@8krutafunerbacka : jedno uz osm organizovala- vianocne.. a ozaj sa super podarilo :p tak preco si neopakovat sak raz dojdi aj ty a uvidis ze je to pohoda
ale fakt, nedalo by sa to tu stredu alebo stvrtok, ked zacinaju prazky? lebo vela ludi bude odcestovanych, jednak sviatky a sibacka a rodinka ako babky, dedovia....radsej cez prac. den ?
@21 v sobotu 18. je po velkej noci uz.. kazdy by mal byt doma.. preto som to dala az na datum ked sa ten zhon upokoji.. velku noc mas 9.-13. cca ... + organizatroka ce zpracovne dni nemoze
black people organize meeting! a ja... nebudem pešingu chce oblívať dievky zrejme
tak si to užite, závidím zdravo zdravučko
a v lete bude ďalšie... zipporah zase raz príde do blávy... ak ju niekto ubytuje , tak príde na viac dní... ale zipporah sa ešte teší na letné stretko Oravákov
skoda ze to uz neorganizuju admini alebo ludia ktori maju na to rozum a vedia co znamena "birdz stretko" proste o dva roky sem darklady666 a polka ludi nebude chodit a budete sa stretavat a budete to nazyvat "birdz stretko"? nie... lebo daktori budete mat medzi zubami cely birdz proste birdz stretko by malo byt daco pod zastitou birdzu a ne len tak... ale ok... (nezabudnite si zobrat svoje fotky aby ste si ich mohli ukazovat a vytlacte si niake vase basnicky aby ste si ich mohli citat ) ok nechapete ma nevadi rozmyslam tak ze ci si tam nezapalim vodnu pri vchode a lahnem a budem kukat ze kto dojde
@freedomko vies niekto nerad ostava iba pri internetovej komunikacii a rad sa stretava aj s inymi ludmi zocivoci , to ze teba bavi sediet za compom dopisovat si s niekym to je sice pekne ale niektori ludia zatuzia aj po troska inej stranke komunikacii , napokom ide o zabavu ...
Jaj zabudol som ty si typ cloveka co vzdy prejde okolo stretka , skoro sa ani nezastavy ...
Ono tie stretnutia su dobra vec , je na nich zabava ...
A kedze @tomas nic neorganizuje tak si organizujeme stretnutia my , a @tomas sa vacsinou zucastni ...
Pamatam si jedine stretnutie ktore bolo onicom , a to ked dosla navsteva z KE
Inak bolo skvele
Prepacte ludia je to moj nazor komu sa nepaci nech si trhne brzdou a nech nepinda Misko ...
@freedomko A ako adminovi ti niečo bránilo zorganizovať stretko? O_o Inak ma dosť šokuješ, mala som o tebe vyššiu mienku, poslednou dobou sa správaš ako malý...
P.S.: Čiste logická reakcia na tvoju otázku - kým je to vyhlasované na Birdzi a prístupné všetkym Birdzákom (aj tým čo ešte na stretku neboli), je to Birdz stretko. Keď sem o dva roky polka ľudí nebude chodiť a budú sa stretávať, už to nebudú Birdz stretká, lebo Birdz o takých stretkách ani nebude vedieť...
@galiinka som vyhlasenym adminom nie funkcnym adminom a to je rozdiel cize nie som este tak uplne admin a k veci
ide o to ze tieto stretka nie su uz normalne ... ok robte si ich len proste uz to organizuje kde kto a furt niekde inde raz na nivach raz v medickej raz v sade.. keby sa radsej urcilo kazdu druhu sobotu tam a tam by bolo mozno lepsie a by chodilo viac ludi
@feerinko nie som za tym pc tak velmi casto ako si myslis (aspon nezavyslacim na birdzy cez mobil ako ty ze ) a na stretka sa chodim pozret kto zo znamych tam dosiel a vzdy zistim ze nikto tak naco ostavat ? vzdy este zavolam tak dvom (s ktorimi sa stretavam ja sukromne ) ze ci dojdu alebo nie dostanem odpoved nie tak idem dalej naco ostavat o a prepac ked naposledy sa slo na trhy a sli ludia kedy by som siel ja mal som pracovne povinosti kedze ja si musim zarabat niako a nemozem si zobrat volno alebo dovolenku... ked je praca tak je vtedy musim robit inokedy je zas volno a valam si sunky na trave
aspon je vidno aky tu su ludia ze dokazu len klamat (@feerinko ) a nemaju svoj nazor (@galinka )
a k tomu ze ako casto chodi @tomas na stretka sa nevyjadrujem si myslis ze ked dojde na 2z5tich ze sa "vacsinou zucastnuje"? tiez dojde len ked ma cas..a aj tu chut
@83 ci si ty funkcny admin alebo zatial len vyhlaseny admin, to je uplne fuk, pretoze tieto vase detinske konflikty, ktore tu pomerne casto prezentujete pred celym birdzom su mimoriadne smiesne a nemyslim, ze by sa admin mal takto spravat.
tak @galinka nema svoj nazor, hej? bude to tym, ze s tebou nesuhlasi, vsak?
@freedomko dobre vies ze ta poznam dlhsiu dobu a mam o tebe aky taky nazor , chovas sa k svojim znamym podla toho ake obdobie vo svojom zivote mas , aby som to slusne nazval
Nemienim to riesit na verejnom fore , mohol si dojst povedat MVP nedojdem , ale nasilu potrebujes iba virit vodu
Ach jo nemam co k tomu dodat , ja dojdem urcite a som zvedavy kolko ludi sa dovali , napokon ide o zabavu nie?
@deraina vacsina z tych ludi je vpohode , len pozri kto zacal v uvode urazat hned na zaciatku , urazky provokuju hadky a je fakt neprijemne ked niekto zacne provokovat na verejnom fore
@feerinko neviem kto tu zacal hadku prejavil som len svoj nazor tod vso vidim ZE ZAS mas snim TY problem a vobec ma to netrapy ze ZAS TY snim mas problem
@galinka urcite viac keby ludia vedeli ze sa tam stretnu s niekym s kym minule nemohli a bol si isty tym ze tam zas budu... a nechapem uz vobec preco to niekto pomenuje velkonecne stretko ked je tyzden po keby bolo este v utorok ok ale uz piatok je blby nazyvat velkonocnym ale ok niekto tu nepozna kalendar
@darklady666 bude vianocne zaciatkom letnych prazdnin ?
@freedomko To bolo čisté podrypovanie a úmyselné vyvolávanie hádky podľa mňa... Ale mňa si nevšímaj, nemám vlastný názor...
Podľa mňa nie viac, pretože ľudia by to už brali ako nejakú rutinu...
To máš tak ako keby si sa pýtal, prečo je v obchodoch vianočná/valentínska/veľkonočná výzdoba pomaly 2 mesiace pred samotnými sviatkami (resp. "sviatkom" v prípade valentína)...
A nechci mi nahovoriť že tieto tvoje ironické poznámky nie sú čisté rýpanie... (očakávala by som od teba že radšej takéto veci odignoruješ než by si na ne ironicky reagoval, najmä keď vieš aká bude reakcia...)
@galinka nerypem len prejavujem svoj nazor ak to chapes takto prepac
a dalej toto cele uz nekomentujem @piccolo to nazval najlepsie co to je
lebo by sa tu este nietko na mna urazil ze prejavujem svoj nazor na niekom portaly takze idem len dodrziavat priavidla
@feerinko poprosim ta ako admin aby si nepastoval vsetkym do odkazovaca tu reklamu vdaka... (bol si o to poziadany administratorom verejne vies co to dufam znamena )
@feerinko ak chces tu reklamu niekde viditelne skus napisat tomasovi tsku porpipade mail... ci by ti to nezverejnil cely ten obrazok na maine a fakt nemusis to spamovat na nastenku (ber to len ako MOJ NAZOR a RADU ) @tomas by podla mna tomu mohol vyhoviet
vdaka vsetkym za ucast na viac v tomto fore na moju adresu uz neodpisujem je to cele nezmyselne peace love freedom D
@freedomko najdi mi v pravidlach zakaz odosielania komentarov na uzivatelsku stranku , kazdy si to moze zmazat a posielam to iba Aktivnejsim uzivatelom birdzu
a s @piccolo m si mozes podat v niektorych veciach ruku naozaj iba ty
vsetko by bolo krajsie kebyze nerypes toto si nemusel pridat:
@darklady666 bude vianocne zaciatkom letnych prazdnin ? (smajlík)
Ale vsak zas sa prejavil tvoj charakter
schvalne kolko ti vydrzi omotanie tomasa okolo prstu ako aj inych ludi kedysi uvidime kolko ti pri tvojom charaktere vydrzi "kariera" administratora birdzu
Bol by som rad kebyze posles odpoved radsej do TSky ako sem nech uz nemusim pokracovat
Prepac este stale si niektorych ludi (hlavne pred tebou v poslednej dobe) zastanem ,,,
Cize ok nedojdes na stretko dalej to tu nemusis riesit , ci este daka veta ako bonus na koniec tvojho dalsieho prisprevku ktorou by si chcel zamerne provokovat ?
@89 mna sa ti nepodari zatiahnut do tvojej hadky na mojom fore
myslim ze je pod moju uroven tu reagovat na toje rypanie a tym padom sa nechat vyprovokovat...
ked som sa pred rokom a pol nechapavo pytala ludi zo stretka co proti tebe maju a oni mi vzdy vymenovali mrte veci, neverila som im...
povedali mi ze na to casom pridem sama... ani to osm im neverila.. verila som v teba..
ale ty si ma presvedcil o opaku.. vsetci mali pravdu a ty si tym stratil moje kamaratstvo. odvtedy uz nikoho nepresviedcam ze si dobry chlovek, ked na teba nadavaju.
Nabehneš sem s "škoda, že to už neorganizujú ľudia, ktorí na to majú rozum", samozrejme bez nejakého spojenia tvrdenia so skutočnosťou a dvadsiatimi vyrehotanými smajlami ... To je fakt úplne bežné prejavovanie názoru, bez čo i len náznaku výsmechu
Aspoň sa s tým potom nehraj na vážneho, čo len konštruktívne prejavuje názor ... Prípade ešte dokonca dotknutého ...
@97 to nebolo dobre zorganizovane... ja osm o nom nevedela ani 3 dni dopredu....nemalo to reklamu... vlastne to bolo len o tom aby sa 2 kamaratky z odlisnych casti slovenska stretli...
@Freedomko tak toto si podľa mňa vážne prehnal, áno, reagujem na teba, aj keď si napísal, nech tu už na teba nikto nereaguje, je mi to jedno... Hmm, takže TY, si admin? Aha... Nechápem, ako sa ti to podarilo, keď sa chováš tak, ako sa chováš... Som prekvapená, ale nech... Neviem, či to to robí dobre, tu zbytočne vytvárať hádky a niekoho urážať, lebo to nie je to, ako si myslíš ty, že vyjadruješ svoj názor. Sám dobre vieš, že je to od teba čistá provokácia a nič viac... Je to trápne a ver mi, že ľudia ako @Darklady666 a @Feerinko tu na BIRDZ-i už niečo znamenajú a podľa môjho názoru viac ako ty... Aj keď nie sú Adminmi, ľudia ich poznajú majú radi a radi sa s nimi stretnú keď urobia nejaké to BIRDZ stretko, ktoré je tu len a len vítané, keďže vždy sa nájdu ľudia, ktorí tam s radosťou prídu. Podľa môjho názoru by to malo tešiť aj samotného @tomasa , že ľudia sa chcú stretávať, vidieť sa naživo a pokecať si... Tak potom načo provokuješ? nikoho to nezaujíma...
100tym komentom uzatvaram tuto hadku, provokaciu alebo ako to nazvat :p MOJE forum .. PREIDETE alebo NEPRIDETE na stretko? na nic ine toto forum nesluzi :p mozete si zalozit forum ,,anti freedomko" alebo ,,anti darklady666 a feerinko" ale sem mi uz nikto kydat na nioho nebude xD kapis to ?
toto je presne to, o com birdz v poslednych mesiacoch je- hadky, urazky..
ludia, to uz sa vazne nedokazete chovat aspon trochu spolocensky ? aj ked niekto prejavi svoj nazor, ktory moze byt ostrejsi, ironicky, satiricky, cynicky ( pomenujte to uz ako chcete) musite hned reagovat ? hned urazat ? a potom tu vznikne to, co v kazdej druhej diskusii..
ale tu to je uz skutocne dramaticke
tento portal zacina byt takymito diskusiami pomaly na urovni pokecu, booomu a inych, povedzme si na rovinu, intelektualne slabsich portalov..
nie som tu dlho, ale co si pamatam, bolo to tu fajn... to ale nemozem tvrdit v dnesnej dobe ..
vytvaraju sa tu bojove tabory ( doslova) a mam pocit, akoby superili, kto vyhra... kto je lepsi BIRDZ-ak ? Ale ved toto zacina byt chore..
hej, nezabudnite ma zdrbat, ved co je mna do toho, co ja sem vobec pisem, co sa staram ? ale ja len prejavujem svoj nazor, s ktorym ak niekto nesuhlasi, je to jeho problem.. takze ak chcete utocit, ani nereagujte, ak chete nieco dodat, kludne..
ale ako napisala @darklady666 toto ma byt diskusia o stretku... nie o vasich hadkach a urazani jedneho uzivatela..
ja som tu tiez len prejavil svoj nazor a hned tu ludia ako @feerinko@galinka@darklady666 a @lothusqa mali potrebu utocit takze fakt ludia kupte si boxovacie vaky a ak vam to spravi radost dodam fotografie
@103 tak ako si ty vyjadril svoj nazor tak som aj ja vyjadrila svoj nazor, na tvoj nazor cize mozem pouzit proti tebe tie iste zbrane, ktore si ty pouzil vyssie proti nam .. vsetky fora su o nazoroch, a vo vsetkych forach sa najdu ludia ktori navzajom so sebou nesuhlasia... co by to bolo za diskusiu kde by kazdy len pritakaval, no bavilo by vas to citat ???
ze wau.. clovek sem pride a co sa nedocita.. v 50tich komentoch roztiahnute ze niekto prepac Niekto sa nedostavi..
ze dalsia nema vlastny nazor a t d...
no sranda.. sic diskusia je o vyjadreni nazora, ale clovek by cakal, ze su tu ludia dost inteligentni na to, aby si priznali ze to prehnali, resp ze to je pod ich uroven, ako napriklad "ta bez nazoru" o ktorej si to teda vobec nemyslim.
svojim sposobom, ti co tam pridu by mali byt i radi, ze tam nikto podobny, "problemovy" nepride bo ktovie ako by to skoncilo, kedze vsetci ostatni by boli nedostatocne inteligentni
oki.. prepacte mi vsetci.. musel som rypnut.. pride mi to neskutocne detinske. @darklady666 len chcela vediet, kto pride, nech vie, ci ma zabookovat nejaky bar pre 100 ludi, alebo tych 5tich pozve niekam do malickej cajovne...
a vznikne z toho pomaly hadka ako v politickych ci nabozenskych diskusiach, v ktorej ma kazdy pravdu a kazdy trepe blbosti..
bojim sa diplomacii mladsej generacie, ked tato vyzera takto, ze skacem do vlasov cloveku, ktoreho ani nepoznam a odvazim sa povedat, nesiaha mu ani po paty.
oki.. etot vsjo co som chcel.. a tusit kde je medicka, by som tam i zabludil.. But You ll never know ;o)
@darklady666 odporucam len podla predpovede pocasia mat nahradny plan kedze zem bude asi trosku viac mokra po vikende
@johnysheek ze to vravis prave ty ale uz nejdem radsej rozoberat co ide o teba lebo to nema zmysel ani vyznam
@tomas uz viem preco je na azete povolene editovat komentare k niakym veciam a viem preco by to malo byt aj tu aspon niekde ale dufam ze sa to tu spravi uz konecne
@darklady666 ma pravdu!!! ved stretko je kvoli tomu aby sme sa spoznali, aby si tam ze "jeeeej jasne ty mas tie super blogy hehehehehe" alebo "jeeeej ano tvoj nick si pamatam anooo jeeeee supeeer ahoooj"
cize je to IDEALNE STRAVENY CAS pre cloveka, ktory chodi na birdz ale ma malo kamaratov a spozna vela super dalsich ludi
Nejdem tam, ale sak bud kto chce moze tak nech ide alebo kto nemoze-nechce nech nejde. Naco okolo tolko niektori trepu? A s kecmi typu : ja nikoho nepoznam, chodte niekam. Nato je stretko aby sa spoznali. Tak Wo co go?
bolo super, a ešte si zopakujeme, a dúfam, že potom sa všetci budú unúvať zoznámiť sa aj, a pokecať spoločne, a nie v skupinkách, ako naposledy zipporah pár ľudí neznala ani, ta načo také stretko?
jáááj, peršingu, strašne sa teším... inak aj do Viedne chcem ísť na dvakrát pozrieť, tak preto viac dní v auguste dakedy začiatkom, BA-rák bude posledná zastávka mojej dlhej púte po Slovensku, už teraz sa teším, na miesta, na ľudí, bude fasaaaa
@freedomko to je tu kazdy admin taky kokot alebo iba ty? Super, ze ta vybrali, zrejme sa prejavilo rodinkarstvo pojebane. A co sa staras kto dojde a ako to je organizovane? Organizujes to ty? NIE. Prides tam? NIE. Si obycajny monter co sa hra na velkeho admina raz sa dakdo nasere a rozjebe ti o hlavu tu tvoju vodnu fajku a budes dojazveny na cely zivot pre svoju jebnutosť a dokriveny charakter.
Ze ty pracujes na pojebanej brigade a prezentujes to ako keby si bol zamestnanay na TPP je fakt smiesne. Ty pracant, najprv dostudujum a potom nemaj cas.
HEHEH SRANDA TEN @FREEDOMKO , RIADNY POSUK TO ON SI ASI NEUVEDOMUJE POMEDZI SVOJE KOMPLEXY AKY JE TRAPNY, NAJLEPSI SU TI JEHO SMAJLICI ZA KAZDYM TRETIM SLOVOM , FAKT COOL TO ON FETUJE UZ DLHO CI LEN POSLEDNU DOBU TAK INTENZIVNE???
Podľa mňa to nebolo ani tak rodinkárstvo, ako pochybný výber, ja neviem, v mojich očiach sa celé to konanie pri tých vybraných ľuďoch ukázalo ako nepodarené ....
@hajzelodkosti aj ja ta mam rad a brigada moja nie je brigadou ak brigadu beres zmluvne danu na 2r tak fajn ja take brigady nepoznam... ok ok vodnu som uz predal takze nemas mi o co... to len tak takze tak
a btw rodinkarstvo ze tomasa som videl 2x za zivot ? tenpatica raz a inych... no zalozim forum kto ma tu kolko krat nazivo videl a si to pozri
@freedomko to jedno ci to nazyvas brigadou nepracujes na TPP takze netrep. Tak je to dohoda o vykonani prace. nazvy si to ako chces. Serem ti kto ta kolkokrat videl, ale vyber teba ako admina povazujem za prijebany. A ten kto ta vybral musi byt asi tiez. Rad by som vedel na zaklade akych kriterii vyberaju kompetentny adminov. Ak je to na zaklade nedonosenosti tak potom je ich vyber v tvojom priapde OK.
@hajzelodkosti dakujem ale za 17r a 11mesiacov si myslim ze som vynoseny az a vyber admina nebol podla toho prepac
a nebol ani podla financnych prispevkov tomasovi na ucet slo len o to ci sa kto prihlasil a ci ho vybrali tomas s tenpaticom... nic viac tak isto si sa mohol prihlasit o to miesto ty a byt vybraty (o com pochybujem ale zapojit si sa do "konkurzu" mohol nikto nemal zakazanu ucast ) takze vyber adminov nekomentuj
@freedomko ja si mozem komentovat co chcem zasran. Pochybujes ze by som bol vybraty? Ja ani nepotrebujem byt vybraty. Saskuj si kolko chces a hraj sa tu mne to je jedno. Keby som chcel sa prihlasim, ale mam dost prace a svoj volny cas investujem do zmysluplnejsich veci ako do birdzu takze pomlc.
@freedomko akoze nechapem? prides do diskusie len pichovat do niektorych ludi? zakladas tu pofiderne ankety o tom kto ta kolkokrat videl? tvoje kazde piate slovo je daky smajlik? teba mam za admina? super.
stalo sa co sa stalo, co ja viem admini este stale ze vraj nedostali svoje prava.. dovod nepoznam ale napadlo mi, kedze zatial som nic pozitivne o novych adminoch nepocul..
je moznost spravit akusi "peticiu" a teda by sa dalo urcite zmenit kto adminom je resp bude..
alebo by sme v ramci niecoho takeho mohli skusit @tomas a presvedcit, ze si ich chceme zvolit sami, teda by sa spravili "birdz admin volby" a kazdy birdzak by mal pravo si zvolit koho chce za admina..
ale to je len vyplod mojej hlavy.. ja do toho nejdem.. bo neverim, ze by to s niecim pohlo.. ale ak by niekto chcel ...
btw. kde presne je medicka zahrada ak by som sa odhodlal prist ? @darklady666
hey ludia odkial je vchod do medickej od elektriciek? sakra nakreslite daku mapu alebo co normaalne sa realne zamyslam ze dojdem netusim sice co od toho ocakavat, ale ked tam bude niekto stat s mega napisom Birdz tak bude haluzz no a kolko ludi asi dojde??
nom medika je blizko kamenneho namestia kde je tesco, chodi tam z nich 208, 205,202 ... vchod od elin je dost napadny kedze vidno kolaje xD
Pre LUDI CO HOVORIA ZE BUDE ZAJTRA BLBE POCASIE : ZAJTRA MA BYT 21 A UZ KRAJSIE JAOK NESKA, ALE MYSLELA SOM ZE ZAMOCKA CAJOVNA JE FAJNE RIESENIE AK VAS NEDOJDE 50, CO NEPOCITAM TEDA xD
JE TAM DOST PRIESTORU A UZ SME TAM RAZ AKO STREKTO BOLI...
no ved to je tá chyba, že vlastne vyhrajú byt adminom a potom sú admini aj takí nekompetetntní, zakomplexovaní, nedonosení nikhaji čo si potrebujú za netom komplexy riešit ako freedomko, treba napísat tomášovi nech ho pošle do biedy, len robí hanbu samotnému birdzu...
Stretko bolo v randali resp v cobre , co bolo na nom fajn tak pokecanie s @tesai a @pumaamravec pri jednom stole , a potom okamih ked som sa siel prejst s @darklady666 usiel aj MCDONALD kde som bol Ja @vampiresister666@darklady666 misa @pumaamrace@yachiru , a aj by som zabudol @matias , este lepsie bolo ked sme odtial odisli cim menejludi tym lepsie zacinam nenavidiet tieto akcie lebo ludia su maximalne nekomunikativny v poslednom case , a tak s petou bolo ku koncu fajn a s pumou na nivach tych 10min cakania na bus ...
jo skoro som zabudol asi tak z casu "stretka" bolo fajn pokecat este pri stole so @zvieratko m
Inak ma na nasledujucich akciach asi necakajte na niektorych uzivatelov fakt nemam nervi
@fxx bude report aj fotky i ked fotografka @denisska zdrhla este pred zaciatkom...
vlastne polovica zdrhla pred zaciatkom kedze boli prilis lenivi cakat na zvysok ktori boli zasa lenivi sa tam dostavit nacas... tak to uz raz je mno ... ludia su cim dalej tym nespolahlivejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
196 komentov
IDEM NA 100%
@8krutafunerbacka : jedno uz osm organizovala- vianocne.. a ozaj sa super podarilo :p tak preco si neopakovat sak raz dojdi aj ty a uvidis ze je to pohoda
@andrejkaza prid aj ja by som ta cela videt po tolkom pisani
@18 budem len rada
@23 to je zasa den pred zacatim skoly.. to sa musia ludia z gympla zacat ucit (ja)
» www.birdz.sk/webka/darklady6...
precitaj si
btw koruny ti uz nikde nezoberu
a proste bude to v sobotu nemam dobre skusenosti s tym ked sa podla mensiny menil datum.. pak to zasa nebude vyhovovat niekomu inemu ...
skratka stanovil sa a kto moze, moze, kto nie, nie budem rada ak to vacsine bude vyhovovat
(ani ja nemam ine dni volne xD )
tak vies cem aby u ludia mali pokoj, ne rozbehane navstevy
a je to piatok, ak som sa dobre kukla do kalendara
black people organize meeting! a ja... nebudem pešingu chce oblívať dievky zrejme
tak si to užite, závidím zdravo zdravučko
a v lete bude ďalšie... zipporah zase raz príde do blávy... ak ju niekto ubytuje , tak príde na viac dní... ale zipporah sa ešte teší na letné stretko Oravákov
@44 :p vidis bolo dobre nasla si si new kamosov xD
@vampiresister666 ked povies ze idem s tebou tak mozme ist
@deraina bavi skor ta atmosfera
@andrejkaza ja mam v blogoch REPORT BLOG BA stretiek za minuly rok
aj moje je toto prve streko a poznam len malicko ludi...vlastne asi iba 4...a este ani neviem ci pojdem
Aj keď súhlas so @43 tiež by som tam bola asi troška od veci...
a vies aj kolko super ludi im pribudlo potom v priateloch ? odkial myslis ze ja pozam 135 ludi ?
@tomas ?
dakujem za nadherny propagacny plagat je to NASE STRETKO
@eventphoto no precitaj si komentare a podla toho kto napisal ze pride mozes odhadnut kolko asi bude ludi
Jaj zabudol som ty si typ cloveka co vzdy prejde okolo stretka , skoro sa ani nezastavy ...
Ono tie stretnutia su dobra vec , je na nich zabava ...
A kedze @tomas nic neorganizuje tak si organizujeme stretnutia my , a @tomas sa vacsinou zucastni ...
Pamatam si jedine stretnutie ktore bolo onicom , a to ked dosla navsteva z KE
Inak bolo skvele
Prepacte ludia je to moj nazor komu sa nepaci nech si trhne brzdou a nech nepinda Misko ...
Have a Nice Day
P.S.: Čiste logická reakcia na tvoju otázku - kým je to vyhlasované na Birdzi a prístupné všetkym Birdzákom (aj tým čo ešte na stretku neboli), je to Birdz stretko. Keď sem o dva roky polka ľudí nebude chodiť a budú sa stretávať, už to nebudú Birdz stretká, lebo Birdz o takých stretkách ani nebude vedieť...
ide o to ze tieto stretka nie su uz normalne ... ok robte si ich len proste uz to organizuje kde kto a furt niekde inde raz na nivach raz v medickej raz v sade.. keby sa radsej urcilo kazdu druhu sobotu tam a tam by bolo mozno lepsie a by chodilo viac ludi
@feerinko nie som za tym pc tak velmi casto ako si myslis (aspon nezavyslacim na birdzy cez mobil ako ty ze ) a na stretka sa chodim pozret kto zo znamych tam dosiel a vzdy zistim ze nikto tak naco ostavat ? vzdy este zavolam tak dvom (s ktorimi sa stretavam ja sukromne ) ze ci dojdu alebo nie dostanem odpoved nie tak idem dalej naco ostavat o a prepac ked naposledy sa slo na trhy a sli ludia kedy by som siel ja mal som pracovne povinosti kedze ja si musim zarabat niako a nemozem si zobrat volno alebo dovolenku... ked je praca tak je vtedy musim robit inokedy je zas volno a valam si sunky na trave
aspon je vidno aky tu su ludia ze dokazu len klamat (@feerinko ) a nemaju svoj nazor (@galinka )
a k tomu ze ako casto chodi @tomas na stretka sa nevyjadrujem si myslis ze ked dojde na 2z5tich ze sa "vacsinou zucastnuje"? tiez dojde len ked ma cas..a aj tu chut
tak @galinka nema svoj nazor, hej? bude to tym, ze s tebou nesuhlasi, vsak?
P.S.: Čo myslíš, koľko ľudí by chodilo keby sa tie stretká robili pravidelne každé dva týždne?
Nemienim to riesit na verejnom fore , mohol si dojst povedat MVP nedojdem , ale nasilu potrebujes iba virit vodu
Ach jo nemam co k tomu dodat , ja dojdem urcite a som zvedavy kolko ludi sa dovali , napokon ide o zabavu nie?
@galinka urcite viac keby ludia vedeli ze sa tam stretnu s niekym s kym minule nemohli a bol si isty tym ze tam zas budu... a nechapem uz vobec preco to niekto pomenuje velkonecne stretko ked je tyzden po keby bolo este v utorok ok ale uz piatok je blby nazyvat velkonocnym ale ok niekto tu nepozna kalendar
@darklady666 bude vianocne zaciatkom letnych prazdnin ?
Podľa mňa nie viac, pretože ľudia by to už brali ako nejakú rutinu...
To máš tak ako keby si sa pýtal, prečo je v obchodoch vianočná/valentínska/veľkonočná výzdoba pomaly 2 mesiace pred samotnými sviatkami (resp. "sviatkom" v prípade valentína)...
A nechci mi nahovoriť že tieto tvoje ironické poznámky nie sú čisté rýpanie... (očakávala by som od teba že radšej takéto veci odignoruješ než by si na ne ironicky reagoval, najmä keď vieš aká bude reakcia...)
a dalej toto cele uz nekomentujem @piccolo to nazval najlepsie co to je
lebo by sa tu este nietko na mna urazil ze prejavujem svoj nazor na niekom portaly takze idem len dodrziavat priavidla
@feerinko poprosim ta ako admin aby si nepastoval vsetkym do odkazovaca tu reklamu vdaka... (bol si o to poziadany administratorom verejne vies co to dufam znamena )
vdaka vsetkym za ucast na viac v tomto fore na moju adresu uz neodpisujem je to cele nezmyselne peace love freedom D
@galinka to pekne zhodnotila
a s @piccolo m si mozes podat v niektorych veciach ruku naozaj iba ty
vsetko by bolo krajsie kebyze nerypes toto si nemusel pridat:
@darklady666 bude vianocne zaciatkom letnych prazdnin ? (smajlík)
Ale vsak zas sa prejavil tvoj charakter
schvalne kolko ti vydrzi omotanie tomasa okolo prstu ako aj inych ludi kedysi uvidime kolko ti pri tvojom charaktere vydrzi "kariera" administratora birdzu
Bol by som rad kebyze posles odpoved radsej do TSky ako sem nech uz nemusim pokracovat
Prepac este stale si niektorych ludi (hlavne pred tebou v poslednej dobe) zastanem ,,,
Cize ok nedojdes na stretko dalej to tu nemusis riesit , ci este daka veta ako bonus na koniec tvojho dalsieho prisprevku ktorou by si chcel zamerne provokovat ?
myslim ze je pod moju uroven tu reagovat na toje rypanie a tym padom sa nechat vyprovokovat...
ked som sa pred rokom a pol nechapavo pytala ludi zo stretka co proti tebe maju a oni mi vzdy vymenovali mrte veci, neverila som im...
povedali mi ze na to casom pridem sama... ani to osm im neverila.. verila som v teba..
ale ty si ma presvedcil o opaku.. vsetci mali pravdu a ty si tym stratil moje kamaratstvo. odvtedy uz nikoho nepresviedcam ze si dobry chlovek, ked na teba nadavaju.
je mi to luto
Nepreháňaš to trocha? ...
Nabehneš sem s "škoda, že to už neorganizujú ľudia, ktorí na to majú rozum", samozrejme bez nejakého spojenia tvrdenia so skutočnosťou a dvadsiatimi vyrehotanými smajlami ... To je fakt úplne bežné prejavovanie názoru, bez čo i len náznaku výsmechu
Aspoň sa s tým potom nehraj na vážneho, čo len konštruktívne prejavuje názor ... Prípade ešte dokonca dotknutého ...
ludia, to uz sa vazne nedokazete chovat aspon trochu spolocensky ? aj ked niekto prejavi svoj nazor, ktory moze byt ostrejsi, ironicky, satiricky, cynicky ( pomenujte to uz ako chcete) musite hned reagovat ? hned urazat ? a potom tu vznikne to, co v kazdej druhej diskusii..
ale tu to je uz skutocne dramaticke
tento portal zacina byt takymito diskusiami pomaly na urovni pokecu, booomu a inych, povedzme si na rovinu, intelektualne slabsich portalov..
nie som tu dlho, ale co si pamatam, bolo to tu fajn... to ale nemozem tvrdit v dnesnej dobe ..
vytvaraju sa tu bojove tabory ( doslova) a mam pocit, akoby superili, kto vyhra... kto je lepsi BIRDZ-ak ? Ale ved toto zacina byt chore..
hej, nezabudnite ma zdrbat, ved co je mna do toho, co ja sem vobec pisem, co sa staram ? ale ja len prejavujem svoj nazor, s ktorym ak niekto nesuhlasi, je to jeho problem.. takze ak chcete utocit, ani nereagujte, ak chete nieco dodat, kludne..
ale ako napisala @darklady666 toto ma byt diskusia o stretku... nie o vasich hadkach a urazani jedneho uzivatela..
dobru noc
Ak nebudem robit na stretko dojdem rad
No, v tom, či mám ja osobne vidieť "iniciátora útoku" v tebe, alebo v darklady, mám dosť jasno ...
Čo ty vlastne očakávaš? ... Že prídeš, niekoho vysmeješ a on sa ti za to poďakuje?
Absolútne mi uniká pointa toho, čo hovoríš ...
@104 tesim sa ak dojdes
Inac naaaahodou keby niekto mal vtedy cestu okolo Slavina chodi tam taky minibus ze 147 to ma cislo - tam som v sobotu
ze dalsia nema vlastny nazor a t d...
no sranda.. sic diskusia je o vyjadreni nazora, ale clovek by cakal, ze su tu ludia dost inteligentni na to, aby si priznali ze to prehnali, resp ze to je pod ich uroven, ako napriklad "ta bez nazoru" o ktorej si to teda vobec nemyslim.
svojim sposobom, ti co tam pridu by mali byt i radi, ze tam nikto podobny, "problemovy" nepride bo ktovie ako by to skoncilo, kedze vsetci ostatni by boli nedostatocne inteligentni
oki.. prepacte mi vsetci.. musel som rypnut.. pride mi to neskutocne detinske. @darklady666 len chcela vediet, kto pride, nech vie, ci ma zabookovat nejaky bar pre 100 ludi, alebo tych 5tich pozve niekam do malickej cajovne...
a vznikne z toho pomaly hadka ako v politickych ci nabozenskych diskusiach, v ktorej ma kazdy pravdu a kazdy trepe blbosti..
bojim sa diplomacii mladsej generacie, ked tato vyzera takto, ze skacem do vlasov cloveku, ktoreho ani nepoznam a odvazim sa povedat, nesiaha mu ani po paty.
oki.. etot vsjo co som chcel.. a tusit kde je medicka, by som tam i zabludil.. But You ll never know ;o)
UZ NECHCEM OD NIKOHO POCUT (CITAT) NIC NA STYL ,,NEVIEM CI TAM DOJDEM... JAJ TAM NIKOHO NEPOZNAM..."
NACO TO ASI ORGANIZUJEM ? S TYMI CO POZNAM SA MOZEM STRETNUT AJ INAK AKO CEZ OFFIACIAL BIRDZ STRETKO ...
O TOM JE TO ZE SA ZOZNAMITE ... CHAPETE???? (alebo ani ne?)
@johnysheek ze to vravis prave ty ale uz nejdem radsej rozoberat co ide o teba lebo to nema zmysel ani vyznam
@tomas uz viem preco je na azete povolene editovat komentare k niakym veciam a viem preco by to malo byt aj tu aspon niekde ale dufam ze sa to tu spravi uz konecne
cize je to IDEALNE STRAVENY CAS pre cloveka, ktory chodi na birdz ale ma malo kamaratov a spozna vela super dalsich ludi
každopádne, fasa stretko želám a pofoťte sa, ho´dte všetko, nech zipporah vidí známe tváre... inak začiatkom júla očakávajte stretko v BA tiežžžž
Ze ty pracujes na pojebanej brigade a prezentujes to ako keby si bol zamestnanay na TPP je fakt smiesne. Ty pracant, najprv dostudujum a potom nemaj cas.
Podľa mňa to nebolo ani tak rodinkárstvo, ako pochybný výber, ja neviem, v mojich očiach sa celé to konanie pri tých vybraných ľuďoch ukázalo ako nepodarené ....
a btw rodinkarstvo ze tomasa som videl 2x za zivot ? tenpatica raz a inych... no zalozim forum kto ma tu kolko krat nazivo videl a si to pozri
myslela som, ze to malo byt 17teho aprila
a nebol ani podla financnych prispevkov tomasovi na ucet slo len o to ci sa kto prihlasil a ci ho vybrali tomas s tenpaticom... nic viac tak isto si sa mohol prihlasit o to miesto ty a byt vybraty (o com pochybujem ale zapojit si sa do "konkurzu" mohol nikto nemal zakazanu ucast ) takze vyber adminov nekomentuj
ale viac o tom by ti vedel mozno povedat @tomas
to je uz zajtra...
stalo sa co sa stalo, co ja viem admini este stale ze vraj nedostali svoje prava.. dovod nepoznam ale napadlo mi, kedze zatial som nic pozitivne o novych adminoch nepocul..
je moznost spravit akusi "peticiu" a teda by sa dalo urcite zmenit kto adminom je resp bude..
alebo by sme v ramci niecoho takeho mohli skusit @tomas a presvedcit, ze si ich chceme zvolit sami, teda by sa spravili "birdz admin volby" a kazdy birdzak by mal pravo si zvolit koho chce za admina..
ale to je len vyplod mojej hlavy.. ja do toho nejdem.. bo neverim, ze by to s niecim pohlo.. ale ak by niekto chcel ...
btw. kde presne je medicka zahrada ak by som sa odhodlal prist ? @darklady666
nenavaz sa do freedomka pls aspon nie na mojom fore a takym primitivnym sposobom, mozete si to vybavit niekde vonku
@jonysheek , @black_soul
nom medika je blizko kamenneho namestia kde je tesco, chodi tam z nich 208, 205,202 ... vchod od elin je dost napadny kedze vidno kolaje xD
Pre LUDI CO HOVORIA ZE BUDE ZAJTRA BLBE POCASIE : ZAJTRA MA BYT 21 A UZ KRAJSIE JAOK NESKA, ALE MYSLELA SOM ZE ZAMOCKA CAJOVNA JE FAJNE RIESENIE AK VAS NEDOJDE 50, CO NEPOCITAM TEDA xD
JE TAM DOST PRIESTORU A UZ SME TAM RAZ AKO STREKTO BOLI...
ALE AK DOJDETE S VLASTNYM NAPADOM, BUDEM LEN RADA
Mna snad spoznate
...................................................
@161 sory ,,blawaaaa" je najblizsie a pokial viem je to hlavne mesto SR
@black_soul vies nie kazdy tu je koli obsahu fora adminom ale skor koli inym znalostiam / napadom...
» www.birdz.sk/webka/redakcia/...
tu to je napisane takze citajte kto a ako mal moznost sa stat adminom... koniec diskusie o tom na tomto fore...
@wewo
Mno ale kebyze sa zoberu deky vodnice ...
Ale tak ma prsat komu sa to chce vlacit vsakze ako ja doma deku nemam
veľa ľudí v tmavom pripadal som si tam ako farebný kvietok pri nich
jo skoro som zabudol asi tak z casu "stretka" bolo fajn pokecat este pri stole so @zvieratko m
Inak ma na nasledujucich akciach asi necakajte na niektorych uzivatelov fakt nemam nervi
potesilo ma ze dosiel @wolwos @nightilusion a @cecomasta
...
aj tak ovela radsej by som bol kebyze s @darklady666 sa idem prejst hned o 15tej a na stretku by som ludom iba ... ako to povediac ... zamaval
mam tiez viac otazok ktore su nezodpovedane ale v dohladnej dobe budu...
ako napriklad.:naco tam idu ludia ked vedia ze to bude nahovno?
je pravda ze si tam siel kvoli nej ale naco ked len davas ake to bolo blbe?
aspon mi ro vichadza z tvojho komentu ale aj vselico ine?
inak... neprežívate daktorí v poslednej dobe priveľmi birdz life??? frídomko a tak... dosť divné vás čítať niekedy
Uplne my to pripadlo tak ze bol niekde pohreb
velka reklama ze ake velke birdz stretko to bude a nakoniec to ani nebolo take dobre? kolko vas tam bolo?
@wewo ty kar ja som siel sa s petou prejst bola tam aj @tesai @pumaamravec @vampiresister666 atd , nie iba zviera -.-" preco som ta asi potom prezvonil ...
vlastne polovica zdrhla pred zaciatkom kedze boli prilis lenivi cakat na zvysok ktori boli zasa lenivi sa tam dostavit nacas... tak to uz raz je mno ... ludia su cim dalej tym nespolahlivejsi