neverím v to, ale bolo by to zaujímavé... niekedy sa zamyslím nad tým (ja mám hroznú fantáziu), že aké by to bolo byť upírom, alebo aj nejakou inou čarovnou bytosťou ako víla, čarodejnica... a myslím, že by sa mi to páčilo
ja som pocula ze ked ficali pokemoni tak jedno dieta bolo tak scvoknute z toho ze si myslelo ze vie lietat tak vyskocilo z okna kruty priklad..ale aspon vidite co to sposobuje..takze prosim o uvedomenie..twilight je LEN film boze moj!
31 Cvikmajster...newem co mas proti pezinku ale preco by som mala byt hned sprosta kazdy clovek ma pravo na svoj nazor tak sa laskavo zdrzuj komentaru , ked newes napisat nic rozumne
ja tu nehovorim o Twilight ....ja myslim tak normalne nie kvoli filmu nevem preco ma tu kazdy hned odsudzuje ze som blazon do Twilight....a aj keby je to moja vec !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@12 nj keď my sme boli mladý naháňali sme sa z ceruzkami a vykrikovali zaklínadla z HP Doba je iná
Aha, tu:
alebo si myslela tohto?
ach, sakra, zabudla som, že aj ja som Bella
pre nedávnom som kamarat pokusala do krku a riadne
ale sam ma o tom poprosil ..... inak neutocim na ludi
som ten dobry upir
po pozretí starších (úplne starých) častí Džejmsa Bonda, mám predstavu, že som zločinný génius a musím zničiť svet...
bola to baba a bola z japonska
v turecku sa obesil chalan, keď sa chcel hrať na to ako obesili Sadáma
telka produkuje magorov