Ako si si dozaista všimol, a možno aj nie, ale to skôr áno, lebo si šikovný a pozorný, v uplynulých dňoch prebiehalo VEĽKÉ ZÁVEREČNÉ TESTOVANIE vašich vedomostí učenia pravdy™ prostredníctvom vypracovávania praktických zadaní na aktuálne témy rezonujúce spoločnosťou. S ľútosťou vám musím oznámiť, že účasť bola nízka a úspešnosť ešte nižšia. Poďme ale spoločne pogratulovať tým, ktorí sa aspoň pokúsili zabojovať o titul proroka. Poradie nickov je úplne náhodné. @tequila @sapphyre @nationalgeographic @Passerine @Karlotiskot @Aeria @cltr0n
Keď som ti povedal, že poradie je náhodné, tak som ti tak trochu klamal. Dúfam, že sa na mňa nehneváš. Nemôžeš. Na začiatku som ti dal kompliment a získal si tým tvoje sympatie. Tam máš, ty dement. Nemal si si ten kompliment len tak vziať. Nikto ti nič nedá len tak. Keď som ti dal kompliment, mal si tušiť, že to bude pasca. Môžeš si za to sám. V skutočnosti sú poslední dvaja na zozname pomerne úspešní kandidáti na titul prorokov, ALE je tu ALE. Veľké. Preto som to napísal veľkými písmenami, keby ti to nedošlo. Bol to zámer. Nezasekáva sa mi klávesnica a nedrží SHIFT len keď píšem "ale". Vidíš? Teraz som to napísal malým, aby si mi veril. Nerobili to čestne a zo srdiečka. Preto z nich proroci nebudú. Posolstvu pravdy™ musí človek naozaj oddane veriť, čo títo dvaja, na rozdiel od ostatných účastníkov, nepraktizujú. Žiaľ, u ostatných účastníkov, hoc viera bola úprimná, prevedenie bolo slabé. Ba až veľmi slabé. Také slabé, ako schopnosť Matoviča otvoriť ústa a nepovedať úplnú kokotinu. To sa mu darí, len keď kýcha. Očití svedkovia prisahali, že aj počas zývania z neho vždy vylezie nejaká kokotina. Inými slovami, jeho schopnosť otvoriť ústa a nepovedať kokotinu nie je silná. Tak alebo onak, tento prestížny titul tak v rámci našej komunity aj naďalej prináleží len mne a, samozrejme, Temnému Neovi.
V čom je moje prevedenie lepšie? Alebo to je sarkazmus? Príliš veľa a hlavne zbytočne veľa píšeš. To ja nemám rád. Ale chápem, že zmyslom tejto ankety a @1 je robiť akúsi senzáciu pre osadenstvo birdzu.
@Azizi@cltr0n@4 To nie je celkom tak, on ani nesúťažil. Testovanie bolo oficiálne zahájené v tomto fóre » www.birdz.sk/forum/ako-sa-ci... a ukončené bolo týmto statusom » www.birdz.sk/3kratadost/stat... . Testovacie zadania vychádzali z témy "Moje telo, moja voľba!" v dvoch rôznych kontextoch. Testovaní mali za úlohu dokázať, že kým v jednom kontexte ide o posvätný a nenarušiteľný princíp, ktorý je nutné bezvýhradne dodržiavať, v druhom kontexte ide o princíp, ktorý je de facto nutné porušiť a presadzujú ho len hlúpi kokoti. Temný Neo sa debaty na túto tému nezúčastnil, a preto sa ho hodnotenie netýka. Keďže ale titulom proroka disponoval už pred tým, rovnako ako ja, považoval som za vhodné to zmieniť.
@3kratadost@5 ja to stále nejak nepovedal, ale to preto, že sa ani moc nesnažím v tom prvom som sa vyjadrila, že som to slovo nikdy nepouhila a v druhom som sa nevyjadrila tusim vobec
@lukaso121@9 a uz som sa o to raz pokúšala, no nejak mi to nejde ...a nie, neplánujem si kupovat iný telefón, ja som s nim spokojna síce sa mi na B nezobrazujú fotky a nemozem si sťahovať aplikácie, ale nemenila by som ho. Povodne stal inak az 800 eur, ja ho mam z bazáru tusim za 40
Som pomerne poctená, Vaša magnificencia-spektabilita-honorabilita, ALE či už bola moja aktivita úprimná alebo nie, trvám na riadnom udelení hodnotenia A. V inom prípade ma v nasledujúcom semestri na voliteľnom seminári neuvidíte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@tequila
@sapphyre
@nationalgeographic
@Passerine
@Karlotiskot
@Aeria
@cltr0n
Keď som ti povedal, že poradie je náhodné, tak som ti tak trochu klamal. Dúfam, že sa na mňa nehneváš. Nemôžeš. Na začiatku som ti dal kompliment a získal si tým tvoje sympatie. Tam máš, ty dement. Nemal si si ten kompliment len tak vziať. Nikto ti nič nedá len tak. Keď som ti dal kompliment, mal si tušiť, že to bude pasca. Môžeš si za to sám. V skutočnosti sú poslední dvaja na zozname pomerne úspešní kandidáti na titul prorokov, ALE je tu ALE. Veľké. Preto som to napísal veľkými písmenami, keby ti to nedošlo. Bol to zámer. Nezasekáva sa mi klávesnica a nedrží SHIFT len keď píšem "ale". Vidíš? Teraz som to napísal malým, aby si mi veril. Nerobili to čestne a zo srdiečka. Preto z nich proroci nebudú. Posolstvu pravdy™ musí človek naozaj oddane veriť, čo títo dvaja, na rozdiel od ostatných účastníkov, nepraktizujú. Žiaľ, u ostatných účastníkov, hoc viera bola úprimná, prevedenie bolo slabé. Ba až veľmi slabé. Také slabé, ako schopnosť Matoviča otvoriť ústa a nepovedať úplnú kokotinu. To sa mu darí, len keď kýcha. Očití svedkovia prisahali, že aj počas zývania z neho vždy vylezie nejaká kokotina. Inými slovami, jeho schopnosť otvoriť ústa a nepovedať kokotinu nie je silná. Tak alebo onak, tento prestížny titul tak v rámci našej komunity aj naďalej prináleží len mne a, samozrejme, Temnému Neovi.
a ukončené bolo týmto statusom » www.birdz.sk/3kratadost/stat...
. Testovacie zadania vychádzali z témy "Moje telo, moja voľba!" v dvoch rôznych kontextoch. Testovaní mali za úlohu dokázať, že kým v jednom kontexte ide o posvätný a nenarušiteľný princíp, ktorý je nutné bezvýhradne dodržiavať, v druhom kontexte ide o princíp, ktorý je de facto nutné porušiť a presadzujú ho len hlúpi kokoti. Temný Neo sa debaty na túto tému nezúčastnil, a preto sa ho hodnotenie netýka. Keďže ale titulom proroka disponoval už pred tým, rovnako ako ja, považoval som za vhodné to zmieniť.
Inak mi je celkom ľúto že pochybuješ o mojej čestnosti a úprimnosti mojich pohnútok, lebo ja napríklad zbožňujem nadávať ľudom do dezolátov