Aké venovanie by ste napisali na fotku tomu "svojmu" resp. "svojej"???Chcem mu tam napísať niečo naozaj pekné, ktoré by naozaj vystihovalo moje city....a zaroven niečo originalne.....čo také, poraďte, moc diky!!!!!
odomna pre teba. alebo nieco krajsie na pamiatku venujem ja tebe. Nieco romaticke? A nieze si somnou vytres rit. Ano ano to som ja tvoj fraaja.
hmm nieco este co ja viem vymyslet sa da hocico ale aby toam bolo viac citu tak. Velmi ta lubim tvoje ocka ako klobaska na klieska mmmmmmmmmmh proste na zjednenie. ale to asi nepatri uz na faotku. dosla mi inspiracia. velmi ma suri ekonomika idem sa ja ucit. verim, ze som ti pomohol a, ze si daco zoberes s toho co som napisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hmm nieco este co ja viem vymyslet sa da hocico ale aby toam bolo viac citu tak. Velmi ta lubim tvoje ocka ako klobaska na klieska mmmmmmmmmmh proste na zjednenie. ale to asi nepatri uz na faotku. dosla mi inspiracia. velmi ma suri ekonomika idem sa ja ucit. verim, ze som ti pomohol a, ze si daco zoberes s toho co som napisal
zabudol si na toto.. Fuck ako si mne napisal na triko