Ahojte chlapci možno aj baby ja sa vas chcem len opytat ze ako berete to ked baby chodia vystredne oblecene ?! ... napriklad mam asi 4 spoluziacky co den co den maju mega vystrih (je pravda ze tam maju co dat) ale aj tak moj nazor je ze do skoly to j
@pukanec18 ja mam spoluziacku, ktora v mrazoch nosi leginy, a vystrih taky ze pomaly po podlahy, a jeden spoluziak minule, ked odisla z triedy, si sadol na jej miesto , a zacal ''som ku*va, som ku*va'' takze asi tak nejako.. ta baba je dost pri sebe, ale proste do toho vystrihu aj ma co dat, len niekedy su aj tie jej tangace v leginach nechutne...
tak ale k tym leginom ako spomenula @lesush ... napriklad ja nosim v zime leginy skoro stale.. mne je v bavlnenych leginach viac teplo ako v rifliach ktore ma chladia a ked si dam pod ne silonky je to este horsie...
- Myslím že Ty máš pravdepodobne nejaké komplexy keď sa to Teba netýka. Každý nech si nosí čo chce a kedy chce, je to jeho voľba a spochybňovať to v fórach mi príde zvláštne...
čo ja viem..každý ma niečo iné pekné a to sa snaží zvýrazniť nie? =D ja si výstrihy dávam za účelom odpútať pozornosť od častí môjho tela ktoré sa mi až tak nepáčia =D
@chef toto presne som vzdy riesila so spoluziackami... oni sa pred telesnou vzdy isli dosrat od strachu, ze nejaky chalan vbehne dnu a uvidi ich ako sa prezliekaju .. a ja som im vzdy vravela ze je to to iste ako keby boli v plavkach -.-
Neviem mne sa viac páči keď mám taký jemný výstrih ako tričká, čo sú až pod krk ..a roláky už vôbec nenosím ... ale každého osobný názor a treba samozrejme odhadnúť aj hĺbku výstrihu
ved vystredne neznamena chodit oblecena ako k*rva, ale aj napriklad extravagantne, ja napr. nenosim ziadne prilis "sexy" oblecenie, ale obliekam sa dost extravagatne miestami, takze si nemylme pojmy
Ako dievčatá čo nosia take vystrihy alebo su všeobecne vystredne, nečakajte, že najdete tak skoro pravú lasku, lebo chlap sa skôr zamiluje do vašich prs, nôh, než do vášho "charakteru" .
Najlepšie dievčatá s vystrihom ked mame v triede a naschval so spolužiakom si sadneme oproti nej a pozeráme sa .. A samozrejme dostaneme z*eba, akí sme uchylaci .. ach Ked nechce aby sme sa pozerali tak si ich nevystavuje ako vo vyklade
Veľký výstrih si beriem len na špeciálnu príležitosť.. Do školy sa to nehodí. Ale jasné, na základke som nosila výstrihy až až, a aká som bola chalanmi obľúbená A tiež si nemyslím, že by ich to niekedy omrzelo.
Asi som divný, ale nikdy ma veľké výstrihy sami o sebe nerajcovali. V kombinácií s peknou dievčinou je to viac oku ľahodiace, ale že by som bol hneď nejaký nadržaný, to ťažko : D A ani rite ma nejak moc nerajcujú ako niekoho: "Pozri na ten zadok!" Zadok ako zadok, kozy ako kozy : D
lol ... nevyjadrujem sa co si myslim o vystrihoch a o charaktere cloveka, co spravi takuto diskusiu ale odpoved na tvoju otazku, nie ak tam maju co dat, chlapcov to neomrzi (neziarli, aj tebe snad raz narastu
podla mňa výstrihy nosia tučné baby aby na seba aspoň niečim upozornili lebo oni vačšinou majú čo dať do tých výstrihov ....ale to myslím len také puberťáčky ked má výstrih nejaká dospelá žena tak mi to príde v celku aj normálne
hmm velkle vystrihy nejsu zle...sama ich nosim ale nie stale...podla mna ked sa to babe hodi tak preco nie ...ale skor tricko do pol pasa bez vystrihu ako z vystrihom a dlhe nech je vidno brusko ale len cez leto :/ teraz cezimu by som najracej kuklu nosila
@chef : jo jo, ale to neni len o zenach... ked sa kočka odfoti na dovolenke v plavkach, je kočka... keď sa odfoti pred zrkadlom v spodnom pradle, je čupka ... (a vnimaju to tak aj muzi.. som tym chcela povedať
Nuž, nosím relatívne veľké výstrihy (ale nie do V-éčka), no a keďže do nich nemám čo dať nepôsobí to vulgárne (a ani nijako divne).
To záleži aj od človeka, mám dve spolužiačky, ktoré nosia často veľké výstrihy a obe majú čo ukazovať...no na jednej to pôsobí vyslovene vulgárne a na tej druhej to vyzerá skvelo, robí to z nej krásnu euforickú bytosť. Záleží len od vystupovania (a tiež aj od zvyšku oblečenia. Výstrih + legíny -> prvoplánovo lacné)
@jeko to ani nepatrilo tebe, CHEF písal, že je to ženská logika... Že v plavkách sa vystavujú, a v spodnom prádle hanbia... Veď ten rozdiel som opísala aj ja, omf ... A mňa nemôže uraziť nepriznaný gay
@ravenna13 Nie. Ty si napísala, že muži hovoria o ženách v plavkách že sú kočky, a keď sa fotia v prádle sú kurvy. A ja som napísal prečo to tak je : ) Už som počul všeličo, ale že by mi niekto povedal, že som nepriznaný gay, tak to je fakt sila : D Ide ti dievča.
@jeko : ach brzda, ja som reagovala na ten CHEFOV obrázok... a tam je napísané, že to je ŽENSKÁ LOGIKA (že v plavkách je to ok a v spodnom prádle nie) ... a nenapísala som, že si to myslia len muži, ale že to tak presne je... ale načo vysvetlovať niekomu, kto nemá potenciál pochopiť ...
nie? podla mňa pred chvíľou o tom uvažoval aj panpeterpan ... mne tiež bežne ľudia, ktorí ma "počujú" zhodnodiť jednu anti-women foto nehovoria, že som kur*a, ale to len svedčí o tvojej inteligencii, hawk.
@jeko ale sak klud, ja som si robil len haluz a nedal som tam smajla...ked nereagujes vzrusivo na vizualne vnemy, mas v podstate stastie. Ja chodim po meste jak debil, furt ma krk boli z otacania
@panpeterpan V pohode, ja som toho pipíka tiež myslel len ako haluz... : DD Tak ako som povedal, rozhodne je to pekné a vie to potešiť, ale pekná baba bude pekná aj vo vyťahanom tričku a teplákoch : )
@jeko ... ty netrep, ja som reagovala na ten obrázok, tak sa už uvedom... a ty si reagoval na to, čo som napísala na obrázok ... aha, vlastne ano, tak to je uplne logicke, že sa nebavime o obrazku
@jeko no inak ked mam porovnat sexualnu pritazlivost bezneho vystihu na tricku a volnych prs pod volnym trickom tak je to jasne druha moznost (ale preboha nie lentilky pod kobercom!)
zachvíľu budú nosiť ,,tričká", kde sú kozy odhalené zdola aj zhora
ja to vidím tak, že keď ženská skombinuje gigantický výstrih s kraťasami/minisukňou a vysokými podpätkami, nemá čím iným očariť chlapa (a nepovedzte mi, že je to blbosť, toľkokrát sme boli niekde v rifliach a mikine, chlapi sa okolo nás točili ako včely okolo kvetov a peroxidky oblečené ako štetky zostali stáť samé pri bare). a do školy sú obrovské výstrihy fakt nevhodné, ale to máloktorá sliepka pochopí v zrelšom veku.
@sabnacke Mňa výstrihy na žene akosik neberú. Uprednostňujem vyššie čižmy, pekný priliehavý kabátik, také tie čierne legíny, kabát musí byť pod zadok. Skrátka aby sa vynímali nohy, elegancia. A zababušené ženy sú pre mňa neodolateľné
Ten obrázok hovorí o tom, že ženské chodia v pohode v plavkách a v prádle sa hanbia -> ženská "ne"logika pretože prádlo zakrýva to čo plavky. Ženskej ide iba o to, čo ukazuje. Nie je tam hlbší zmysel
Ty hovoríš o tom, že keď je ženská v plavkách hovoria o nej, že je kočka, ale keď je už odfotená v prádle, tak o nej hovoria že je kurva a preto si myslíš, že obrázok by mal hovoriť aj o mužskej logike, pretože aj muži to vidia rovnako -> Tu je však rozdiel v tom, že ženská v prádle sa dobrovoľne vystavuje a ukazuje cecky a práve preto je označovaná za kurvu. Nie je to preto, lebo má na sebe prádlo, ale preto, že ona sama sa vytŕča a fotka hovorí "pretiahni ma", zatiaľ čo fotka v plavkách hovorí "som na dovolenke".
Tak.
@panpeterpan No, skôr som mal na mysli ženskú ako celok, ale dobre : D
@jeko : no s tým súhlasím, ja som sa snažila povedať to isté, tak asi som to blbo vyjadrila, alebo čo... ale v podstate - ženská nie je blbá, čiže nemá tú "nelogiku" keď sa v plavkách nehanbí a v prádielku ano... a ten obrázok sa podľa mňa snaží povedať, že hej - že je to to isté (áno, odhaľuje to tie isté partie tela - ale ako hovoríš, byť v lete na kúpalisku alebo na pláži je ok; fotiť sa v spodnom prádle a poslať to ďalej, ako svojmu drahému, už ani nie...)
@jeko : a ešte, to tvoje vyznelo všeobecnejšie, že riť jak riť, prsa jak prsa... jak to uselessove (či ako sa skloňuješ) ... aj keď uznávam, že jeho "záujmy" sú tiež zaujímavé ...
@ravenna13 No tak samozrejme všetko v rozumných medziach. Ja len nie som ten typ, že keď sedím niekde s chalanmi v bare a okolo prejde nejaká normálna baba, tak jej hneď automaticky zízajú na zadok a slintajú pri tom ako banda vlkov v tých animovaných rozprávkach.
@ravenna13 áno, vyzerá dobre, málokto je obdarený takou postavou, ale na niektoré príležitosti/denné rituály sa jednoducho nemusí pretŕčať. kľudne nech si dá baba bikiny a priesvitné tielko a nafotí kalendár, a nech to vyzerá aj vulgárne, bude to dobrý kalendár. ale do školy, medzi vzdelaných ľudí, na pohovory do práce, do slušnej reštaurácie a podobne... netreba výstrih ani krátku sukňu, no môže vyniknúť aj iným spôsobom ale je proste pekná to hej.
každopádne, neviem ako by som sa obliekala, keby som mala postavu ako bohyňa. možno by som tiež rada vystavovala svoje prednosti ... našťastie to nie je potrebné akosi u mňa
@n0win0u nechcela som to povedať, ale myslím si to tiež.
@sabnacke : ja výstrihy nosím, niekedy , je mi to oveľa pohodlnejšie (teda nie také, až po kolená) ... snažím sa vtedy, keď sa to hodí - na akcie alebo na disco je to podľa mňa ok. a napríklad tak v lete, keby si dám tričko až po krk pomaly, no fuuu ale napr v zime zase nemienim zamrznúť ... a nemám nejaké "megakozy" ... a keď sa niekto pozrie, mi to nejak neprekáža, ale keď niekto vyslovene čumí, tak by som ho najradšej nakopla ... ale napr mi vadí, keď nie že oblé baby, ale ako fakt že fest sádlaté, si dajú niečo obopnuté a výrazné, pričom iné oblečenie by ich skrášlilo, toto im iba uberá... a už trepem odveci dobre...
@jeko : ale kludne slintaj, len nie tak okato (ako tí vlci v animákoch) ... no a inak nie vždy, ale keď proste prejde okolo baba, na ktorej sa nedá všimnúť nič len ten zadok, lebo je to proste svetový zadok ... tak sa inak nedá ... a tak no... a tiež prsia nie sú ako prsia... Je rozdiel medzi sádielkovými, tzv. palacinkovitými, pevnými... No nič posielam novozistenému gejovi od novopečenej ku.vy a neboj, mononukleózu ani horšie mrchy som zatiaľ nachytať nestihla ... svetový mier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
- Myslím že Ty máš pravdepodobne nejaké komplexy keď sa to Teba netýka. Každý nech si nosí čo chce a kedy chce, je to jeho voľba a spochybňovať to v fórach mi príde zvláštne...
žena, veď si ŽENA. a existuje vynález zvaný OBCHOD, s ktorým súvisí prinajmenšom druhá najobľúbenejšia ženská činnosť, hovorí sa jej NAKUPOVANIE!
ale hej keď na to majú nech nosí.. kto má pekné nohy nech ukáže tie a kto nič no... ten to má ťažšie
A nejaká zástupkyňa kuriev je tá posledná, ktorá ma môže nejak uraziť : )
To záleži aj od človeka, mám dve spolužiačky, ktoré nosia často veľké výstrihy a obe majú čo ukazovať...no na jednej to pôsobí vyslovene vulgárne a na tej druhej to vyzerá skvelo, robí to z nej krásnu euforickú bytosť. Záleží len od vystupovania (a tiež aj od zvyšku oblečenia. Výstrih + legíny -> prvoplánovo lacné)
nie? podla mňa pred chvíľou o tom uvažoval aj panpeterpan ... mne tiež bežne ľudia, ktorí ma "počujú" zhodnodiť jednu anti-women foto nehovoria, že som kur*a, ale to len svedčí o tvojej inteligencii, hawk.
Je mi u kokote čo si myslíš ty aj @panpeterpan a nebol som to ja, kto začal, všakže?
ja to vidím tak, že keď ženská skombinuje gigantický výstrih s kraťasami/minisukňou a vysokými podpätkami, nemá čím iným očariť chlapa (a nepovedzte mi, že je to blbosť, toľkokrát sme boli niekde v rifliach a mikine, chlapi sa okolo nás točili ako včely okolo kvetov a peroxidky oblečené ako štetky zostali stáť samé pri bare). a do školy sú obrovské výstrihy fakt nevhodné, ale to máloktorá sliepka pochopí v zrelšom veku.
Ten obrázok hovorí o tom, že ženské chodia v pohode v plavkách a v prádle sa hanbia -> ženská "ne"logika pretože prádlo zakrýva to čo plavky. Ženskej ide iba o to, čo ukazuje. Nie je tam hlbší zmysel
Ty hovoríš o tom, že keď je ženská v plavkách hovoria o nej, že je kočka, ale keď je už odfotená v prádle, tak o nej hovoria že je kurva a preto si myslíš, že obrázok by mal hovoriť aj o mužskej logike, pretože aj muži to vidia rovnako -> Tu je však rozdiel v tom, že ženská v prádle sa dobrovoľne vystavuje a ukazuje cecky a práve preto je označovaná za kurvu. Nie je to preto, lebo má na sebe prádlo, ale preto, že ona sama sa vytŕča a fotka hovorí "pretiahni ma", zatiaľ čo fotka v plavkách hovorí "som na dovolenke".
Tak.
@panpeterpan No, skôr som mal na mysli ženskú ako celok, ale dobre : D
ale pozri: toto už nemôžeš povedať že - riť jak riť » www.weikhang.com/2007/09/main-di... či?
každopádne, neviem ako by som sa obliekala, keby som mala postavu ako bohyňa. možno by som tiež rada vystavovala svoje prednosti ... našťastie to nie je potrebné akosi u mňa
@n0win0u nechcela som to povedať, ale myslím si to tiež.
akurát na leto si myslím. ani menej ani viac. teda rozhodne to nie je poburujúce alebo čo.
Ale pičky ako máš ty v triede mám rád... vždy som ich mal rád, vždy sme si ich doberali...
Joj ako ich neznášam...