172800 sloveniek denne, 63 072 000 rocne, asi je to tyzdenik, co vychadza na 1 209 600 predanych kusov tyzdenne, cize kazdy piaty slovak si tyzdenne kupi jednu slovenku to je riadna blbost podla mna
som sa dozvedel asi taku novinku, asi ako to, ze tato songa je dobra
sak slovenka to otvorim a za 15s som na konci, lebo tam je konsky kokot velky, tak isto ako aj v ostatnych pseudo-platkoch, to ked clovek otvori, to ako keby kukal smatanku s tou picou jebnutou
jaj to bola reakcia na nejaky koment, lebo pozeram, ze som si to pomylil s celou anketou, kazdopadne neverim ja nikomu, kym to nehovoria templari alebo illuminati !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Také, že "Rýchlo napíš niečo o vzťahoch" a "novinár" sadne za PC a tralalala... A takto je to tam ževraj vo všetkom...
Ale tak pssst no Niekde to také byť nemusí...
skôr horalky
zhorel!
secko
som netusila, ze som v tvojom fore idem rozhodnut
sak slovenka to otvorim a za 15s som na konci, lebo tam je konsky kokot velky, tak isto ako aj v ostatnych pseudo-platkoch, to ked clovek otvori, to ako keby kukal smatanku s tou picou jebnutou