neviem ci sa to da zrovna nazvat reinkarnacia, ja to skor volam kolobeh. Raz som videl jedno video, kde bolo napisane ze vsetko je z hovna... Som tak nad tym rozmyslal a som dospel k zaveru ze naozaj No jednoducho, clovek si zije, a naraz zomrie... pochovaju ho, tam ho zezeru dake cerviky a ked nie cerviky tak proste prach si a na prach sa obratis... teda bud je z teba zem, alebo potrava pre cerviky, ktore su potravou zase pre ine zvierata, napriklad sliepky, ktore potom konzumujeme chemicky sa to nase telo dostava do buniek inych ludi... a co sa tyka veganov no... z kade asi tak beru rastliny ziviny? zo zeme... a kedze prach si a na prach sa obratis... no takze takto cisto z vedeckeho hladiska podla mna... je reinkarnacia mozna, ale co sa duse tyka... to je vec ktora podla mna bude ludi dlho trapit a nikdy na nu nenajdu odpoved...
@torpedo08 ja som si o tom čítal rôzne veci a prišiel som na to, že človek sa môže znova narodiť len ako človek, takže psík asi nebudeš musíš dúfať len v to, že v budúcom živote budeš mať šťastie a podarí sa ti narodiť lepšie a ešte som hľadal, že prečo ľudia zabúdajú na svoje minulé životy a vraj je to pre to, že pôrod je pre dieťa tak strašne mučivý, že v tej bolesti zabudne na všetko zo svojho minulého života... celkom zaujímavé veci sa dajú o tejto téme dočítať
@torpedo08 presne toto som si raz hovorila, že keby som si mohla vybrať, tak sa narodím ako zlatý retriever - večne vysmiaty, šťastný hafan. A potom ma napadlo, že pri mojom šťastí by som sa iste narodila skôr taká aký je náš druhý retriever, ten je depresívna sračka jak ja a celé dni len spí alebo len tak leží a pozerá (ani som netušila že aj takí retrieveri existujú )
@anonym356 pôrod je pre dieťa mučivý? V čom? Akože viem si predstaviť že to musí byť pre to dieťa extrémny šok zrazu sa ocitnúť na svete, ale čo na tom môže tak bolieť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov