@simona@17 Iba slabomyselný a hlúpy človek odsudzuje ľudí na základe náboženstva. Nie si o nič lepšia ako tí extrémni
“kresťania”. Rovnaká extrémistka, len z inej strany
@turgachev@18 len vyjadrila svoj názor keďže sa jedná o internetovú diskusiu. Aj keď s tou hlúposťou to prehnala, neviem akým spôsobom si hned dospel k záveru, ze je extrémistka..
@matthewp@19 Odsudzovať človeka na základe náboženstva (rasy, sexuálnej orientácie a pod.) je doslova extrémistický nenvistný prejav. Hanobenie národa, rasy a presvedčenia (jednotlivca alebo skupinu osôb pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti, etnickej skupine, pôvodu rodu, pre ich náboženské vyznanie alebo preto, že sú bez vyznania..).
Ja môžem povedať, že tvoja frajerka je hlúpa a vyspala sa s polkou BA. To je tiež môj názor . Ale nepoviem. Pretože sloboda slova neznamená, že môžeš hovoriť na hocikoho hocičo. Názor je, keď poviem, že sa mi nepáči červená farba. Keď označím človeka slabomyselným na základe vyznania, to je extrémizmus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
“kresťania”. Rovnaká extrémistka, len z inej strany
Ja môžem povedať, že tvoja frajerka je hlúpa a vyspala sa s polkou BA. To je tiež môj názor . Ale nepoviem. Pretože sloboda slova neznamená, že môžeš hovoriť na hocikoho hocičo. Názor je, keď poviem, že sa mi nepáči červená farba. Keď označím človeka slabomyselným na základe vyznania, to je extrémizmus.