@drejka fujky fuj, že moja anketa?! a silonové ponožky? no to je absurdne aby som si na moje zlate nožičky niečo take natiahol!, ja nosím výlučne čierne a bavlnené z mojích nôh by sa dalo raňajkovať a zjesť aj obedňajše menu, voňajú po konvalinkách........filip
@antifunebracka pokial viem, tak nick anitfunebracka existuje, inak by mi z neho nik nemohol pisat
a nehovorim o tom, co moze a nemoze byt - mozes si dat nick aky chces, ale je potom smiesne celkom, ked vykrikujes o tom, ze niekto ti porusuje copyright pri anketach
@pubertslatinocelny boze, si ty ale lolo. spojenie "velky sexualny prieskum" pouzivam len ja pri svojich anketach (na rozdiel od nicku antifunebracka, ktory nic nevykrada, lebo ho nikto nepouziva). preto ked vidim, ze niekto tak oznacil svoju anketu, napadlo mi, ze zo svandy poznamenam, ze ide o so mnou sa spajajuci vyraz. verim, ze ti to uz je jasne, ale pokial nie, pokojne sa na mna obrat a ja ti vsetko ochotne a s elanom povysvetlujem
@antifunebracka ano, rozumiem ti, ale pattern je ten isty - XYfunebracka - XY ci uz kruta, ci uz anti. ved ani tato anketa nenesie nazov a ani jej predmet nie je "VELKY SEXUALNY PRIESKUM: Najoblubenejsia praktika" ani "VELKY SEXUALNY PRIESKUM ii: Najoblubenejsia poloha".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@cabicabi on mal vela dobrych receptov. asi si ho postahujem z netu
@huhu ale davaj pozor, uz je na sieti!
a co sa tyka tej moznosti tak dakujem pekne
@antifunebracka hej no, copyright v ramci nicknameov ta netrapi, tak aspon co sa for tyka, chces v tom mat poriadok, ze?
a nehovorim o tom, co moze a nemoze byt - mozes si dat nick aky chces, ale je potom smiesne celkom, ked vykrikujes o tom, ze niekto ti porusuje copyright pri anketach