áno,stalo sa mi 2x. a v jednom filme to bolo pekne vysvetlené a povedané,len už si nespomeniem v ktorom... niečo o tom,že keď vidíš tú druhú osobu,cítiš to..a všetko od toho momentu čo sa stane je len dôkaz toho,že sme sa nemýlili... ja neviem,nechce sa mi filozofovať nad takým,mne sa stalo,verím tomu.
co ja viem to by bolo len o fyzickosti pak pride niekto mladsi pritazlivejsi alebo neviem co a sa clovek prelaskuje zas ne? neviem asi tak na 60% tomu verim
mno ešte sa mi to nestalo, že by som sa zamilovala na prvý pohľad...teda ak nerátam také tie detské časy, keď som sa akože "buchla"do spolužiaka, ktorého som v škole max. pozdravila.... no a vydržalo mi to dovtedy, kým som ho bližšie nespoznala LÁSKA však znamená niečo iné, hlbšie spriaznenie....ale nedávno som to počula smerom na svoju osobu, tak možno na tom niečo bude...tak ale nie som naivná, asi v tom prípade na tom ozaj "niečo" bolo, ale len o "čisté city" z jeho strany pravdepodobne nešlo
@11 tak možno nič netrvá večne, nakoľko ani my netrváme večne ..ale..ja osobne veriim na lásku na prvý pohľad...i keď ja sama som také čosi ešte nezažila......... a inak aj toto @17 !
verim.naozaj sa ti moze niekto zapacit a zalubis sa hned.casom mozno prides na to ze to nebolo to prave..alebo mozno prave naopak.ale myslim je to mozne.vela ludom sa to stalo.
laska na prvy pohlad neexistuje,to chce cas...dana osoba sa ti moze zapacit napr.vyzorom,moze ta proste pritahovat, ale laska to urcite nieje. milovat mozes niekoho koho dobre poznas, hlavne po psychickej stranke, a som si ista ze vnutro cloveka sa neda spoznat jedinym pohladom.
a pre tych co tvrdia ze existuje- povedzte, keby ste na ulici stretli pekneho chlapca/dievca, len tak za nim nakracate a poviete - milujem ta ? pochybujem, :/
tak urcite moze byt nejaka supermega pritazlivost, ale laska je podla mna to, co vznika az pocase.
hocikto sa mi moze hocikolko pacit, ked som ho akurat uvidela a nepoznam ho, tak by som ho sice bola schopna pretiahnut, ale hodit sa kvoli nemu do ohna urcite nie.
@chanteuse asi som naivná, ale stále verím ze sa to neskoncilo, len to ubehlo tak rýchlo.. krik, plač, stres, bola to len hádka (to sa stáva u každého) ale ja som to nevydržala, zbalila si veci a musela vypadnúť, či som chcela, alebo nie... za hlúposti
Teraz sme každý inde, ON doma a JA v Brne.. neviem co tu robím, ak s niekym byvas obcas si potrebujes od neho odpocinút a padne ti to vhod.. ale nie takto
chce to len čas a uvidíme, ale zoziera ma o kazdým dnom... verím že toto ešte nie je koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a je jedno, na ktorý pohľad.
@mayben ty vieš... nič netrvá večne
na pohlad na prvú lásku, to už hej
Môže teda byť...
a pre tych co tvrdia ze existuje- povedzte, keby ste na ulici stretli pekneho chlapca/dievca, len tak za nim nakracate a poviete - milujem ta ? pochybujem, :/
hocikto sa mi moze hocikolko pacit, ked som ho akurat uvidela a nepoznam ho, tak by som ho sice bola schopna pretiahnut, ale hodit sa kvoli nemu do ohna urcite nie.
Teraz sme každý inde, ON doma a JA v Brne.. neviem co tu robím, ak s niekym byvas obcas si potrebujes od neho odpocinút a padne ti to vhod.. ale nie takto
chce to len čas a uvidíme, ale zoziera ma o kazdým dnom... verím že toto ešte nie je koniec