@husky pred tým ale skúša otvoriť, skúša to znova či sa mu to náhodou nezaseklo, potom zaklope, a až keď mu nikto neotvára tak si otvorí.
ideálne je pred tým naňho počať kým ti skontroluje lístky a odíde, takto máš menšiu pravdepodobnosť že ťa bude chcieť skontrolovať znova.
tak my s priatelkou bezne na parkkovisku v aute v lese za krckami kde bolo kopec ludi v skole na zachodoch a na kupaliskku kde sa kupali pri nas asi 20 ti ludia
a s ex zase u nich doma v bazene kde sa kupala jej segra len sme jej povedali nech hraje mrtvu ze jej to budeme pocitat kkolko vydrzi a za ten cas sme stihli ja sa riadim kkdekolvek kedykolvek a akokolvekk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Som pohodlná.
ale zažil som vonku na lúke a niekto nás načapal, ale to bolo dávno, ešte v prváku na výške D
@horsiq Pálffyho palác
:ts: (keby náhodou bol taký smajl, že obálka tak mi ho dajte )
vo vlaku keď sa zamkne kupéčko....
ideálne je pred tým naňho počať kým ti skontroluje lístky a odíde, takto máš menšiu pravdepodobnosť že ťa bude chcieť skontrolovať znova.