ehm..moja mama sa zbláznila...všade samé vajíčka, zajačikovia, kačičky a čo ja viem čo...proste ona nikdy nemala rada Veľkú noc a zrazu začala vyzdobovať celý byt...
robí to aj vaša matka, či máte také šťastie, že na to kašle?
my tak mame dom vyzdobeny kazdy rok ale je to sranda podla mna vsade zajaci, vencek s kacikami, vajicka, velka vetvicka ovesana vajickami, cokoladovy zajaci tiez vsade
my este nezaciname.. nastastie. najzaujimavejsie je na tom to, ze cela rodina jasne krestanska (teda az na mna) a oslavuju pohanskymi zvykmi pohansky sviatok.. vsetky tie vajicka, zajace a tak, to su slovanske symboly plodnosti. stari slovania oslavovali tieto sviatky ako zaciatok obdobia hojnosti. uz sa tesim, ked im to poviem pri spolocnej modlitbe
včera som si kúpila kuriatka v košíčku malé, zlaté... tu sa veľká noc bude oslavovať vo veľkom, cítiť, že to nie je len o matérii, aj keď je tu jej dosť... navyše pôjdem do Ríma cez sviatky, asi sa zúčastním aj vatikánskej omši, to už iná kávička taká nôcka sa mi ľúbi v živom centre kresťanstva... zatančiť si pred Chrámom sv. Petra...
Hehe, u nás sa Veľká noc odbavuje bez takýchto kokotín.
Také vyzdobovačky sú typické pre americkú Veľkú noc. Brácho sa na také niečo naučil, keď tam bol posledných pár rokov a tiež začína vyzdobovať doma ako žeravý. Proste niečo hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kazdy to oslavuje len preto, aby sa mohol nazrat a ozrat a to ja nepotrebujem... Den ako kazdy iny, jedina vdaka za to, ze mam v skole volno
my este nezaciname.. nastastie. najzaujimavejsie je na tom to, ze cela rodina jasne krestanska (teda az na mna) a oslavuju pohanskymi zvykmi pohansky sviatok.. vsetky tie vajicka, zajace a tak, to su slovanske symboly plodnosti. stari slovania oslavovali tieto sviatky ako zaciatok obdobia hojnosti. uz sa tesim, ked im to poviem pri spolocnej modlitbe
nie,mama nie,..teraz nie..kedysi ano,robievali sme spolu vyzdobu a tak,ale odkedy mam malych surodencov nema moc casu..cize len dake obrusy.
Také vyzdobovačky sú typické pre americkú Veľkú noc. Brácho sa na také niečo naučil, keď tam bol posledných pár rokov a tiež začína vyzdobovať doma ako žeravý. Proste niečo hrozné