Oblievajú vás chlapci na veľkú noc ? Keď hej ako sa pri tom tvárite ? Viem divná otázka. Ale je mi trápne kričať , a ešte trápnejšie tam stáť jak kus dreva
Mňa asi tri roky dozadu prišiel obliať môj nápadník a bola som v pyžame a rozospatá, strapatá a len som tam tak sucho stála a dívala sa na neho keď mi búchal po riti korbáčom a bol to ten najväčší trapas na celom svete
Inak ku mne nikto nikdy neprišiel našťastie, zajtra mi hrozí len malý ročný sused
ja bývam o 3 dediny dalej než moji spolužiaci čiže by boli fakt drbnutý keby sa trepali busom do mojej dediny
PS: ja si to vychutnám do konca školského roka ( vkuse nás budú dačím olievať) -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skusil by niekto teraz.
aj chalanom dopredu hovorim, ze kludne mozu prist, ale nedam im ani cokoladu ani peniaze a ani im neotvorim, cize asi tak.
Inak ku mne nikto nikdy neprišiel našťastie, zajtra mi hrozí len malý ročný sused
mcpvn : buď rada
PS: ja si to vychutnám do konca školského roka ( vkuse nás budú dačím olievať) -.-