Otazka znie: co robite ked musite na velku potrebu niekde kde mate k dispozicii iba spolocne wc a ide s vami kamarat/ka znamy/a a steny nie su dva krat protihlukove. Dokazete sa normalne vyprazdnit? Nevadi vam ked pocuje vsetky tie zvukove doprovody (prdn
@paleto čo robím ja to neviem, ešte som v takej situácií nebol, ale viem ako to (možno doteraz) rieši jeden... hm... "kamarát" ktorého som mal na základnej škole. raz keď som bol u neho na návšteve, tak som bol svedkom tohto jeho riešenia. spočívalo v tom že nechal otvorené dvere a v pohode sa so mnou ďalej rozprával . nutno dodať že ja som z toho až tak v pohode nebol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a na battleshit sa to da zvalit vzdy ( strielal po mne fekalny remorker, inak sa nedal )
je to čisto záležitosť vypúšťania kvietkov a jednorožcov a tie nečľupkajú
Rada c.2 - Proti clupkaniu a naslednemu backsplashu sa ubranis tak, ze si pred sranim poskladas 3 utrzky hajzlaku a polozis ich na vodnu hladinu
Rada c.3 - ak ti nepomohli ani predchadzajuce dve rady, tak ser jedine alone