No ja určite hej, pretože napriklad: zomrela mi babka a keď sme boli na druhý deň od pohrebu v dome kde moja babka žila, mi začal zvoniť mobil, volala mi mama i keď bola odo mňa ani nie 5 metrov a sa jej pýtam prečo mi volá a ona taká že mi nevolá veď mal
nikdy som neveril až raz..šli sme do jednoho starého domu v anglicku pre chlast(kamoš tam robil a bol tam bar tak sme si išli vypomôcť keďže bolo všade zavreté a on mal kľúče)najprv zvuky..potom taký divný chlad všade po tele..a nakoniec sa začali dvere-lietačky otvárať hore-dolu,až tak že trieskali a bolo to fyzicky nemožné nikde prievan,nič.. a to celé bolo sprevádzané takým hrdelným vŕŕŕŕ..a nie nejebe mi,boli sme tam traja a všetci sme zažili to isté,tie isté pocity.. V živote som tak rýchlo nebežal..po schodoch,cez miestnosti..hadam za tri sekundy sme boli z druhého poschodia vonku..bez chlastu,vystrašený,a problém kto sa vráti zapnúť alarm a zamknúť..scared the shit out of me..teraz keď si spomínam stále mám zimomriavky po tele a striasa ma.
Ako ja to poviem takto...nepripustat existenciu duchov len preto, ze ja nemam s nimi nejaky empiricky zazitok by asi celkom ok nebolo, ale ja si nemozem pomoct, ked pocujem o tych stretnutiach s duchmi, co ludia popisuju, je mi len smiesno. Hned, ked si nieco nevedia vysvetlit je to duch, alebo kuzlo. Tak ked ma byt nefunkcny mobil alebo otvarajuce sa dvere dokazom o duchovi, tak potom neviem co su z toho vsetci taki vystraseni
@mefistofel hej a ako potom vysvetliš takuto vec čo sa mi stala: to sa stalo mojej mame ke mi zomrela tato starka - bola to mamina mama . jej sa po pohrebe snivalo ze babku upalili a na druhy deň nam volala známa že nam vyhorel ce no hrob od chytenej sviečky alebo keď mi dedko umrel tak sa - zasa mamin otec , mama zacala kričať zo spanku a rano mala na nohe modrinu odtlačenej ruky ale chybal prstenik a podotykam že dedovy stary pes bodro odht
@mefistofel hej a ako potom vysvetliš takuto vec čo sa mi stala: to sa stalo mojej mame ke mi zomrela tato starka - bola to mamina mama . jej sa po pohrebe snivalo ze babku upalili a na druhy deň nam volala známa že nam vyhorel ce no hrob od chytenej sviečky alebo keď mi dedko umrel tak sa - zasa mamin otec , mama zacala kričať zo spanku a rano mala na nohe modrinu odtlačenej ruky ale chybal prstenik a podotykam že dedovy stary pes bodro odhryzol prstenik tak a teraz mi vysvetli ako bolo toto možne ty chytrak.
@samsi no tak neviem presne, vzdy sa najde rozumny dovod Je vela veci, ktore sa davju vysvetlit tak aj tak. ked sa jedna o elektroniku tak neni problem tam sa tohoda vysvetlit vela, ale o taketo veci. No napriklad niekde sa mohla buchnut ked spala a ani si to neuvedomila a nahodou to malo podobny tvar.
Sen moze byt rozne veci, len potlacene spomienky, tuzby obavy, pripadne niektory ludia maju ako sa to nazva siesty zmysel a ani o nom nemusia vediet a akurat pri spanku ked je clovek najviac uvolneni pocitila ze sa nieco takeho deje a podobne. Niektore mozgove cinosti su uz dokazane, sice telepatia a podobne este nie, ale casom sa to urcite spravi.
Pripadne clovek si dokaze vsugerovat zranenie a ine ked niecomu velmi veri a pritom mu nic nemuselo byt.
Mozog je velmi mocny nastroj, vela ludi ho podcenuje, ze co dokaze vytvorit z nicoho.
Nie, neverím na duchov. Babka po smrti mojej prababky síce mala také extra vnímavé stavy ale ja si myslím, že skôr len mala výčitky svedomia a spomínala na ňu a v tme vyzerá všetko nejak podozrivo, tak veci zveličila na úroveň duchov, aby nemusela priznať, že preháňa, lebo nikto nechce spochybňovať veci, ktoré sa týkajú mŕtvych z úcty k nim , čiže si babka týmto spôsobom vydobyla rešpekt...S ňou trochu súcitím, že sa cíti taká neistá po smrti mamy, tak ju nechám vyrozprávať sa, aj keď mi je to vonkoncom nepríjemné počúvať duchárske nezmysly. Lebo, vždy to popisovala len také bežné javy, akože nejaká vec sa pohla až babka nadskočila a spomenula si na svoju mamu... Vážne toto s duchmi nemá nič, len s jej duševným stavom...aj mne sa také stavy občas dejú, že sa preľaknem, keď som napätá a viem si všetko logicky vysvetliť a ukľudniť sa, pokiaľ nie som emočne na dne. Lenže ona si nechce priznať, že chyba je v jej prijímači, tak každému povie: to duch....Sama seba klame. Dúfam, že keď toho na mňa bude priveľa, tak ju ( alebo inému trpiacemu duchárskym komplexom) vľúdne ukľudním.
Niekedy proste cítiš, že v miestnosti nie si sám a pri tom si, niečo v tebe vie, že je s tebou aj iná osoba. Viď hlavne po smrti blízkej osoby sa to prejavuje silnejšie. Mne zomrela babka a v tú noc som sa zobudila na pocit, že má niekto drží za ruku...a stalo sa mi to viackrát, takže verím
Ano urcite verim ony su okolo nas vidia nas mozu byt zly aj dobry . Mozno ze mi to neuverite ale napisala som pravdivy horor do casopisu kamarat ktory vyiel 3.decembra 2012 .Teraz je uz v stankoch novy ale dam kde som dala tento horor na obalke bol twilight . Ten horor sa nazyva Varovanie a podpisala som sa ako Lili.Precitajte si.'
Je od vás (niektorých) hlúpe, že to odsudzujete len pre to, že vám sa nič podobné nestalo... A je hlúpe keď veríte ale bojíte sa ich. Máte nejaký dôvod na strach? Ja verím a nebojím sa ich práveže si myslím že ked sa niečo deje tak sa nám niečo snažia povedať... v tom prípade by sme sa mali práveže snažiť pochopiť to, čo sa snažia naznačiť, alebo sa snažiť s nimi nejako komunikovať, a nie kričať plakať a mať paranoje...... =D nechápem prečo sa ľudia boja duchov.. to akože teraz sú všetci zabíjaci alebo čo =D =D...a poznám veľa ľudí (niesu to deti a ani niesu hlúpi, práveže sú dosť inteligentní) a hovoria, že ich vidia a celkovo sú citliví na takéto pocity, energie,... hovorím znova, sú to úplne v pohode ludia ... len to, že vám nikto nič také nepovie, nezanemná že ludia, ktorí ich zvyknú vidieť neexistujú.... nemyslite si, že by to niekto povedal ludom s prístupom k veci, ako máte vy.
dedko zomrel pred vyše pol rokom a deň pred pohrebom sa sníval mojej babke, kde jej hovoril, že mu je zima na ruky . tak sa tam šla ráno so synom do domu smútku pozrieť ( nie je to problém, keďže býva na dedine ) a zistili, že dedko sa rukami primrzol o vrch chladničky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ludia si odnepameti zvyknu vymyslat rozne nadprirodzene veci ked niecomu nechapu...
Sen moze byt rozne veci, len potlacene spomienky, tuzby obavy, pripadne niektory ludia maju ako sa to nazva siesty zmysel a ani o nom nemusia vediet a akurat pri spanku ked je clovek najviac uvolneni pocitila ze sa nieco takeho deje a podobne. Niektore mozgove cinosti su uz dokazane, sice telepatia a podobne este nie, ale casom sa to urcite spravi.
Pripadne clovek si dokaze vsugerovat zranenie a ine ked niecomu velmi veri a pritom mu nic nemuselo byt.
Mozog je velmi mocny nastroj, vela ludi ho podcenuje, ze co dokaze vytvorit z nicoho.
ale nikdy som sa s nimi ešte 'nestretol'
Niekedy proste cítiš, že v miestnosti nie si sám a pri tom si, niečo v tebe vie, že je s tebou aj iná osoba. Viď hlavne po smrti blízkej osoby sa to prejavuje silnejšie. Mne zomrela babka a v tú noc som sa zobudila na pocit, že má niekto drží za ruku...a stalo sa mi to viackrát, takže verím