorý je žena)
@ikuto Este stale je to pre mna komplikovane (mozno preto, ze som sa o anime nikdy obzvlast nezaujimala), ale kazdopadne sa mi vyznam Uke = Ukulele paci viac
@semhamforas To myslis vazne? Akoze.. nie som proti nejakym takym vztahom, ved moj otec mal hodne dlho jeden vztah s o desat (ci jedenast?) rokov starsou, ale tridsat uz mi pride dost vela. To je.. uz proste generacne. Da sa chapat, ze si vyhovuju, ale tazko sa tomu veri, ze si rozumeju po vsetkych strankach. Ak ano a je to normalne, tak klobuk dolu. Ale zrejme sa nesponali v strnastich .
@flussica laicky : 2 buzeranti, a ten ktorý je akože žena = UKE Ale tu to bolo myslené tak, že proste submisívny človek... to je ten čo nevyvíja príliš vo vzťahu aktivitu a nechá sa viesť
@sarah_whiteflower hej, no, uz som tam proste musel nieco napisat... ved boze nech si kazdy robi co chce... dnes je svet tak plny skandalov, ze to je normalne, ked 15ka chodi 30 rocnym frajerom... tak ked ma 25 rocneho to uz je takmer normal... pohoda...
@tuvia Jednozačne s tebou nesúhlasím. Pätnástka s dvadsiatnikom môže chodiť i bez toho, aby sa cítila pri ňom menej inteligentne. Vieš, inteligencia to nie sú len včeličky a slniečka v žiackej knižke. To je celkovom o vzdelaní a prehľade. A nie o tom, kto na akú školu chodí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak stratí niť
V tvojom veku je to dosť veľký rozdiel, ale záleží na vyspelosti partnerov.
Aby to vyšlo, musel by si byť ty extrémne vyspelý a ona napriek tomu že má 28 ešte stále úplne nedospelá.
jedine na kolotoč!
ale je taká zaužívaná teória, že to záleží od veku ženy a to nasledovne:
/povedzme rozdiel 5 rokov/
10ž 15m - hlúposť
13ž 17m - trošku divné
15ž 20m - no, to sa aj dá, ale ešte stále trošku divné
18ž 23m - úplná normálka
20ž 25m - nikto si to ani nevšimne
tie komenty k tomu brať s rezervou
myslim si ze je to na osobitnej vyspelosti
Desať rokov to je trochu moc !
To je vzťah akurát tak na jednu noc
Veď to je už veru starý cap
Musí sa nájsť niekde mladší chlap !
ale ked vacsina pod 20 je..................................................
sprosta
A mimochodom, ono to FAKT nie je o veku. VOBEC. Zažila som si vo svojom okolí aj sama na sebe absolútne najrôznejšie rozdiely, a že chlap musí byť starší je taká kravina akože poďme na jahody. Foter bol od mamy mladší, jej druhý manžel je mladší hneď o celkom dosť rokov, a tí najrozumnejší ľudia, ktorí kedy mali so mnou čo do činenia, boli tiež napospol všetko presní vrstovníci alebo MLADŠÍ odo mňa. Pretože všetko je aj tak o individuálnej vyspelosti
@malapohroma héjj, neurážaj ma /ja som menšina potom / ale tak záleží kus od kusu...
ty si UKE, na teba to neplati, lebo uke su ini
hlavne ze napise homosexualY
ked vsak 25-rocny chodi s 20-rocnou ( co je rovnaky vekovy nepomer) je to uz v poriadku pretoze obaja su viac menej rovnako vyspeli ( navyse tomu nahrava, ze dievcata dospeivaju skor), je to bezny typ vztahu na vysokej skole
dalsi rozsireny extrem, ktory som mohol pozorovat este na strednej je ked 4-tacky chodia s 30-tnikmi a viac. Je to taky pomerne divny typ vztahu ked je ona stastna, ze jej partner zaraba a on, ze si moze za pomerne lacne prachy ( parkrat ju vezme do restauracie, kupi jej nieco na narodky... ) zatrtkat so skolackou, ktora je v rozkvete krasy, holt ked vsetci su spokojni. ^^
@malapohroma bystry obrazok , rozumiem si s nim
@semhamforas To myslis vazne? Akoze.. nie som proti nejakym takym vztahom, ved moj otec mal hodne dlho jeden vztah s o desat (ci jedenast?) rokov starsou, ale tridsat uz mi pride dost vela. To je.. uz proste generacne. Da sa chapat, ze si vyhovuju, ale tazko sa tomu veri, ze si rozumeju po vsetkych strankach. Ak ano a je to normalne, tak klobuk dolu. Ale zrejme sa nesponali v strnastich .
Ostanem pri
Avšak jedno nechápem, a to ak 30 a viac ročný muž randí s nejakou -nástkou. Ale to už dobre vieme o čom to je. Inak neriešim.
Dobre viete, o čom to je? O čom to je?
Čiže tvoj pohľad je maximálne neobjektívny.
O ničom?