Situacia: 12-ročná baba si dá na facebook fotky v podprsenke s našpúlenou papulou a v škole v počítačovej učebni jej to nájde spolužiak a celá treda ju má za **** ale ona hovorí že ona o tom nevedela že to jej tam dala kamarátka veríte jej?
podla mna by si nikto nedal taku fotku, pokial by nebol presvedceny o tom že je datr si taku fotku je super.. ale kedze odpovedala takym sposobom, tak asi vie ze je to trapne.. cize jej to tam dal niekto iny alebo proste si to tam dala (preplo jej) a potom ked uz mala vyonuty komp si asi uvedomila ze aka ja to picovina..
lebo keby bola presvedcena ze je to spravne tak by odpovedala že samozrejme ze ja som si to tam dala a este by bola na to aj pysna a cudovala by sa ze preco si o nej myslite ze je kurva. ALE ona snazila sa z toho z vyzuť ciže vie že je to zle a tu fotku si zmaže..
NEDA SA ODPOVEDAT CI ANO ALEBO NIE.. lebo hento si mozno vymyslela narýchlo a v skutocnosti to bolo uplne inak len nechcela vysvetlovat dovody
v tejto dobe nic zvlastne, kazdy take baby pozna.. proste len oblbnuta ostatnymi, mysli si, ze je to cool a chce pocuvat aka ja "chutnucka", "sexi" "na spapkanie" "kočica, CMAQ" a podobne.. aspon sa pouci... a tie ovce su fakt dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
btw nie
TU JE MOJE VYSVETLENIE:
podla mna by si nikto nedal taku fotku, pokial by nebol presvedceny o tom že je datr si taku fotku je super.. ale kedze odpovedala takym sposobom, tak asi vie ze je to trapne.. cize jej to tam dal niekto iny alebo proste si to tam dala (preplo jej) a potom ked uz mala vyonuty komp si asi uvedomila ze aka ja to picovina..
lebo keby bola presvedcena ze je to spravne tak by odpovedala že samozrejme ze ja som si to tam dala a este by bola na to aj pysna a cudovala by sa ze preco si o nej myslite ze je kurva. ALE ona snazila sa z toho z vyzuť ciže vie že je to zle a tu fotku si zmaže..
NEDA SA ODPOVEDAT CI ANO ALEBO NIE.. lebo hento si mozno vymyslela narýchlo a v skutocnosti to bolo uplne inak len nechcela vysvetlovat dovody
@elkiller nemožem... fotky s erotickym podtonom su zakazane
fail neverim
grrrr ... pi*ovina .. neverila by som jej ..
@ andygirl.... by si sa čudovala
@ Kikussykes hej to som videla asi pred 3 dnami som sa rehotalaaaaaaaa