Mám chalana,s ktorým chodím uz vyše 2 roky.Máme sa radi,všetko nám klape,je nám spolu vynikajúco,rodičia ho majú radi,ale mám taký problém,ktorý ma stále trápi.Naši rodičia sa ešte nepoznajú,ale bojím sa že keď sa spoznajú,moji rodičia mi zakážu s ním cho
A co ty riesis svojich a jeho rodicou???...Chodis s jeho rodicmy alebo zo svojimi alebo chodite ty a on???...sa zobud zo sna ak hgo ces a je taky ktopry stoji za to a naopak tak nemas co riesit rodicov takze sa zobud a uvedom sa ocom je vas vstah ovas dvoch nie o rodicoch ....daj si desat dvbe facky.....ked na to nemas neries vstah ....sorry ale si este decka
urcite nie... koli rodicom? nieee... ved ked ho lubis, tak ho lub dalej a nekomplikuj to. Myslim ze rodicov sa nemusis bat. Ono to bude fajn. A myslim ze sa nemusis bat. Ved za tie 2 roky si ho uz nejako spoznala, ci nie? Ved by si uz mala vediet, ze aky je, ze ci je schopny robit v buducnosti to, co teraz robi jeho otec...
Jezis sak si dospela, chodite spolu ty a ten chalan, ne jeho a tvoji rodicia,heh no a tak je to aj u nas ze mamka je krestanka a oco ne a svet sa nezruti, nikto nikoho nenuti aby bol tiez krestan...kvoli tomu sa rozist ach boze...
Ok,tvoje obavy su opravnene ale ked to vysvetlis v predstihu jednej aj druhej strane nemal by byt problem.
To ze rodicia nie su veriaci,to hend neznamena ze ich tvoji rodicia budu nenavidiet reps. zatracovat,nepoznaju slovko tolerancia? To ze ma niekto iny hodnototvy rebricek a inu predstavu o zivote tak to neznamena ze je zlý.
Dolezití ste vy dvaja. Rodicov neries,ano je dobre ak si rozumeju,ale VY DVAJA ste ppdstatny,urcite sa kvoli tomuto s nim nerozchadzaj,je to ubohe a detinske.
Aby sa aj z priatela nestal hulvat a tyran,mno musis sa s nim len o tom porozpravat,resp. snazit sa aby sa naucil,ze nie si ziadna handra o ktoru si moze otriet hubu,ked sa mu zachce.
Nerozumiem jednej veci, ak sa mate radi, vsetko klape a je vam spolu vynikajuco, preco sa chces rozchadzat ? A este naviac sa to pytas ludi tu na fore, ktory do vasho vztahu vobec, ale vobec nevidia.
To, co tu riesis nie je problem vztahu teba a tvojho priatela. Je to problem, ktory si si sama vykonstruovala a mas pocit, ze sa tvoje zasady a hodnoty, s ktorymi si bola vychovana dostanu do konfliktu s tymi, ktore ma tvoj priatel.
To, ze nemas rada jeho otca je sice neprijemne, ale nevidim to ako, padny dovod preco sa rozist s priatelom. Nie je to vobec fer, skus si predstavit ako sa bude citit ? Ja by som bol teda velmi smutny, keby ma dievca nechalo kvoli tomu, ze by sa moj otec nespraval podla jej predstav. Kvoli niecomu, co ani sam neviem ovplyvnit. To, ze sa bojis, ze sa bude k tebe v buducnosti spravat podobne je len domnienka ! Sice pises, ze uz si sa chcela rozist ale nepises preco. Bol na teba hruby ? Krical na teba, alebo ti dokonca fyzicky ublizil ? Toto by boli padne dovody k tomu mat obavy, ze by to v buducnosti mohlo byt zle. Ak to ale boli bezne veci, kvoli ktorom sa hada 95% parov, tak to sa da vsetko s kludom vydiskutovat.
Dufam, ze ti toto pomoze tvoj postoj prehodnotit a spravne sa rozhodnut. Drzim palce.
kvôli rodičom by som sa s ním určite nerozišla, lebo ako povedal @angelofthedeath chodíš s NÍM a nie s jeho rodičmi.
a nemyslím, že správanie jeho otca k matke by nemalo byť smerodajné, hoci by si si možno mala dávať pozor, ale naisto by si sa s ním nemala kvôli tomu rozísť
myslim, že to, či sa podal na svojho otca, zistiš dalsim spoznavanim, a ak sa ti uz teraz zda, ze ano, tak utekaj od neho, bude to chvilu boliet, ale radsej trpiet dva mesiace rozchodom ako potom cely zivot. A vztah tvojich a jeho rodičov neries. ved nemusia sa spolu stretavat kazdu nedelu. uvidia sa len sem-tam pri nejakých oslavach. A možno ta prekvapia, že si s nimi budu vasi super rozumiet. Horsie je, ze s jeho rodičmi budes musiet dobre vychadzat ty. hovori sa, ze s partnerom si vyberas aj svokru a to je dost závažná pravda.
@8 aj keby nanu krical tak podla mna to neni dovod na roschod uz len pre jedno lebo ak mal na to dovod tak potom ok ak by nemal na to dovod a bol by to cvok tak ano vsetko ma viac stranok a toto co sa tu rozobera by sa dalo rozoberat do nekonecna a uz len preto lebo nevieme co vsetko je v tom atd....a pre tu holku dobra rada sa pozri na vsetko triezvimi ocami zloz rouzove okuliare a pozri sa aky je on a ci vam to klape a to ostatne ani neries nestoji to za to.......podla mna je toto naj riesenie
no podla mna to nie je az take jednoduche, ze co tam po rodicoch, ti dokazu vztah riadne zamotat, ale rozist sa s nim isto nerozchadzaj, len sa nesmiete nechat ovplyvnovat rodicmi...a snad nebude taky ako otec, to by si uz videla, len sa musis dobre pozerat
@13 zit budem s manzelkou nie svokrovcami ide oto ako si to zariadis ja pokial si nebudem rozumiet tak nebudem nebudem to brat ako katastrofu a uz vobec to nevidim na zavazny dovod znicit funkcny vstah ktory ma naplna nemyzslis???Mas dost rokou aby si si uvedomil ze vsetko sa da prezit ale ide oto ako sa velmi chce
asi ti dost zalezi na mienke twojich rodicow .. neboj poznam to .. ale urcite sa s nim nerozid len koli tomu .; som toho nazoru (ako to uz odznelo) ze chodis s nim ty a nie rodicia .. a potom zalezi na tom co citis .. a moc suhlasim s @8 .; drzim palceky
Krista zena, mas 21 rokov, co ty tu riesis? Pokial ta nepoziadal o ruku tak na to jeb... A 2 roky si myslis ze je dlha doba? To beres nejak vazne pocuvaj....
lol rodicia a vztah naco miesas rodicov do vztahu co sa idete brat? a este za taku picovinu sa s nim chces rozist? ale ty ho lubis blablabla a preto si stale s nim...ach boze a ja ze holky po 20 uz vedia co chcu
suhlasim s nazorom ktory tu uz odznel ze by si sa s nim nemala rozist ale chcem este nieco dodat @stage si napisal ze radsej trpiet dva mesiace - lenze baba rozchod znasa tazsie nez chlapec, najma ked ho lubi a preto by to myslim bolo viac ako 2 mesiace utrpenia
@20 tak teras s tym ze chalan znasa lepsie roschod si povedala asi najvedsiu kktinu na svete lebo je to rozne nie od pohlavia ale od cloveka......to si pekne zaostala a neskusena ked hodis do plena taku kktinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ok,tvoje obavy su opravnene ale ked to vysvetlis v predstihu jednej aj druhej strane nemal by byt problem.
To ze rodicia nie su veriaci,to hend neznamena ze ich tvoji rodicia budu nenavidiet reps. zatracovat,nepoznaju slovko tolerancia? To ze ma niekto iny hodnototvy rebricek a inu predstavu o zivote tak to neznamena ze je zlý.
Dolezití ste vy dvaja. Rodicov neries,ano je dobre ak si rozumeju,ale VY DVAJA ste ppdstatny,urcite sa kvoli tomuto s nim nerozchadzaj,je to ubohe a detinske.
Aby sa aj z priatela nestal hulvat a tyran,mno musis sa s nim len o tom porozpravat,resp. snazit sa aby sa naucil,ze nie si ziadna handra o ktoru si moze otriet hubu,ked sa mu zachce.
Nerozumiem jednej veci, ak sa mate radi, vsetko klape a je vam spolu vynikajuco, preco sa chces rozchadzat ? A este naviac sa to pytas ludi tu na fore, ktory do vasho vztahu vobec, ale vobec nevidia.
To, co tu riesis nie je problem vztahu teba a tvojho priatela. Je to problem, ktory si si sama vykonstruovala a mas pocit, ze sa tvoje zasady a hodnoty, s ktorymi si bola vychovana dostanu do konfliktu s tymi, ktore ma tvoj priatel.
To, ze nemas rada jeho otca je sice neprijemne, ale nevidim to ako, padny dovod preco sa rozist s priatelom. Nie je to vobec fer, skus si predstavit ako sa bude citit ? Ja by som bol teda velmi smutny, keby ma dievca nechalo kvoli tomu, ze by sa moj otec nespraval podla jej predstav. Kvoli niecomu, co ani sam neviem ovplyvnit. To, ze sa bojis, ze sa bude k tebe v buducnosti spravat podobne je len domnienka ! Sice pises, ze uz si sa chcela rozist ale nepises preco. Bol na teba hruby ? Krical na teba, alebo ti dokonca fyzicky ublizil ? Toto by boli padne dovody k tomu mat obavy, ze by to v buducnosti mohlo byt zle. Ak to ale boli bezne veci, kvoli ktorom sa hada 95% parov, tak to sa da vsetko s kludom vydiskutovat.
Dufam, ze ti toto pomoze tvoj postoj prehodnotit a spravne sa rozhodnut. Drzim palce.
a nemyslím, že správanie jeho otca k matke by nemalo byť smerodajné, hoci by si si možno mala dávať pozor, ale naisto by si sa s ním nemala kvôli tomu rozísť