@ragdoll lebo fica volia hlavne starší ľudia a ľudia ktorých zaujíma le to či bude chleba lacnejší a nie to či bude ekonomika v riti a aké následky budú mať kroky vlády v budúcnosti A títo ľudia väčšinou na internete niesú
Smer bude mať najviac percent (žiaľbohu, ten žochár ficovský) ale nie toľko, koľko uvádzajú prieskumy..... a hlavne agentúre FOCUS neverím ani jedno percento...... sú kúpení ako všetci
Nikdy to nebude dobré. Aj keď...Keby bol jeden sedlák odtiaľto z B v parlamente, hneď by nám bolo lepšie. Nebudem ho ale menovať, ešte by bol viac namyslený než je.
Volebným prieskumom verím, ale myslím si, že často nie sú robené s dostatočnou rigoróznosťou a ľudia, ktorý ich vykonávajú si nedávajú pozor na také odchýlky vo výsledkoch prieskumu, ktoré môžu byť podstatné a objaviť sa pri výsledkoch volieb pri výsledkoch volieb...
Takže Fico, priamy aktér Gorily, ktorého rozhovory sú v nej citované, či parafrázované, je menšie zlo ako Bugár, u ktorého je možné, že mlčal pri aférach SDKÚ spojených s gorilou?
Ja som pôvodne reagoval na komentár o "maďarskej husi", čo malo zrejme označovať Bugára. Neviem teda, prečo si na mňa najprv reagoval a teraz zrazu sa ti zdá, že nemám spomínať Bugára.
Ja som ale nepovedal, že v tom nie sú namočení obaja. Sú.
Že nie sú namočení obaja si povedal ty týmto: "a najviac zo SDKÚ o ktorej je aj cela gorila"
Ja som sa ťa len spýtal na tvoje označenie Fica ako menšieho zla, to by si mi mohol osvetliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
lebo je mnoho ľudí, ktorí veria tomu-koho-netreba-menovať-vi
u nás ho volí celá dedina
@ragdoll lebo fica volia hlavne starší ľudia a ľudia ktorých zaujíma le to či bude chleba lacnejší a nie to či bude ekonomika v riti a aké následky budú mať kroky vlády v budúcnosti A títo ľudia väčšinou na internete niesú
Áno, nadávali, ale keď videli, čo urobila tá maďarská hus, tak zmenili asi mierne názor. Vidia v ňom asi menšie zlo.
Čo urobila "maďarská hus" natoľko významne negatívne, že sa to dá nazvať väčším zlom oproti Ficovi?
šeci sú podmastení, šeci................
Tak toto musí byť vtip.
Takže Fico, priamy aktér Gorily, ktorého rozhovory sú v nej citované, či parafrázované, je menšie zlo ako Bugár, u ktorého je možné, že mlčal pri aférach SDKÚ spojených s gorilou?
Ja som pôvodne reagoval na komentár o "maďarskej husi", čo malo zrejme označovať Bugára. Neviem teda, prečo si na mňa najprv reagoval a teraz zrazu sa ti zdá, že nemám spomínať Bugára.
Ja som ale nepovedal, že v tom nie sú namočení obaja. Sú.
Že nie sú namočení obaja si povedal ty týmto: "a najviac zo SDKÚ o ktorej je aj cela gorila"
Ja som sa ťa len spýtal na tvoje označenie Fica ako menšieho zla, to by si mi mohol osvetliť.