@chilac robiť bicie si možeš aj v pc, maš aj virtuálne bicie, aj keď to nieje to isté ako s reálom... ale tak... aspoň si precvičíš rytmiku a ak ťa bavia bicie tak myslím že by ti to nevadilo
keyboard/klavír a sopránová flauta už 10 rokov...priečna a altová flauta 5 rokov...občas do toho príde tenorová... ale zvládla by som aj sopraninovú či basovú... a momentálne mi k tomu pribudla ešte gitara...a spievam si príležitostne len pre seba mojim snom bolo a možno ešte aj je hrať v kapele...no zatiaľ som spokojná s účinkovaním v Malom komornom orchestri v NMnV a počúvam prevažne rock či metal
nejaký Každopádne hrám na gitaru, chcela by som na bicie a piano ale nie je kde sa učiť, kedy sa učiť... A spievam, ale tak úprimne, že by mi to šlo sa povedať ani zďaleka nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a kazdy kto ma pocuje mi to zakazuje ale mne to vobec nevadi
A hrám, ale momentálne sa to ani nedá povedať, lebo zanedbávam to, a spievam si, len keď nikto nie je doma.
a ešte "spev"
počkajte, ešte raz "spev" , "spev"
(až tooooľko úvodzoviek si zaslúži
koncert bude v žiline v sezame v pondelok v podvečerných hodinách
ale raz sa naučím hrať na gitaru