ahojte mam taky problém ze ked zapnem PC tak vsetky icony a aj dolna lista my jednoducho zmyzmu,, a na rezidentny stit my ukazuje ZAKAZAN PROCES: RUMDLL23.EXE BHO CLSID a este dajake cisla nevedeli by ste my pomoct prosim vas
Ak ti pri starte ukazuje iba plochu, ziadny ikonky, tak stlac ctrl+alet+delete a ziadne procesy ti nebudu asi behat. tak potom das spustiti alebo daco take uz si to nepamatam a potom ti voalco nahodi a das enter. potom das potvrdenie a erestartnes PC takto som to kamoske dal to povodneho stavu a uz jej to slo.
A ak nepojde tak chod do nudzoveho rezimu ked zapnes PC tak sltacaj F8. a potom ked bdues v nudzovom rezime tak zapni antivirovu ochranu. ale to nou nebude. lebo to si si msuel daco vymazat podla mna.
Daj si moznost obnova systemu a nemusis hned vstetko preinstalovavat.
Bohužial ho potrebuješ na otvorenie dosť mnohých vecí vo windowse. Najdi jeho umiestnenie (mal by byť vo windows/system 32) pusti windows v safe mode, daj dnu cd s windovsom a prehraj poškodený súbor novým.
Alebo preinštaluj windows komplet celý, ale tamto by hádam malo fungovať.
9.) po vadsine su tie havede ale chranene mam pocit proti odstraneniu. mne sa podobna vec stala mal som ju v C a nebola vobec v system32 kde by sa tie havede mali davat. a ked som ju nasiel, tak pri odstraneni bol problem. nudzovy rezim a tak sa mi tpo podarilo bez problemov odstranit. a aj som zabudol,. ze rundll32 bol virus ale obnova systemu by mala byt lepsia a tak nebdue ziadny problem. Len autor musi vediet kedy ten virus v pc bol aby ho neobnovil na .... datum kedy ten virus v PC uz bol.
9.tak som to presne sprawil ako si napisal SAFEMODE tam som vihladal system32 a VYMAZAL som toho budzeranta dakujem vam ludia za vase prispevky a za pomoc neviede ako by som mohol tomu zabranit aby sa to neopakovalo zas?,,respektíve aky antivir by sa na to hodil free dakujem fakt si to cenim
PROSIM POMOC...ked s nekym volam na Skype tak ten co s nim telefonuje pocuje svoju hlasnu ozvenu....aj ja ventrile ked hovorim naraz z nekym tak sa pocuju...mam sluchatka repraky vypnute...newiem co je s tym pls pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak ti pri starte ukazuje iba plochu, ziadny ikonky, tak stlac ctrl+alet+delete a ziadne procesy ti nebudu asi behat. tak potom das spustiti alebo daco take uz si to nepamatam a potom ti voalco nahodi a das enter. potom das potvrdenie a erestartnes PC takto som to kamoske dal to povodneho stavu a uz jej to slo.
A ak nepojde tak chod do nudzoveho rezimu ked zapnes PC tak sltacaj F8. a potom ked bdues v nudzovom rezime tak zapni antivirovu ochranu. ale to nou nebude. lebo to si si msuel daco vymazat podla mna.
Daj si moznost obnova systemu a nemusis hned vstetko preinstalovavat.
Alebo preinštaluj windows komplet celý, ale tamto by hádam malo fungovať.
a tenpatic> odkedy ja nepoužívam XP a mám Vistu nič nepadá a nič nemrzne a nič sa nereštartuje asi máš blbú zostavu