verím, že existuje forma mimozemského života, nakoľko vesmír je príliš veľký na to, aby život neexistoval aj inde... v akej podobe to už povedať neviem
rozhodne ale neverím tomu, že táto iná forma života má medzi prioritami vyhubiť ľudskú rasu a ovládnuť zem
mne už strčili sondu do riťného otvoru a vzali si vzorku,teraz som v kuse pripojená na internet a čakám na vyhodnotenie-sľúbili mi to!A chceli aj,aby som im robila stojku,roztiahli mi pri tom vždy nohy a kukali a kukali.povedali,že možno budem ich budúca pokladníčka.tak čakám a čakám...
Určite mimozemské civilizacie existujú pár ich popadalo aj s ľodkami na zem Našli sa aj záznami ktoré potvrdili že tu prebívali mimozemské civilizacie aj pred storočiami (Norimberg 1561) . V amerike Area51 kde majú 2mrtvých úfonov a testujú na nich rôzne pokusi a vyvijajú nové technologie ktoré budu o 30-50rokov po predu A našiel som teoriu ktorá znie : že američania a rusi zostrojujú ufa ktoré budú služiť k fingovanému mimozemskému útoku na planétu zem. Mytús menom terorizmus je len to že USA potrebuje posilniť ekonomiku a po jeho skončení budu potrebovať nového neprijatela vojny na zemi budu nahradené vojnami vo vesmíre proti mimozemskym utočníkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to mi ani nevrav...
rozhodne ale neverím tomu, že táto iná forma života má medzi prioritami vyhubiť ľudskú rasu a ovládnuť zem