verím v Stvoriteľa a kto ho neverí ma vôbec nezaujíma, jeho vec!!!!.......ale keď bude zdochýňať nech dá pokoj všetkým svatým aby mu pomohli ..........filip
zahlasoval som, že neverím, dôvody mám a zaujímalo by ma, či aj o ďalších 2000 rokov sa nájdu ľudia, ktorí so svojim rozumom kriticky rozmýšľajú pri tejto téme, lebo mne to pripadá už teraz absurdné. grc
Ano , ale niesom ten typ veriaceho , co ked vymeska jednu omsu tak je nestastny , co nestale dakuje bohu ze zije atd .. ja si zijem svoj zivot z ktorym som spokojny a este sa len poriadne zacne netvrdim ze nechodim do kostola a tak , ale niesom taky "akcny" veriaci ..... a o tom je zivot , nie o tom dakovat kazdu hodinu bohu za hento tamto .... boh nam dal hadam zivot na to , aby sme ho zili , a nie ho stravili modlenim sa a chodenim do kostola 2 krat za den
NEVERIM .... a nechapem ako tí tupci mozu verit ... boha ludia potrebovali v praveku a v staroveku, ked si nevedeli mnohe veci vysvetlit .... myslim si ze uz by sme sa mohli od toho raz a navzdy oslobodit ... a hlavne od tej zlocineckej organizacie ktora tomu neexistujucemu sluzi
Dala som rubriku ano,ale ten boh ma nejak syale tresta a tresta už len ked ho prosim o jednu vec nikdy nema čas ! Ja stredne verim lebo niečo si mohli vymislieť ta cirkvev čo teraa obera ludi jak šneky !!! Polovične verim a som pokrstena a mam prijmanie na birmovku sa mi nechdelo isť lebo sa mi nechce učiť , nič ma nebavi max : tanec,badminton ano som trošku leniva a kamoši su kokoti . toto je odkaz pre boja,ježiša,mariu a vsetkych svatych ( ak cobec su , to nam nikdo nedokaže )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nikto ma nepresvedčí o tom že sú dva levely
Ešte verím v ľudskú debilitu.
Vlastne ani neviem či niekto vôbec má predstavu o tom ako by mal boh vyzerať
Ježiš a Boh v kresťanskom ponímani určite niesu dve rozdielne veci.
Ja neviem more, ja som ateista, ale vždy som bol v tom že sú to dve rozdielne veci
A uctievam Mc Chicken.