Tak v niecom to sedi v niecom nie a zas tych charakteristik je milion tak si moze kazdy vybrat takze skor nie no a v take denne alebo dlhodobejsie horoskopy neverim vobec
@alexandrika No jednak to, ale aj zraniteľný, prevládajúci pesimizmus, úzkostlivosť, ale aj ten intenzívny vnútorný život, v niektorých veciach ten postoj bud všetko alebo nič. Ale niektoré veci zas nesedia vôbec, tak je to také ako hovorí Ali Molnár ,,padesát na šedesát"
Verím, ale na presne vypracovaný horoskop podľa postavenia planét a všetkého, nie iba znamenie. teta (astrologička) mi taký zrobila pri narodení, a sedí do bodky ináč moja všeobecná charakteristika znamenia na mňa moc nesedí, ale charakteristika čínskeho znamenia totálne.
@riddler Na mňa to až desivo sedí, tieto charakteristiky. Čísla mi nikdy nešli ale dávam tomu 89%. S pár tvrdeniami sa nezhodujem,no inak to asi ani nejde.
No ono sa to ževraj delí na komerčný horoskop, ktorý býva v novinách, a ten ,,profesionálny", o ktorom píše @11. Niektorí astrologovia tie komerčné neuznávajú.
Som narodená v znamení leva a mesiac mám v strelcovi, zistila som to náhodou, lebo speváčka Cher Lloyd je narodená presne vtedy, keď ja a ona má na nete komplexný horoskop, no a sedí ten strelec ešte viac ako lev + sedí na mňa ešte aj ďalších 5 znamení, tak nič nie je 100 %, inak tie denné nesedia vôbec a ani ich neriešim
Tiež som nikdy horoskopy nebral vážne, pretože sú to náhodné blbosti.
Ale keď som si prečítal charakteristiku znamenia, tak už som sa zrazu necítil taký výnimočný... Áno väčšina sedí. Však kto ma pozná, tak to musí len potvrdiť. Teda ak si dokáže spájať súvislosti. A možno sa dozvie odpovede a reakcie ešte predtým než sa ich opýta.
Jednoznačne to sedí. Ešte som nespoznal človeka, na ktorého by nesedela jeho charakteristika. Neverím horoskopom, ale čo sa týka znamení tak je to fakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale keď som si prečítal charakteristiku znamenia, tak už som sa zrazu necítil taký výnimočný... Áno väčšina sedí. Však kto ma pozná, tak to musí len potvrdiť. Teda ak si dokáže spájať súvislosti. A možno sa dozvie odpovede a reakcie ešte predtým než sa ich opýta.
práve som našla ten ascendent, ani som nevedela poriadne, čo to je, a kalkulačka mi vyhodila, že tiež ho mám v panne, a descendent v rybách