@1 jj, ale aj to, čo dopadne horšie, môže v konečnom dôsledku poslúžiť na dobré.
Ja mám fakt skúsenosť, že aj zlé veci priniesli dobré... A áno, niekto môže povedať, že som čurko, čo len nasilu všetko interpretuje pozitívne a že aj tak by bol môj život lepší, keby sa tá-ktorá zlá vec nebola stala, ale tým som si nie istý a hlavne pokiaľ žijem najlepšie ako viem, tak nemá zmysel špekulovať nad tým, ako mohli byť veci lepšie, keby sa boli stali inak
je treba mať vieru a vedieť dúfať..ale myslím si že je na mieste mat ju zdravú a realisticku, nespoliehajte sa v živote na vyššiu silu a na to ze vám svet niečo dlzi, nikto vám nič nedlzi, nezaslúži té si nič okrem toho co pre svoje šťastie urobíte sami...všetko ostatné je len súhra okolnosti a náhod ktoré vám logicky budú hádzať pod nohy polená pretože život nie je o prechádzaní sa po parku ale o vytváraní a pretvarani si okolia na príjemné prežívanie a na to treba aj niečo urobiť
to je taký typický mindset kresťana, že aj keď ti umrie dieťa, tak je to dobré a v konečnom dôsledku je všetko po božej vôli (hoci aj tak človek bude súdený za svoje skutky)
Neverím tomu, aj keď je to pekná predstava a niekedy to človeku pomôže preniesť sa cez tie zlé veci, čo sa dejú. Hľadať pozitíva aj v nepríjemných situáciách je však výborná vlastnosť. Takže si myslím, že je to skôr o tom, či je človek nastavený skôr optimisticky alebo pesimisticky.
Jednoducho nie vždy všetko v živote vyjde tak, ako by sme chceli.
Ale verím, že aj keď veci práve nejdú podľa mojich predstáv, tak usilovnou snahou to môžem ešte zlepšiť (ak je to teda niečo, čo vôbec je v mojich silách).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja mám fakt skúsenosť, že aj zlé veci priniesli dobré... A áno, niekto môže povedať, že som čurko, čo len nasilu všetko interpretuje pozitívne a že aj tak by bol môj život lepší, keby sa tá-ktorá zlá vec nebola stala, ale tým som si nie istý a hlavne pokiaľ žijem najlepšie ako viem, tak nemá zmysel špekulovať nad tým, ako mohli byť veci lepšie, keby sa boli stali inak
takže nie.
Neverím tomu, aj keď je to pekná predstava a niekedy to človeku pomôže preniesť sa cez tie zlé veci, čo sa dejú. Hľadať pozitíva aj v nepríjemných situáciách je však výborná vlastnosť. Takže si myslím, že je to skôr o tom, či je človek nastavený skôr optimisticky alebo pesimisticky.
Ale verím, že aj keď veci práve nejdú podľa mojich predstáv, tak usilovnou snahou to môžem ešte zlepšiť (ak je to teda niečo, čo vôbec je v mojich silách).