Raz som sa z okna kukal na moje auto a pil kávu, cez čelné som videl ako v ňom niekto sedí, neviem prečo, ale len som sa ďalej kukal, nespravil som nič, hýbalo sa to tak divne ako keby to nebol ani človek, aj keď najviac sa to podobalo asi na človeka...sral som na to, šiel som si lahnúť a na ďalší deň som v aute zbadal biely prach, na sedačke aj na volante..taký divný a strašne zapachajúci ..toto ma na chvíľu prinútilo sa zamyslieť nad tým, či naozaj existujú..inak neverím
nope. @tomiq254 hmm tak sa na to pozrime... ak umrieš ideš do neba, pekla alebo očistca podľa toho čo viem ja... ako Ti dokáže priezračná postava visiaca nad Tebou na záchode existenciu Boha?
@tomiq254 teba museli rodičia v mladosti určite posielať do kostola, a keď si neuposlúchol, tak strašiť peklom...to len ja som si vždy myslel, že katechétka musí brať nejaké halucinogény, že ešte v takom veku verí v existenciu pekla a neba?... ...
@tomiq254
(A keď existujú duchovia tak to je dôkaz o nesmrteľnej duši ktorú nám dal Boh a je to aj dôkaz o Bohu)
Na Duchov neverim kedysi som veril ale už neverím ,
Ak uvažujeme o vesmíre ako o nekonečnom, nemôže obstáť žiaden argument vyslovený na
podporu existencie duše.
Napokon, ak by sme si aj vedeli predstaviť "nesmrteľnú dušu", ktorá po smrti
opustí telo, čo je veľmi poetická predstava, ale trochu naivná, keďže vznikla v mysliach primitívov,
nemohli by sme si predstaviť miesto, kam by duša putovala, pretože vesmír je nekonečný.Mimocohodom v biblii sa nespomina že by existovala neaka dusa ktora po smrti cloveka opusti telo , skor sa tam píše o zmrtvychstani čiže aj samotne pismo popiera dusu ale skor hovorí o vzkrieseni .
vyplody ludskej fantazie a holywoodu,jak si niekto moze mysliet ze videl ducha a to co videl nazyvat duchom.a tie vase svedectva su nedoveryhodne ako ked poviem ze som zdvihol 500kg zeleza v jednej ruke
@sherloch to je logika presviedčania samého seba- presvedčíš sa, že niečo je nejako aby si z toho nemal strach, aj keď to tak byť nemusí. Keby som verila na duchov tak sa ich bojím, preto na nich neverím, aby som sa nebála. Nevidím na tom nič také veľmi nepochopiteľné.
@tomiq254 ja tu nevravím o žiadnom ateizme, len o zlej interpretácií...mocní ľudia si vždy slovíčka v knihách menili podľa seba, Biblia za tých 2000 rokov zmenila natoľko pôvodný obsah, že už sa ani o Biblii nedá vravieť...veď to vidím všade, ako sa pravda z roka na rok menila...podľa toho, ako to komu vyhovovalo...církev je veľmi chorá inštitúcia, ktorá mala už dávno zaniknúť...vždy s ľuďmi manipulovala...dogmy by existovať proste nemali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a aj keď som verila na dušu tak som na duchov neverila. pre istotu, aby som sa nebála.
@tomiq254 hmm tak sa na to pozrime... ak umrieš ideš do neba, pekla alebo očistca podľa toho čo viem ja... ako Ti dokáže priezračná postava visiaca nad Tebou na záchode existenciu Boha?
potom som zracionalnela a uz nie. teda verim, ze okolo mozu byt rozne energie, ale pokladam ich za ludskym okom neviditelne.
áno
(A keď existujú duchovia tak to je dôkaz o nesmrteľnej duši ktorú nám dal Boh a je to aj dôkaz o Bohu)
Na Duchov neverim kedysi som veril ale už neverím ,
Ak uvažujeme o vesmíre ako o nekonečnom, nemôže obstáť žiaden argument vyslovený na
podporu existencie duše.
Napokon, ak by sme si aj vedeli predstaviť "nesmrteľnú dušu", ktorá po smrti
opustí telo, čo je veľmi poetická predstava, ale trochu naivná, keďže vznikla v mysliach primitívov,
nemohli by sme si predstaviť miesto, kam by duša putovala, pretože vesmír je nekonečný.Mimocohodom v biblii sa nespomina že by existovala neaka dusa ktora po smrti cloveka opusti telo , skor sa tam píše o zmrtvychstani čiže aj samotne pismo popiera dusu ale skor hovorí o vzkrieseni .
Ako sa môžeš báť niečoho, čo podľa teba neexistuje ? Čo je to za logiku ?
Ateisti založte sektu.
Nie je dôvod báť sa ich
Samozrejme, ak ich nevyvolávaš na nejakej špiritistickej seanse, to už je iné
Doprial by som ti zažiť seansu na úrovni, kde sa to duchmi len tak hmýri Možno by si veľmi rýchlo zmenila svoj názor
bojím sa všetkého čo neviem vysvetliť
No nie je dobré báť sa niečoho, čo si nevieš vysvetliť.
A aj napriek všetkým útokom na cirkev stále stojí lebo čo je Bože nikdy nezanikne a ako vravel Ježiš ani pekelné brány ju nepremôžu.
@22 by si neverila co vsetko ludia narozpravaju v drogovom opare