Len v ramci logiky. Teda napriklad, vymyslim si... Niekomu nieco poziciam, nabuduce potrebujem nieco ja a ten dotycny mi pomoze len preto, ze mi je vdacny atd. Urcite to nie je ziadnou karmou, takze na nu neverim.
neviem ci to je uplne to co karma znamena... skor by som povedal ze nie toto mi pride ako keby niekto videl my name is earl aaale inak aj ja sa riadim tym slovenskym a nie indickym ze "nerob druhym, co nechces aby robili oni tebe"
Karma znamená príčinu a následok. Predošlé myšlienky, slová a činy utvorili náš súčasný stav a neustále utvárame svoju budúcnosť. Karma teda nie je chápaná ako osud ale ako možnosť tu a teraz urobiť rozhodnutie a dať svojmu životu istý smer.
K utváraniu karmy ešte toľko že človek musí mať úmysel vykonať istý čin, vykonať ho(alebo niekoho poveriť) a pociťovať uspokojenie z daného činu. Miera následkov závisí od ne/prítomnosti spomenutých faktorov. A samozrejme si človek musí byť vedomý toho čo robí, ak nie je toto prítomné tak karmický potenciál nevzniká.
mne sa to tiež potvrdilo, takže v to vlastne verím, alebo veď ako sa hovorí - božie mlyny melú pomaly, ale isto... zaujímavé, akurát som si to včera uvedomila a dnes tu čítam takúto diskusiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Všetko sa ti vráti.
A ja neverím na karmu..
K utváraniu karmy ešte toľko že človek musí mať úmysel vykonať istý čin, vykonať ho(alebo niekoho poveriť) a pociťovať uspokojenie z daného činu. Miera následkov závisí od ne/prítomnosti spomenutých faktorov. A samozrejme si človek musí byť vedomý toho čo robí, ak nie je toto prítomné tak karmický potenciál nevzniká.
a čo dobré som vykonala,nevrátilo sa mne...
takže...neveríííííííííííííííííím