Je tu niekto kto bol u veštici a mu vyšlo to čo veštica predpovedala o ich budúcnosti?? Ja som písala jednej veštici odpovedala mi aj a niečo s toho sa splnilo a niečo zatiaľ nie preto sa pýtam , či vám vyšlo to čo vám vyveštila nejaka veštica .
Ja vykladám a zatiaľ sa všetko splnilo. Mohla by som ti tu začal filozofovať o zákone rezonancie, ale na to si musíš utvoriť názor sama, pointa je, že je iba na tebe, či tomu veriť budeš alebo nie.
Inak to je dobrá sračka...nehnevajte sa na mňa
Ale akože...dám si vyložiť niečo z oblasti "práce" alebo "lásky" a veštica mi teraz predloží karty a z toho vyčíta, že ako to so mnou bude.
Ak prídem za ňou na druhý deň...tak vyloží mi karty, ktoré však s najväčšou pravdepodobnosťou budú úplne iné ako prvý deň...takže to čo je za sračku?
Šak keď sa pýtam na jednu a tú istú vec, tak by tá predpoveď mala byť konzistentná rovnako ako aj karty, ktoré sa vzťahujú na danú udalosť a oblasť...
nie, ked uz, tak vylozim sama... lebo viem, ako to funguje, cize si viem otazku a vykladanie prisposobit vlastnym potrebam a vytiahnut si z toho aj dostatocne konkretnu a spolahlivu odpoved... urcite by som nesla za vesticou na to, aby mi nakecala nejake vseobecne odpovede, ktore sa casom nielen mozu, ale aj urcite zmenia...
nie je vestica ako vestica... niektore fakt robia zle meno ezoterike.. a druha vec je ta ze sa vesti k tomu aby clovek mohol svoju buducnost pripadne ovplyvnit a zmenit!
prevažne nie, hlavne nie tým televíznym, ale občas sa nájde taká, ktorá povie človeku aj o minulosti človeka, ktorú nemá skade vedieť, tak to stojí za zamyslenie ...ale u žiadnej som ešte nebola, ja si budúcnosť vytváram sama
minule som asi o druhej v noci nemala co pozerat som to nechala na tom vesteckom programe ..no tak som sa nenasmiala ani pri 22 jump street >D ...to je prostee ...ako mozu byt ludia tak sprosti nad tym sa ani zamyslat neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale akože...dám si vyložiť niečo z oblasti "práce" alebo "lásky" a veštica mi teraz predloží karty a z toho vyčíta, že ako to so mnou bude.
Ak prídem za ňou na druhý deň...tak vyloží mi karty, ktoré však s najväčšou pravdepodobnosťou budú úplne iné ako prvý deň...takže to čo je za sračku?
Šak keď sa pýtam na jednu a tú istú vec, tak by tá predpoveď mala byť konzistentná rovnako ako aj karty, ktoré sa vzťahujú na danú udalosť a oblasť...
Báchorky...nechápem, jak tomu môže niekto veriť.
:ehm: