Vlastne áno, no ako symboly viery v Boha ich hlboko odsudzujem. Ako niekto môže veriť v anjelov a pritom nie v Boha?? A keď to niekto vystavuje a zbiera atď., to sa mi nepáči. Gýč
verim na vela veci ,a anjeli patria medzi jednu z tych veci a takisto verim ,ze niektori ludia nas ochranuju a davaju pozor na nase kroky taki ludia ku, ktorym mame hlbsi vztah ,samozrejme
ale k teme ano verim a dokonca raz som aj uvidela...ale fakt teraz to myslim uplne seriozne vazne...mojho anjela strazcu a odvtedy citim ze ke som sama ze je pri mne
@Wampirekiss jsem andel co te dostal na povel ale mam-li te vzit do nebe chci neco z toho pro sebe mam rad rec tela a v kapse lubrikacni gel tak mi namaz perute a ja to nebe vemu te
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale k teme ano verim a dokonca raz som aj uvidela...ale fakt teraz to myslim uplne seriozne vazne...mojho anjela strazcu a odvtedy citim ze ke som sama ze je pri mne