aj hej.. už sa mi to párkrát splonilo.. teraz hovorím o ich význame, ale už sa mi zrealizovali aj čisto moje sny.. .. som ako keby jasnovidec je to dobré som rada, že mám takúto schopnosť
v škole máme taký.riaditeľka nám požičala tak sme donho nazreli a čuduj sa svete kniha prišla nato,že sa nemám dobre také čosi... ale niektoré boli dosť od veci takže tak 50-50%
myslím, že záleží od človeka, mám na to teóriu, že existujú symboly, ktoré veľa mozgov interpretuje rovnako a nejako sa to ľuďom podarilo vysledovať a zapísať....mne sa napríklad sníva podľa snára, ale z prítomnosti, nie do budúcnosti....(napr.: rozmýšľam pred spaním o vzťahoch a sníva sa mi o veľkom hadovi, čo je podľa snára varovanie, aby sme si dali pozor na zradu od priateľov)
samozrejme ze nie..ak sa dvom zenam sniva o svadbe pre jednu to moze znamenat najvacsie stastie pre druhu, ktora mozno bola v manzelstve tyrana je to nocna mora a neexituje aby to v oboch pripadoch znamenalo to iste..svije sny by si mal kazdy vylozit sam
Zalezi od konkretneho snara (alebo este lepsie od cloveka ktory sen vyklada).. Niektore su shity, ale ten co mala kedysi davno prababka bol presny ako hodinky. Samozrejme treba ten sen podrobne analyzovat a nie sa zamerat na jednu konkretnu vec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(joke... aby si niekto náhodou nemyslel že to myslím vážne
ale taká vlastná interpretácia snov má zmysel