nikdy nepochopim potrebu ludi napchat do slovenskej vety slovo z ineho jazyka, ked existuje slovensky ekvivalent. ako ked niekto pise slovensku vetu a pocituje neuveritelne nutkanie zamenit JEDNO slovicko za anglicke, aby sa predviedol, aky je velky king.
neexistuje!!!! prečo by potom taký mladí ludia len tak umierali ?!?!? čo je to za spravodlivosť ? už tu snami nikdy nebude !!! iba v našich srdiečkach !!
spravodlivost na slovensku uz vymiera ved uz chodia ozrati 14 rocni a fajcia pomaly uz aj 10 rocni tak co su to tu na slovensku za zakony ? viac sa mi pacia zakony ktore su v kanade a v usa tam sa nesmie pit ani fajcit do 21 rokov a keby tam predal predavac/ka nejaku mladsiemu ako 20 rocnemu alkohol ci cigarety tak by dostal taku pokutu ze by na to nezabudol do smrti ale tu tu nic idu policajti a vidia ako fajcia napriklad 15 rocne baby a povedia im aby nefajcili a tym to hasne a odidu a zapalia si znovu tak potom kde sme sa to dostali ja uz si tu na slovensku pripadam skor ako na marse ja kebyze som politikom hned by som to zmenil vsetko vsetko by som zmenil k lepsiemu a zakony by som dal tvrdsie a do 21 rokov zakaz fajcit pit a aj drogovat a zaviedol by som za kazdu vrazdu dozivotie!
Ako je možné, že je slovenská justícia podľa teba v otrasnom stave? Superfikovi, mimochodom, docentovi práv, ani štyri roky nestačili na zveľadenie jeho oboru v praxi?
Och, ja som vedel, že som to nemal písať. Tvoja schopnosť odhaliť iróniu v texte je ešte mizernejšia než komunikácia medzi tebou a niekým neelementárnym.
Musím ťa sklamať, ale časť tvojich vývodov je nepravdivá. Ak náhodou dokážeš používať frazeologizmy a prvú časť komentáru ("vrat sa do blazinca odkial si usiel") si myslel metaforicky, snažiac sa poukázať na to, že obsahujem akýsi mentálny defekt, ktorý je možné oficiálne diagnostikovať a je legitímne, aby som bol spoločensky izolovaný, keďže som nespáchal žiaden delikt, tak je vhodné ma umiestniť do ústavu pre duševne chorých, tak je tvoja výpoveď o trochu korektnejšia.
V každom prípade by som si rád vypočul argumenty k tak závažným tvrdeniam. Prečo som podľa teba súci do blázninca?
Mimochodom, na múdreho sa nehrám, múdrym nie som a ani nikdy nebudem, len nemám momentálne potrebu sa hrať na krčmového burana a barbarsky sa vyjadrovať, preto sa ti možno javia moje komunikačné kanály sofistikovanejšie, než býva zvykom.
"Nie sme naivní a vieme, že väčšina vecí v živote je nespravodlivá. Tvrdiť však, že spravodlivosť neexistuje sa nám javí veľmi zbabelé. Ako vieme, že je niečo nespravodlivé, ak spravodlivosť neexistuje? Pocit nespravodlivosti je základný cit prítomný už u malých detí. Ako je to možné? Jednoducho spravodlivosť je harmónia! Equilibrium ľudských vzťahov. Existuje. Hľadať ju je krvopotne ťažké, ale rezignovať by bola cesta do pekla..."
@foxinka Cau, to si sa kde docitala? Uf, ja neviem.. moznoze to bude asi ako: - až ji zpálí a rozpáší, z komína nad nás se povznese, snad jí bez nás bude líp, až ji zpálí a rozpráší, její duch vyletí vzhúru a její popel nám posype hlavy...
(Prevzala som len refrén, ale som si istá, že sa ujo Xindl nenahnevá a s možnostou nahradenia slova LASKA slovom SPRAVODLIVOST by celkom urcite suhlasil tiez.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
nikdy nepochopim potrebu ludi napchat do slovenskej vety slovo z ineho jazyka, ked existuje slovensky ekvivalent. ako ked niekto pise slovensku vetu a pocituje neuveritelne nutkanie zamenit JEDNO slovicko za anglicke, aby sa predviedol, aky je velky king.
je to jedna a posledna spravodlivosť na tomto svete to si dobre zapamätaj a podla toho ži !!!!!! filip
@7 super alb.
@turgon nou
Ale urcite este nejake zvysky existuju..
Ľaľa, Turgoň, ty ešte žiješ!
Ako je možné, že je slovenská justícia podľa teba v otrasnom stave? Superfikovi, mimochodom, docentovi práv, ani štyri roky nestačili na zveľadenie jeho oboru v praxi?
Btw, myslím, že máš akési resty v inej diskusií.
Ha ni ?
Keby si vedel čítať vedel by si že naši sudcovia nás chcú okradnúť.
Och, ja som vedel, že som to nemal písať. Tvoja schopnosť odhaliť iróniu v texte je ešte mizernejšia než komunikácia medzi tebou a niekým neelementárnym.
Nevadí.
Musím ťa sklamať, ale časť tvojich vývodov je nepravdivá. Ak náhodou dokážeš používať frazeologizmy a prvú časť komentáru ("vrat sa do blazinca odkial si usiel") si myslel metaforicky, snažiac sa poukázať na to, že obsahujem akýsi mentálny defekt, ktorý je možné oficiálne diagnostikovať a je legitímne, aby som bol spoločensky izolovaný, keďže som nespáchal žiaden delikt, tak je vhodné ma umiestniť do ústavu pre duševne chorých, tak je tvoja výpoveď o trochu korektnejšia.
V každom prípade by som si rád vypočul argumenty k tak závažným tvrdeniam. Prečo som podľa teba súci do blázninca?
Mimochodom, na múdreho sa nehrám, múdrym nie som a ani nikdy nebudem, len nemám momentálne potrebu sa hrať na krčmového burana a barbarsky sa vyjadrovať, preto sa ti možno javia moje komunikačné kanály sofistikovanejšie, než býva zvykom.
A môžme byť radi, že som v dobrej nálade a nepožiadal som ťa o zdôvodnenie toho, že prečo mám od múdreho veľmi ďaleko a o určenie pojmu "múdrosť".
(Prevzala som len refrén, ale som si istá, že sa ujo Xindl nenahnevá a s možnostou nahradenia slova LASKA slovom SPRAVODLIVOST by celkom urcite suhlasil tiez.)
Ešte jedna vec - kde obhajujem slovenské súdy?