Co myslite existuje nieco take ako osud? napr ze krasny vztah ktory sa ale ras skonci, ti dvaja su od seba isty cas...no po istom case to medzi nimi znovu zaiskri...nieco take..myslite ze ked k sebe dvaja patria tak sa daju dokopy nech sa stane hocico?
ako sa da povedat,ze k sebe patria. Podla mna na svete povahovo moze sadnut ku kazdemu cloveku uplne perfektnem velke mnozstvo inych ludi aj si skvele mozu rozumiet....
verim na osud, ale verim aj vto ze clovek dokaze menit osud ... vdaka "zakonu pritazlivosti" ktory nam poskytuje vyuzit silu 5% vesmirnej sily na dotvorenie vlastnej predstavy o vlastnej buducnosti
co si, osud vraj . si slobodny clovek, robis vlastne rozhodnutia, tie + rozhodnutia inych ludi + faktory ktore nemozes ovplyvnit menia tvoj zivot, nie osud.
ja z časti verím v osud z časti nie...lebo ak sa majú dvaja radi a pokazí sa im to vďaka niekomu inému tak sa k sebe vrátia ... ale ak sa nemajú radi rozídu sa ...tak to bolo len pre ich dobro a nebudú spolu ... taže asik tak ... osud je osud
Ja verím na osud,ale na taký,čo sa dá zmeniť.Pretože ako to tvrdila už Sarah Connorová,niet osud,len ten ,čo si sami vytvoríme.A pokiaľ ide o tú spriaznenú dušu,"osudovú lásku" -takých je veľa.....len málokto má chuť na vzťahu aj pracovať,proste ak kávu necháte vychladnúť,už nestojí za nič
Tak stále tá možnosť tam je, ale veľmi malinká, potom už sa dáva trocha ťažšie spaäť do toho vzťahu, není to také ako pred tým, je to také neviem ako to povedať ale divné, keď jeden druhého už moc dobre poznajú a nemajú čo ďalej spoznávať .... ale vieš každý by sa mal držať toho že čo bolo už nebude .... alebo bude ale nebude to také ako pred tým... preto sa netreba dávať do kopy s tým predošlým ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Takze nie
ale zalezi ze co myslis pod pojmom osud
aa ja do istej miery verim.,
a co sa tyka osudu na ten neverim...kazdy si je strojcom svojho stastia..