Čaute už dávnejšie som si všimol že všade je to samí teploš nechápte ma zle nejak my nevadia ja len či ste si všimli že na chatovacích stránkach abo napr chat na hudobnom kanáli očko či jak sa volá majú tiež samé teplé reči skoro všade je proste via
Oficiálne sú to 4%. Ten prieskum sa robil ale tak dávno, že tie výsledky sú podľa mňa irelevantné a to číslo je v skutočnosti väčšie. Vtedy sa oveľa viac ľudí hanbilo "vyjsť s tým na povrch", než v súčasnosti.
heteraci maju viac moznosti si najst nejakeho partnera ako homosexuali a preto vyhladavaju takuto masovu komunikaciu. postrehol som to..a co ma akoze byt?otravuje ta to?
nie je viac, len sa už menej boja priznať... a jasne že na chatovacich strakach je tam toho vela lebo hetero človek si väčšinou lahšie najde partnera/partnerku ....a teda homosexualom ostava jedine skušať.... aspon teda moj nazor... moja skusenosť...
@rapid tak sú, sme... ale čo každý si žije po svojom... netreba odsudzovať ani to nejako extra riešiť... každy ma pravo byť šťastný tak ako to jemu vyhovuje
@rapid ale tak kde si maju hladat partnerov? ako fajn,svojho spoznas hocikde,ale proste to mas takisto ako s heterakmi,tiez na chate vyhladavaju hocico,ci uz iba sex,sex s FO ,vztah...oni tiez..hladaju to iste..
su tam kde je viac ludi a tym zvysuju sancu,ze si niekoho najdu..
tiez by som mohol zajst na pokec,ze chcem dakoho..
@tomias taj jasné že aj heteráci lenže pozri koľko je heterákov a koľko teplých niektoré chaty sú takmer komplet preplnené teplošmi a pritom heteráci tiež hojne chatujú
@rapid no si predstav keby nezadani,ktori maju pristup na net by zacali hladat niekoho na chate..proste robia tto aj heteraci..len nejdu na to priamo..chcu si popisat,spoznat trochu..
a gay ten proste nema casu na take hovadiny lebo potrebuje prave to co hlada..
@coleshepter že nová móda mňa je*ne... homosexualita tu bola odjakživa.... prečítaj si daku knižku .... všetci kto toto tvrdia nech najprv kuknu kus do minulosti a ptm nech prehovoria... novinka to nie je...
@sugy1@n0win0u@miaja už ste si ma zaškatuľkovali ako homofóba? Nie je to tak, ja len nesúhlasím s ich konaním
Neviem prečo sa to stále rieši, ale rieši sa to stále viac a viac (nová moda o tom hovoriť), keď si tak si, keď nie tak nie, viem že tieto sklony sú vrodené ano aj u zvierat , každopádne clovek nie je zviera a tak nie je ani otrokom svojich pudov
Hej napisala som to zlé a vyznelo to ako kravina, som piča, sorry
@coleshepter ja som si ťa nezaškatulkovala, len vravim... že to nie je novinka no.... a vieš, prečo by mal potlačať človek svoje potreby? potrebu milovať? ked má muž milovať muža tak nech... ked žena ma milovať ženu tak prečo by mala nasilu byť s mužom? každy to vníma inak... ja viem.... len tolko
@miaja nevravím potlacat lásku, vravím potlacat sexualne pudy, lebo to už je jednoducho...ako ja som človek moralny a milovanie ma viest k splodeniu dietata a kedze jedinci rovnakeho pohlavia tazko nejake splodia, sex je pre nich len rozkoš a nevedie k nicomu, taze tak
@coleshepter podobne nazory mavaju skor hlupi ludia ako homofobovia. ja tiez s ich konanim nesuhlasim, ale respektujem ich a rozhodne nenapisem hentaku sprostost
@semhamforas no zdalo sa mi tiez ze sa nejak moc vyrojilo zrazu , a ma to cosi do seba. j auz sa ani nicomu nedivim, iba sa obavam co sa este dozviem a co vsetko na nas vplyva zle atd. atd. .. ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ja som citala ze gay je kazdy stvrty
@tomias nedá sa povedať že mi to vadí ale je to divné
su tam kde je viac ludi a tym zvysuju sancu,ze si niekoho najdu..
tiez by som mohol zajst na pokec,ze chcem dakoho..
a gay ten proste nema casu na take hovadiny lebo potrebuje prave to co hlada..
sa mi noz vo vacku otvara pri takychto komentoch hrubozrnnej demencie
Neviem prečo sa to stále rieši, ale rieši sa to stále viac a viac (nová moda o tom hovoriť), keď si tak si, keď nie tak nie, viem že tieto sklony sú vrodené ano aj u zvierat , každopádne clovek nie je zviera a tak nie je ani otrokom svojich pudov
Hej napisala som to zlé a vyznelo to ako kravina, som piča, sorry
A @n0win0u jj, tiež ich rešpektujem, donedávna som si sice myslela, ze je to vec volby, ale vraj je to vedecky poprety mýtus, tak ok, pripustam
Ale mne osobne je to dost luto a hovorim si, ze škoda takych peknych chlapcov napriklad niel patrick harris (ach), alebo vraj aj Pyco je gej, ci?