Ja len chcem podotknúť, že existencia ľudí čo podporujú každú konšpiračnú teóriu o ktorej počujú a zároveň sú kresťanmi iba potvrdzuje, že ľudia nie sú logické tvory a ich názory sú ovplyvnené hlavne emóciami. Nechápem ako môže byť človek skeptický voči každej jednej veci v rámci jednej sféry a na druhú stranu slepo veriť všetkému z tej druhej. Názorové fetky.
@elemia@4 teda prepáč, zle som pochopil tvoj koment. konšpirátori sa práveže vyžívajú v boji proti autoritám. preto nechápem niektorých postoj voči krešťanstvu
zalezi, co je konspiracna teoria, napr. podla miestneho dedinskeho blazna @karlotiskot su konspiracie aj oficialne udaje PZ SR, ked mu nesedia do jeho virtual signalingu
@tequila@9 Naposledy som hovoril o PZ v súvislosti s názormi policajného prezidenta a jeho vyhláseniami o tom ako si ženy vymýšlajú často znásilnenie a tam nešlo o žiadne oficiálne údaje, dokonca ani nešlo o vyjadrenia policajta, ktorý takúto trestnú činnosť vyšetroval a po tretie ide o ČR ty šašku, čo pre trošku pozornosti si tu ide vytierať riť znásilnenými ženami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
možno som nechápavá. môžeš mi prosím vysvetliť citovanú vetu? lebo v nej vnímam rozpor s týmto tvojim druhým komentárom.
Dik @bot