Verím, nesedí síce všetko úplne (čo je samozrejmé), ale tie najpodstatnejšie veci sedia. Okrem toho, aby mohol byť horoskop presný, mal by ho mať človek sám pre seba, nie, že sa škatuľkuje - ty si baran, tak na teba sedí baran...určuje sa to aj podľa toho, v ktorom období je človek narodený (a podľa toho má náchylnosť k ďalšiemu znameniu), podľa času narodenia a podobne
Podľa mňa je to tak stavané ako na horoskopy - sú tam veci postavené tak všeobecne, že sa v nich nájde aj tisíc ďalších iných ľudí iného znamenia a myslia si, že ako to na nich perfektne sedí...
podľa mňa sa tá všeobecná charakteristika ztotožňuje najmä s ľuďmi narodenými v druhej dekáde znamenia. Ja som škorpión - druhá dekáda a až na pár vecí to na mňa sedí dokonale a som spokojná
áno ,verim. Lebo, aj ked na mna niečo z toho opisu mojho znamenia nesedí, tak to prikladam sposobom vychovy alebo ine veci hraju rolu, tak na mna dost veci sedi. niekto na znamenia neveri len preto, ze nesedi jeho popis na neho, to je blbost ja verim!
je to nelogické. Ak mi niekto visvetlí akým sposobom može dátum narodenia vplívať na vlastnosti a povahu tak mozno uverím. Navyše, tie znamenia sú poposúvané. Čiže ja to celé zle
Stále sa s kamoškou v tom hádam, ona verí a ja nie Niektoré veci sedia, ale niektoré veci nie, ja verím na to, že každá osobnosť je odlišná a je jedno, aké je znamenie. Preto po svete nebehá 12 tipov ľudí, ale rôzne osobnosti.
tie charakteristiky sú príliš všeobecné a preto si všetci myslia, že niečo na nich sedí.
ale keby napríklad mali pri sebe charakteristiky troch znamení a nevedeli by, ktorá je pre aké znamenie, tak aj tak by všetky na nich trochu sedeli a nevedeli by určiť, že ktorá je pre ich znamenie.
Nerada takto škatuľkujem ľudí. Na niekoho charakteristika jeho znamenia môže sedieť viac, na niekoho menej, na niekoho takmer vôbec. Je pravda, že na mňa sedí viac než dosť, ale aj tak vo všeobecnosti tým charakteristikám veľmi neverím.
ja mám lesný horoskop Bohov ohňa a ľadu, a ten sedí úplne na mňa aj na diviačiky, ktoré pobehujú okolo môjho domu. "Sú hravé, priateľské, niekedy príliš agresívne. Vtedy len tancovať. "
aj áno aj nie .. v horoskope som ryba ,, ale sedí na mňa baran takže tak možno to bude tým, že som sa vlastne mala narodiť ako baran lenže som narodená mesiac skôr ako to bolo v pláne
jednotlive znamenia su urcene presnemu usporiadaniu planet, lenze kazdy clovek sa nachadza v inej oblasti znamenia... niektori na zaciatku, niektori v strede, ini na konci... zalezi v akom znameni ma clovek ascendent, v akom rozmiestneni boli pri narodeni planety a predovsetkym slnko a mesiac, a ci clovek nepresiel cez svoj zenit na opacne znamenie... inak ano, astrologia je dobra vec... ale nie ta ktoru najdete v novinach
Ja som si raz skusil dat charakteristiku nie podla znamenia (btw. som skorpion a som na to patricne hrdy) ale podla presneho datumu narodenia a sedelo to uplne a nebolo to vobec vseobecne. horoskopy su asi picovina neverim,ze teraz miliony ludi si zlomi v jeden den nohu len preto,ze su rovnake znamenie. Ale na charakteristiky verim
mayský horoskop je ovela presnejší tá charakteristika na mňa sedí ovela viac a pozerala som aj kamarátov čo viem kedy sa narodili tiež to na nich sedelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Je to úplná blbosť! A to že to niekedy "sedí" je len náhoda.
ale charakteristiky poväčšinou sedia.
ale keby napríklad mali pri sebe charakteristiky troch znamení a nevedeli by, ktorá je pre aké znamenie, tak aj tak by všetky na nich trochu sedeli a nevedeli by určiť, že ktorá je pre ich znamenie.