Mne sa tiež nič nestalo iba som nestihla skoro autobus čo sa mi stáva v piatok stále a pohadala som sa lenže to by sa mohlo stat všelijaky den..ale pred rokom nás vykradli hehe
práve som vytriezvela..
vyfajčila som krabičku..
povedala som že bude liať a zázrakom o 15minut lialo ako z krhly..
potom som povedala nech je krásne slniečko a budiš o 5 minút vykuklo slnko..
kamošky sa ma normálne už báli a ja som sa už prestala hrať na rosničku
Mna zase piatok 13teho minulý mesiac čo bol vo februrari okradli o penaženku všetky doklady...a proste celu kabelku taže piatok 13teho už v živote enzoberem kabelůku vonku
Ja verím na piatok trinásteho - je to môj šťastný deň. Napríklad sme mali len 5 hodín a nemali sme telesnú - geniálne! A na ostatných hodinách sme sa tiež neučili, čiže super
narazil som si palec na nohe, udrel sa do hlavy a zlomil si ruku na 3 miestach (minuly rok)
tento piatok som zaspal do skoly na polceste som zistil ze nemam v taske veci na dnes tak s5 domov cize este vacsie mäskanie. ked matka dosla domov tak mi spravila tiez nervy (je to celkom bezne)
ale inak neverim na piatok 13 skor verim na po*ebane pondelky
Ja nan zacinam oddne verit Franinarka mi dnes povedala ked ma skusala ze som jej vyrazil dych a dala mi 2 a ona mi obvykle dava tak 4 az 5 a to som sa pri tom vobec neucil nech je piatok 13. kazdy den
keď sa stane nehoda v bežný piatok nikto si to s ničím nespája...a keď sa stane v piatok 13. je to hneď kvôli tomu...človek, čo to vymyslel sa musí v hrobe dobre zabávať
To je pravda@42 a čistá..Podla mna je to náhoda ...Sice verím že niektorý ludia majú vážne neštastie, ale si to asi privolavaju sami.Vždy si vyhladávaju kedy presne bude piatok 13a potom si vsegerovávaju veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
I
E
rovnako verim na stvrtok trinasteho, sobotu osemnasteho, pondelok dvadsiatehoosmeho...
vyfajčila som krabičku..
povedala som že bude liať a zázrakom o 15minut lialo ako z krhly..
potom som povedala nech je krásne slniečko a budiš o 5 minút vykuklo slnko..
kamošky sa ma normálne už báli a ja som sa už prestala hrať na rosničku
...ale je jedno aký je deň zlé alebo dobré veci sa možu diať každý den....to sa volá že život..
-odpadli 2 písomky
-Najprísnejšia učka musela odísť z hodiny
celkom veselý a šťastlivý deň ako každý piatok 13. bohvie čo sa ešte zdarí
ale stalo sa mi ze mi mamka nabila kredit huraaaaaaaaaaa
tento piatok som zaspal do skoly na polceste som zistil ze nemam v taske veci na dnes tak s5 domov cize este vacsie mäskanie. ked matka dosla domov tak mi spravila tiez nervy (je to celkom bezne)
ale inak neverim na piatok 13 skor verim na po*ebane pondelky