ale upíry? údajne existujú, ale nie sú takí ako vo filmoch s tými špicatými zubami,, len tak hryzú ľudí ,, aspoň takto si to pamätám, ked mi to niekto rozprával,, možno je to hlúposť
niekedy neviem comu verit...ale myslim si ze tu nie sme sami..a ze niektori ludia mozu mat nadprirodzene schopnosti ...no a na duchov tiez verim ....ale na upirov apod. nie ..to by ma niekto musel dlho presviedcat...
no tak upíri sú mýtus to vieme!!! keď už tu píšete ako ste čítali články o nadprirodzených javoch a bytostiach tak si prečítajte aj niečo o Valadovi II., v spojitosti s ním som našla aj jeden článok kde sa spomínal pôvod tejto legendy. Vojská, ktoré pili krv svojich koňov (krvácanie vedeli bezpečne zastaviť) a ľudia ich videli s kútikmi úst plných krvi. Tak nejak vznikla legenda o upíroch. Ďalej UFO táto skratka pomenúva neidentifikovaný lietajúci úkaz, čo samozrejme nemusí byť mimozemská technológia pri tom ako ako veľmi sa americké a ruské vzdušné sily zlepšujú. Duchovia, diskutabilné.... A čo sa týka čarodejníc ďalší mýtus s ríše milovanej cirkvi. Nie všetko im hralo do kariet, a niektoré veci nevedeli vysvetliť tak to zhodili na bylinkárov a ľudí, ktorí boli o krok v pred a mali pokrokové názory a tým sa stávali konkurenciou.
akože podľa mňa je toto možné...len to neviem aký ĺudia a neviem kedy trochu prekrútili....bo duchovia,to by teoreticky mohli byť duše ľudí či zvierat čo žili, a niektoré duše stále blúdia po svete a nenašli pokoj(to by som necela).Upíri podľa mňa ich ľudia majú z netopierov,len si vymysleli poviedky že by tí netopieri mohli byť ľudia a stále by boli upírmi.V čarodejnice verím a myslím,že každý človek ma niakú schopnosť.Nemusí to byť prenášanie vecí myšlienkou alebo myšlienkou nechať niečo vybuchnúť...a UFO myslím že ľudia tiež dofarbili ako s tými upírmi...i keď si s tým UFO niesom vždycky tak istá....A človek by zrejme z týchto vecí myslím aj mohol zošalieť,keď stále bude myslieť na to že ho tí duchovia atď prenasledujú...a ak by mal niekto záujem tak mi napíšte mňa takéto témy zaujímajú a rada sa porozprávam aj o vašich skúsenostiach...a nevysmejem sa ak to bude pravda a nebudete si vymýšlať...tak píšte TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nejaká tá sila mimo nás existuje...
ale písať čo sa mi stalo tu isto nebudem
a v duchov verím
ale upíry? údajne existujú, ale nie sú takí ako vo filmoch s tými špicatými zubami,, len tak hryzú ľudí ,, aspoň takto si to pamätám, ked mi to niekto rozprával,, možno je to hlúposť
Teda, o tom poslednom sa budem vyjadrovať, až keď zhliadnem Štvrtý druh
Upíri? Aj mne chutí krv a pri zabíjačke si dám rád... Kedysi by aj mňa vyhlásili za upíra... tak?
čarodejnice... niečo na tom možno bude, ale neverím.