mam pokukane vsetky, co su na uloz.to.. nebojim sa teraz ziadneho, ale ked som bola mala, tak bol taky diel, ked tam bola taka nebojacna nastvana babka a chodil ju strasit ujo, ktoreho vyhodila z domu, lebo nemohol platit najomne.. padali jej kvetinace z nicoho nic a bla bla a potom prsalo ona vysla von a uvidela jak sa robia stopy v blate a potom ju slahlo
hahaha Jasné...toto je klasika. Ako malý som sa toho strašne bál a pozeral to cez zakrytý paplón...lol...ale i tak keď si to tak zoberete, tak všetky diely sú na jedno kopyto
"Chcem ísť za Ferom...hral som s ním včera golf..."
"Fero? Ale to sa musíš mýliť...Fero už 20 rokov nežije"
Najlepsia je asi ta cast s tym zavrazdenym dievcatom, co tam za tou kniznou polickou volalo o pomoc. A nakoniec prehlasili, ze sa to naozaj stalo
Ale otazka by napriklad mohla zniet aj takto: Podarilo sa vam niekedy uhadnut vsetkych 5 pribehov, ci boli skutocne alebo vymyslene? Mne sa to sice podarilo len raz, ale podarilo.
Bolo to perfektne ako malé decko som sa bála väčšiny ale bol to adrenalín hlavne keď to bola pravda ....najviac ma asi vystrašili hýbajuce sa figuríny v obchode....bola to síce fikcia, ale doteraz mám taký blbý pocit, z tých figurín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
najviac inšpiratívne
"Chcem ísť za Ferom...hral som s ním včera golf..."
"Fero? Ale to sa musíš mýliť...Fero už 20 rokov nežije"
ta-da-da-ta...
THE END.
díky za pripomenutie
Ale otazka by napriklad mohla zniet aj takto: Podarilo sa vam niekedy uhadnut vsetkych 5 pribehov, ci boli skutocne alebo vymyslene? Mne sa to sice podarilo len raz, ale podarilo.
PRAVDA ?!
....
NEBO FIKCE ?
a keď som bola malá, tak som aj vždy vedela, čo je "fact" a čo fiction potom keď som to videla po rokoch, už táto detekcia nefungovala
najhorší bol děsivý komiks!!
je to dost děsivý Kippe?!
ja som namiesto toho aby som hadal co bude to "neuveritelne" odrazu hadal kolko rokov je ta postava mrtva
a najdu sa aj takí, ktorí niečo podobne aj zažili a aj tak neuverili, z jednoduchého dôvodu, lebo nechceli
to bola rana pod pás, daňisko!
ale ňe pravdumaš, už mi to všetko pripadá real
inač ste ma namotali teraz, asi si to stiahnem a skuknem zase len nevim teda, či aj v origi znení tam bude to "hudákovské" dramatično