koniec sveta nekoniec sveta.. ak príde tak príde a my tomu nezabránime ale načo sa tým zaoberať??.... nie sú dôležitejšie veci ako to či bude alebo nie.... v 2012tom... prepáčte ale smejem sa takým veciam...
Mne cela ta kauza koniec sveta pripada velmi smiesne... Vsetci ti ludi aco siria ze pride koniec sveta mi pripada ako jedna velka sekta, kt. sa snazi co najviac ludi nalakat na to aby ste si co najskor uzilisvet a premarnili vsetko co este mate.. A o to ja nestojim.... TAkze moj nazor na koniec sveta je ze absolutne nic take na ZEMI ocakavane nieje..
Nie,myslím,že tí,ktorí to rozšitujú,že bude koniec sveta si práve v ten deň napr. 21.12 2012 ,keď sa zobudia a zistia,že sú živí a zdraví,povedia asi len "ups"..
podla mna keby mal nastat koniec sveta tak by to nebolo ziadnou prirodnou katastrofou alebo niecim takym. Ludia si velmi jednoducho dokazu znicit svet aj samy. J sam neverim na koniec sveta ale ak by uz mal nastat tak len chybou ludi!!
Verim, ale na ten prirodzeny, ziadne biblicke kraviny alebo Nibiru aj ked Mayom a Aztekom nadrziavam ale nemyslim ze by sa to vyplnilo.... leda ze by sa to zacalo ale konecny efekt by sa prejavil az o niekolko stoviek rokov.
P.S. Zanik ludstva neberiem ako koniec sveta... je to len dalsia etapa.... evolucia.
koniec sveta raz pride ale az ked slnko spotrebuje vsetko "palivo" a zacne expandovat. pohlti vsetki planety vnutri slnecnej sustavy, a potom sa zmensii na bieleho trpaslika. to bude koniec slnecnej sustavy ako ju pozname. ale dobre na tom je, ze to bude asi az za miliardi rokou takze to nikto z nas neuvydii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale som zvedaví ako sa budem cítiť deň pred tým alebo tak
A ak nebude tak žijem dalej
definuj čo myslíš ako svet...planétu? vesmír? civilizáciu??
P.S. Zanik ludstva neberiem ako koniec sveta... je to len dalsia etapa.... evolucia.