Ja verím, že každý z nás si pri každom rozhodnutí vyberá cestu, ktorou sa bude uberať jeho nasledujúci život. Teda že osud nás zavedie do určitých situácií, ale situácia, v ktorej sa ocitneme závisí od toho, ako sme sa rozhodli v minulosti.
V ziadnom pripade. Vsetko to vysvetluje kvantova mechanika Kazdym rozhodnutim, davame buducnosti novy rozmer a davame novej buducnosti, prilezitost aby sa vyplnila ...
Osud je nezvratny. Nieco ako Nezvratny osud film ktori mal tri casti ano?
A ano je to pravda. Otec mi povedal ked som sa ucil na matury. Cloviecku osud mas uz davno urceny. Neucil som sa a zmaturoval som. I ked je to vsetko aj tak o stasti. Ale osud si to tak praje podla mna. ... a vsetko je uz davno urcene ako co bude
3.- cakala som otazku takehoto typu...a dokonale ju nezvladam ..myslim na to dost casto inac..teda obcas...a podla mojho nazoru...ber to ako teoriu laika...osud je nieco co mas zapisane..dajme tomu v knihe zivota ...co tam bolo uz predtym ako si sa narodil...to ako budes vyzerat..aky budes vo vnutri...do akej rodiny ta dokope..co ta vsetko caka...
aale..podla mna...teda ja na osud verim...ale verim aj v to ze je do istej miery ovplyvnitelny
som presvedcena ze je pre na svyznacena nejaka cesta, ale tiez absolutne nepopieram slobodnu volu, mylsim ze je to kombinacia tychto dvoch vecia a ano verim na osud
Na osud neverim, kazdy ma zivot aky si ho zariadi cize kazdy si svoj zivot vytvara sam svojimi rozhodnutiami a cinmi, to ca sa deje teraz je nasledok cinov minulych a to co sa diat bude je nasledok terajsich rozhodnuti...
S pojmom osud súhlasím tak asi na 30%. človek si je vlastným strojcom šťastia. Ale niektoré veci sú nevysvetliteľné - niektorý to pripisujú osudu a niektorý hovoria len o šťastí. Žiaľ neviem rozhodnúť ktorý hovoria pravdu. Ak v niečom človek verí tak sa to stáva preňho pravdou.
neviem si predstaviť že by som mala všetko vopred určené..ani sa to nedá lebo v každom momente sa rozhodujeme..sme pod vplyvom rôznych faktorov , ktoré naše rozhodnutia ovplyvňujú...my si utvátame svoju cestu..
ako zasa niesom fatalistka......ale verim ze je nieco..... nieco co urcuje chod zivota...... ale zasa nie uplne ze vsetko je vopred urcene a neda sa to zmenit a je to tak a bude to tak.... to nie..... len nieco ...nejaky vopred urceny smer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Stretnú sa dve blondínky a jedna hovorí
"Ach, som tehotná."
"Aj ty?"
"To vieš, osud"
"Vážne? Ja o plot!"
Aj ked sa na nieco seriozne das, tak aj stastie odrazu pride samo.
Teda aj je nejaky osud, tak myslim, ze iba vo svojich rukach
Skrátka: "Každý je strojcom vlastného šťastia."
a to ze osud existuje dokazuje aj to ze niekto sa narodi mali, velky, skaredy alebo pekny...toto nemozes zmenit, to je osud
A ano je to pravda. Otec mi povedal ked som sa ucil na matury. Cloviecku osud mas uz davno urceny. Neucil som sa a zmaturoval som. I ked je to vsetko aj tak o stasti. Ale osud si to tak praje podla mna. ... a vsetko je uz davno urcene ako co bude
(IRONIA)
aale..podla mna...teda ja na osud verim...ale verim aj v to ze je do istej miery ovplyvnitelny
ale neviem..... iba mam pocit
ale neboj..tebe tuto funkciu nezobere nikto