Veľa dievčat ma už nahováralo aby som nosil žabky...myslíte si ze seknú chalanom?Kto ich rad nosí?..a ked ake žabky sú lepšie...
Spolužiačky ma nahovarajú aby som nosil žabky...mysliste si že to nie je babské?Kamoška mam nohy ako ja tak som skúsil ako sa v tom chodí...musím uznat že sú ozaj pohodlné a príjemnesšie na nohách ako klasické šlapky...vraj sa to babám pači...tak neviem..
chujačovina celé "žabky", keď v tom ideš plieska to o nohu jak keď trtkajú opije, kedže je to gumenné tak ti to odre nohu všade kde sa to čo i len trocha šúcha a hlavne v aute je to absolútne nepoužiteľné
jejinka, zbožňujem žabky na chalanovi je to ham, ham, a @klaudiqaaa tie cicky sú asi vyznávačky footfetish..........ten tiež zbožňujem, jujky juj...........filip
žabky v lete ak je horuco jednoznačne! noha sa ti fajne vetrá, nespotí sa, je to zdravšie. ja mám uplne pohodlné textilno kožené Rip curl. dá sa v nich chodiť pohodlne aj celý deň.
Proti gustu žiaden dišputát a nech si každý nosí, čo chce, ale pre mňa sú žabky absolútny vrchol nevkusu. Na hocikom, na babe, na chalanovi, proste na komkoľvek.
Istý čas som ich dokonca aj nosila (aj keď výnimočne vysypať smeti alebo ísť na plaváreň, kde sa dosť hodili samozrejme), a prídu mi aj krajne nepohodlné, minimálne teda tie, ktoré majú čo do činenia s gumou.
nosi ich vacsina chalanov a zas na birdzi jebnute nazory ze su fuj a ze ich nosia gayovia omg a co mam nosit v lete? sandale ? jak 5 rocne decko abo 50 rocny dedo ? nie dakujem ..radsej zabky
urcite ano, podla mna su muzi v zabkach neskutocne sexy, takze si rozhodne zabky zaobstaraj,a uvidis ako sa budes v nich citit, ale mne sa to strasne paci
Nooo ano..su nevkusne...pokial ma niekto nohy ako krumple a na jeho patach sa daju struhat jablka taky by zabky ozaj nosit nemal...ale na peknych bosých noháh je to fakt sexi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@edesek jak ked trtkajú opice, hahahaha ....filip
@jimmycrow poznáme take výroky, za milion by si nedal, no to si nemyslím, a aký by si bol ochotný, len aby si ho mal........filip
a btw. nebude ti v nich zima?
Istý čas som ich dokonca aj nosila (aj keď výnimočne vysypať smeti alebo ísť na plaváreň, kde sa dosť hodili samozrejme), a prídu mi aj krajne nepohodlné, minimálne teda tie, ktoré majú čo do činenia s gumou.
to odkedy?
NENOS ICH PRE BOHA!
A pre boha ziveho, nikdy si do zabiek nedavaj fusakle... To je grc...