Podla mnohych ludi su zdroje klasickych ochoreni, ako chripka a pod, ale aj vaznejsich veci, ako rakovina, schovane v podvedomi cloveka. Existuju ludia, ktori maju tak cistu mysel, ze necitia bolest, chlad, takisto ludia, ktori chodia po zeravych uhlikoch
@Xhtml Ludska mysel je velmi komplikovana , silna , sila imaginacie je preukazana , mnozstvo ludi vyuziva tuto schopnost ludskeho myslenia , sam sa o to snazim , skusam , experimentujem . A myslim ze nie vzdy je to tak s tymi chorobamy ale urcite su pripady ked cloveka zmohne choroba prave koly tomu Ale nemyslim ze je to zrovna pravidlom
podla mna to urcite s casti tak funguje,,,,,,napr raz ma bolelo brucho dost, tak som si isla dat tabletku,,,potom ma bolest presla, a nakoniec som zistila ze tu tabletku somn vlasne zabudla uzit,,,nasla som ju polozenu pri pohari,,
@5 tiez si myslim, ze je to pravidlo.. mna ked bolel zub treti den tak, ze som nemohol ani spat, v jednu chvilu som sa nastval a vsugeroval si, ze necitim bolest, ze je len v mojej hlave.. fungovalo to asi 10 minut, dlhsie som na to mysliet nevydrzal.. slaby trening :p
no vsak na tom principe funguju homeopatika, ze ti daju len nejake tabletky co maju slabucky ucinok alebo aj ziadny ale ty si myslis ze super mam lieky a tvoje telo sa vyzdravie.. nie som zastancom homeopatik, urcite nie.
ale myslim si ze aj psychika cloveka velmi ovplyvnuje jeho zdravotny stav. ale napr ja som minule strasne nechcela byt chora a cely cas som si vsugerovavala ze nemam teplotu a je mi dobre..aj som si davala studenu sprchu a spravala sa uplne normalne..a potom z toho bola teplota 39...takze nevydalo..ale predpokladom pre zdravy zivot je byt v psychickej pohode, si myslim.
bude na tom niečo..pred rokom som cely rok behala po doktoroch čo som sa nemohla zbaviť bolesti v bruchu... stále am bolelo brcuho....a bolo to zo stresu.... bola som už tak mimo zo všetkého čo sa udialo že to už neschytávala len hôlava ale aj telo....
No tak rakovina urcite, skor take ako napr. nadcha na 1-2 dni uz verim, ze moze byt oslabenim organizmu. Kedysi som chcel byt chory tak som i bol, ked som kaslal, mal problemy s nosom liecil som sa tyzden dva s liekmi. Teraz uz poslednych par rokov lieky neberiem, minuly tyzden som bol chory asi 3 dni, mam taky pocit lebo mi nestihlo zregeneroat telo ...
verim..kazda choroba vznika v hlave netusim ci je to vedecky dokazane alebo nie, proste verim tomu ze podvedomie ma vacsiu moc nez si niektori myslia.. a btw u mna to tiez tak funguje ze ked ma nieco boli hovorim si budem zdrava, budem, zdrava a pod.(nikdy si nesmies hovorit NEboli ma nieco pretoze vesmir nepozna NE a zoberie si len "boli" cize sa budes citit tak ako predtym, citaj secret ...funguje to a basta!
toto je velmi zaujimava tema! ja som o tom robila pracu. do istej (velkej) miery vsetky choroby pramenia z nasej psychiky. spustacom priznakov mozu byt vonkajsie okolnosti, ako ze ste v kontakte s chorym a tak si myslite, ze ste nakazeny. no a samozrejme ked si mozete vsugerovat chorobu, mozete si vsugerovat aj zdravie.
napriklad testy placebo efektu(ked vam podaju neucinne liecivo, ale vy verite, ze zaberie) to jednoznacne dokazuju. udajne sa tak da vyliecit aj rakovina...alebo pokus so zeravym kovom, ked hypnotizer vsugeroval cloveku, ze mu na chrbat ruky kladie zeravy kov, pritom mu tam polozil len mincu izbovej teploty a on sa NAOZAJ popalil- objavili sa mu aj pluzgiere! jednoducho je to tak
nooo to je naozaj pravda moc tvojho podvedomia je to to co si vsugerujes aj budes mat ked si budes namyslat ze mas rakovinu tak ju aj dostanes ak si budes namyslat cokolvek ine stane sa to moc tvojho podvedomia nepozna zarty vezme ta za slovo(mam to overene)..tak isto je to aj s bolestou naozaj je to tak
ta sak to je jak s hypochondrami si vsugeruju tak silne ze su chori az nakoniec tu chorobu dostanu, takze myslim ze to tak je, ale nie tak, zeee tam tie choroby su, proste clovek v strese a s oslabenym organizmom je viac nachylnejsi na tieto choroby, nie ze tam su... a sa objavia vtedy ked si zmyslime...
Teoreticky je to možné. Človek ako taký využíva len zlomok toho, čoho by bol schopný. Zvyšok možností je nám zatiaľ z nezistených príčin uzamknutý.
V opačnom prípade by sme mohli ovládať procesy, ktoré v našom organizme prebiehajú automaticky, vzdelávanie by prebiehalo niekoľkonásobne rýchlejšie, dokázali by sme si zapamätať priam nepredstaviteľné množstvo informácii a vedomstí... Pravdepodobne by sme boli schopný toho, čo si dnes nedokážeme ani poriadne predstaviť.
V dejinách sa vyskytlo niekoľko jedincov, ktorý boli na " vyššej úrovni ". No podľa odhadov len o 7-10%.
Niekedy mám pocit, ako by sme žili v telách, ktoré sú určené pre niekoho iného...
Všetko máš v hlave.... Keď si myslíš, že si chorý, jasné že chorý budeš... S tou potlačenou bolesťou... Tiež je to len v hlave... ale chce to silný tréning ku ktorému som sa ešte nedostala Keď som bola chorá... Skúšala som si tú chorobu nepripúšťať... a veľmi nepomohlo Ale ja nevzdám!
@37 presne tak. Su ludia co dokazu divy pomocou mysle, su aj sposoby sustredenia a ucenia, tak ze clovek sa uci nespocetne lahsie. Su ludia co vedia po precitani aj velmi dlheho textu, ho povedat cely naspamet, alebo take periferne citanie, kde clovek cita nie po jednom riadku ale strane. Podla mna nam nie je zamknuty, len ho nevieme este ovladat.
ja si myslím, že výsledok nejakej choroby ovplyvňuje aj samotný postoj človeka. Ak človek nad tým uavžuje stále dookola a hovorí si, že ale ja nechcem zomrieť, chcem tu byť, a pripustí si, že má chorobu, a že zomiera ... vtedy mu to asi moc nepomôže. ale keď si človek povie, že ja to vydržím, prekonám to, chcem žiť ďalej.. tak .. podľa mňa to funguje
mám jednu známu, ktorá mala nejakú poruchu s maternicou, chodila na rôzne vyšetrenia do nemocnice na chemoterapie a tak.. ona sa k tomu postavila tak, ako opisujem vyssie.. druhy priklad.. a.. mala dobre vysledky po vysetreniach...
áno,stalo sa mi,že som užil tabletku a hovoril osm si,že už mi bude dobre a za chvilu hlava prestala boliet potom som prisiel na to že tie tabletky boli an nieco uplne ine...boli to niake brachove na akne
secret je aj film, myslim si ze kniha je zbytocna. uz ten film je zbytocne natiahnuty cele je to proste otom mysliet pozitivne a asi kazdy kto si to pozre tak bude trosku tusit ze natom nieco je.
ked som bola mala, bola som chora,ale mama mi nechcela dat tabletky, ze naoc si zatazovat organizmus..a mala taku sosku slonika a povedala mi,ze si mam vraviet a msliet na to,ze mi je dobre a som zdrava a dala mi sosku a ja som na to myslela, a vyzdravela som z anginy bez tabletiek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale myslim si ze aj psychika cloveka velmi ovplyvnuje jeho zdravotny stav. ale napr ja som minule strasne nechcela byt chora a cely cas som si vsugerovavala ze nemam teplotu a je mi dobre..aj som si davala studenu sprchu a spravala sa uplne normalne..a potom z toho bola teplota 39...takze nevydalo..ale predpokladom pre zdravy zivot je byt v psychickej pohode, si myslim.
napriklad testy placebo efektu(ked vam podaju neucinne liecivo, ale vy verite, ze zaberie) to jednoznacne dokazuju. udajne sa tak da vyliecit aj rakovina...alebo pokus so zeravym kovom, ked hypnotizer vsugeroval cloveku, ze mu na chrbat ruky kladie zeravy kov, pritom mu tam polozil len mincu izbovej teploty a on sa NAOZAJ popalil- objavili sa mu aj pluzgiere! jednoducho je to tak
si ako 5kilovy fetacik
tiez sa snazim si vacsinou bolest nepripustat a skoro vzdy to funguje
Verím. A podľa mňa všetko sa dá vyliečiť psychicky...
V opačnom prípade by sme mohli ovládať procesy, ktoré v našom organizme prebiehajú automaticky, vzdelávanie by prebiehalo niekoľkonásobne rýchlejšie, dokázali by sme si zapamätať priam nepredstaviteľné množstvo informácii a vedomstí... Pravdepodobne by sme boli schopný toho, čo si dnes nedokážeme ani poriadne predstaviť.
V dejinách sa vyskytlo niekoľko jedincov, ktorý boli na " vyššej úrovni ". No podľa odhadov len o 7-10%.
Niekedy mám pocit, ako by sme žili v telách, ktoré sú určené pre niekoho iného...
mna ked nieco boli tak sa snazim na to nemysliet. alebo zahnat bolest nenavistou k casti tela, ktora ma boli
asi je to chore, nadavat na vlastny zub alebo brucho..ale pomaha
alebo druha varianta je, ze sa snazim mozog oklamat a narokom si robim nieco nepekne, aby jedna bolest prehlusila druhu to tiez pomaha
mám jednu známu, ktorá mala nejakú poruchu s maternicou, chodila na rôzne vyšetrenia do nemocnice na chemoterapie a tak.. ona sa k tomu postavila tak, ako opisujem vyssie.. druhy priklad.. a.. mala dobre vysledky po vysetreniach...
ked som bola mala, bola som chora,ale mama mi nechcela dat tabletky, ze naoc si zatazovat organizmus..a mala taku sosku slonika a povedala mi,ze si mam vraviet a msliet na to,ze mi je dobre a som zdrava a dala mi sosku a ja som na to myslela, a vyzdravela som z anginy bez tabletiek.
ze ak budem mysliet ze mi je dobre a som zdrava tak dostanem tu sosku,tak.